Mama Aneta
Bedzie Majeczka
ja mam dzis spokuj nie musze sie z nikim dzielic maż w pracy a Kuba usypia wiec moje maleństwo jes tylko moje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczne te ciuszki chciałam czekac az bede znała pleć ale jak tu czekacaa taki skromniutki zestawik od jednego sprzedającego..
BODY W PASKI DŁUGI RĘKAW ROZPINANE r.68 + GRATIS (924334711) - Aukcje internetowe Allegro
wzor 4
ŚPIOCHY * ŚPIOSZKI * KOLORY JAKOŚĆ r.62+GRATIS (924335091) - Aukcje internetowe Allegro
kolor kremowy
PAJACYK PIŻAMKA SUPER JAKOSC KOLORY r.62 + GRATIS (933400899) - Aukcje internetowe Allegro
kolor biały
PAJAC Z ŁAPKĄ KOCHAM MAMĘ I TATĘ r.68 + GRATIS (933401002) - Aukcje internetowe Allegro
kolor jasnozielony..
my niestety mamy 1 potym jak sie zepsół stacionarny maż i kupił laptopa wiec nalezy niby do mnie ale tak naprawde jest wspólny :-(ale Kubek dostaje na razie tylko na bajki wiec dajemy radea u nas każdy ma swój komp
bo wcześniej były bijatyki haha
idę robić kolacyjkę ;-)
U mnie żylaki to rodzinna sprawa. Mam od wielu lat pajączki na stopach w okolicach kostek. Mam nadzieję, że się nie rozwiną. Słyszałam, że jak ma się żylaki nie nacinają przy porodzie? Słyszałyście coś o tym?
Dziewczyny, czy wam też tak wzrasta libido? w pierwszym trymestrze poniżej zera, a teraz powyżej normy sprzed ciąży. i te sny aż się sama sobie dziwię.
ja jeszcze nie znam płci.. dlatego kupowałam kolory uniseks.. poza tym rozowe nie koniecznie mi sie podobają.. niebieskie jeszcze ujdą..Sliczne te ciuszki chciałam czekac az bede znała pleć ale jak tu czekac
Co do zakupów, mam ochotę kupić to:
Pajacyk - rampers (162) krótki rękaw i nogawka różowy 62 cm :: Maluszek24.pl
Body PASKI krótki rękaw rozpinane 56 cm :: Maluszek24.pl
(to może nawet drugie w rozmiarze wyżej)
Koszulka bawełniana biała z zielonym haftem 62cm :: Maluszek24.pl
i dla mojej maludy
Piżama bawełniana WZORKI różowa 98cm :: Maluszek24.pl
Mnie osobiscie sie maży kupowac rózowe maz tez nie jest za tym kolorem ale jakos go przekonam jesli oczywiscie bedzie dziewczynkaja jeszcze nie znam płci.. dlatego kupowałam kolory uniseks.. poza tym rozowe nie koniecznie mi sie podobają.. niebieskie jeszcze ujdą..
tak pi razy drzwi porównałam ceny u nich w sklepie i na allegro i musze przyznac ze w sklepie chyba ciut taniej.. chyba o 1zł..
poza tym bardzo duzy wybór mają na tej stronie.. zobacze jakie przyjdą te ciuszki i jak bede zadowolona to na pewno nastepne zakupy tez u nich zrobie..
aa taki skromniutki zestawik od jednego sprzedającego..
BODY W PASKI DŁUGI RĘKAW ROZPINANE r.68 + GRATIS (924334711) - Aukcje internetowe Allegro
wzor 4
ŚPIOCHY * ŚPIOSZKI * KOLORY JAKOŚĆ r.62+GRATIS (924335091) - Aukcje internetowe Allegro
kolor kremowy
PAJACYK PIŻAMKA SUPER JAKOSC KOLORY r.62 + GRATIS (933400899) - Aukcje internetowe Allegro
kolor biały
PAJAC Z ŁAPKĄ KOCHAM MAMĘ I TATĘ r.68 + GRATIS (933401002) - Aukcje internetowe Allegro
kolor jasnozielony..
Świetne zestawiki...też je oglądałam i w przyszłlości pewnie zakupię...;-)aa taki skromniutki zestawik od jednego sprzedającego..
wzor 4
kolor kremowy
kolor biały
kolor jasnozielony..
Tak jak pisałam dzisiaj, mam mieć ochronę, wręcz nie wolno mnie nacinać ale to ze względu na żylaki w pachwinach i na... nacięcie mnie spowodowałoby przecięcie żylaka.
Z tego co wiem przy pajączkach na nogach, a nawet żylakach na nogach nie ma takich wskazań.
A co do libido...:-( ech, u mnie poniżej normy. W poprzedniej ciązy było tak jak u Ciebie. Mam nadzieję że się to zmieni.
Co do zakupów, mam ochotę kupić to:
Pajacyk - rampers (162) krótki rękaw i nogawka różowy 62 cm :: Maluszek24.pl
Body PASKI krótki rękaw rozpinane 56 cm :: Maluszek24.pl
(to może nawet drugie w rozmiarze wyżej)
Koszulka bawełniana biała z zielonym haftem 62cm :: Maluszek24.pl
i dla mojej maludy
Piżama bawełniana WZORKI różowa 98cm :: Maluszek24.pl