reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
a u nas każdy ma swój komp:-D
bo wcześniej były bijatyki :-Dhaha
idę robić kolacyjkę ;-)

Sliczne te ciuszki chciałam czekac az bede znała pleć ale jak tu czekac:-D
a u nas każdy ma swój komp:-D
bo wcześniej były bijatyki :-Dhaha
idę robić kolacyjkę ;-)
my niestety mamy 1 potym jak sie zepsół stacionarny maż i kupił laptopa wiec nalezy niby do mnie ale tak naprawde jest wspólny :-(ale Kubek dostaje na razie tylko na bajki wiec dajemy rade:-D

U mnie żylaki to rodzinna sprawa. Mam od wielu lat pajączki na stopach w okolicach kostek. Mam nadzieję, że się nie rozwiną. Słyszałam, że jak ma się żylaki nie nacinają przy porodzie? Słyszałyście coś o tym?

Dziewczyny, czy wam też tak wzrasta libido? :zawstydzona/y::happy: w pierwszym trymestrze poniżej zera, a teraz powyżej normy sprzed ciąży. i te sny :-D aż się sama sobie dziwię.

Tak jak pisałam dzisiaj, mam mieć ochronę, wręcz nie wolno mnie nacinać ale to ze względu na żylaki w pachwinach i na... nacięcie mnie spowodowałoby przecięcie żylaka.
Z tego co wiem przy pajączkach na nogach, a nawet żylakach na nogach nie ma takich wskazań.

A co do libido...:-( ech, u mnie poniżej normy. W poprzedniej ciązy było tak jak u Ciebie. Mam nadzieję że się to zmieni.

Co do zakupów, mam ochotę kupić to:
http://www.maluszek24.pl/index.php?p2680,pajacyk-rampers-162-krotki-rekaw-i-nogawka-rozowy-62-cm

http://www.maluszek24.pl/index.php?p2787,body-paski-krotki-rekaw-rozpinane-56-cm
(to może nawet drugie w rozmiarze wyżej)
http://www.maluszek24.pl/index.php?p2398,koszulka-bawelniana-biala-z-zielonym-haftem-62cm

i dla mojej maludy
http://www.maluszek24.pl/index.php?p3114,pizama-bawelniana-wzorki-rozowa-98cm

Ostatnia edycja:
Sliczne te ciuszki chciałam czekac az bede znała pleć ale jak tu czekac:-D
ja jeszcze nie znam płci.. dlatego kupowałam kolory uniseks.. poza tym rozowe nie koniecznie mi sie podobają.. niebieskie jeszcze ujdą..

tak pi razy drzwi porównałam ceny u nich w sklepie i na allegro i musze przyznac ze w sklepie chyba ciut taniej.. chyba o 1zł..

poza tym bardzo duzy wybór mają na tej stronie.. zobacze jakie przyjdą te ciuszki i jak bede zadowolona to na pewno nastepne zakupy tez u nich zrobie..

ja jeszcze nie znam płci.. dlatego kupowałam kolory uniseks.. poza tym rozowe nie koniecznie mi sie podobają.. niebieskie jeszcze ujdą..

tak pi razy drzwi porównałam ceny u nich w sklepie i na allegro i musze przyznac ze w sklepie chyba ciut taniej.. chyba o 1zł..

poza tym bardzo duzy wybór mają na tej stronie.. zobacze jakie przyjdą te ciuszki i jak bede zadowolona to na pewno nastepne zakupy tez u nich zrobie..
Mnie osobiscie sie maży kupowac rózowe maz tez nie jest za tym kolorem ale jakos go przekonam jesli oczywiscie bedzie dziewczynka:-D
Kubek jak był malutki miał same niebieskie rzeczy wyszło to troche niechcacy ale jednak :-D

Świetne zestawiki...też je oglądałam i w przyszłlości pewnie zakupię...;-)

Tak jak pisałam dzisiaj, mam mieć ochronę, wręcz nie wolno mnie nacinać ale to ze względu na żylaki w pachwinach i na... nacięcie mnie spowodowałoby przecięcie żylaka.
Z tego co wiem przy pajączkach na nogach, a nawet żylakach na nogach nie ma takich wskazań.

A co do libido...:-( ech, u mnie poniżej normy. W poprzedniej ciązy było tak jak u Ciebie. Mam nadzieję że się to zmieni.

Co do zakupów, mam ochotę kupić to:
Pajacyk - rampers (162) krótki rękaw i nogawka różowy 62 cm :: Maluszek24.pl

Body PASKI krótki rękaw rozpinane 56 cm :: Maluszek24.pl
(to może nawet drugie w rozmiarze wyżej)
Koszulka bawełniana biała z zielonym haftem 62cm :: Maluszek24.pl

i dla mojej maludy
Piżama bawełniana WZORKI różowa 98cm :: Maluszek24.pl

Ciuszki boskie, i ceny też niczego sobie;-)
Z libido u mnie rownież ponieżej... nie mam ochoty i chyba przez to, że czuje się teraz jakas taka duża, pewnie podświadomie czuję się nieatrakcyjna...:-(
Z żylakami też mnie zmartwiłyście...od nie wiem 16 roku życia ma jednego na łydce..poza tym male pajączki...po ciązy musze sie tym zająć..., zmobilizowałyście mnie:-D:-D:-D

jak zwykle palce od tego pisania to chyba się wam już palą :-D

ciuszki urocze hi hi. ja jeszcze nie dokonałam żadnego zakupu - poczekam na wiose / lato większa ochota na spacerki i wogóle :-)

ja swoje podróże też będe musiała ograniczyć. w sumie juz teraz jak siedze prawie 7 godz w pociągu to kręgosłup i kolana strasznie bolą :sorry:

reklama
A tak w ogóle planujecie już wakacje?
Będziecie gdzies wyjeżdżać i kiedy??
Zastanawaim sie nad majem...z jednej strony nie będę jeszcze tak ociężała...brzuszek nie będzie jeszcze taki największy...a zdrugiej strony pogoda w maju w Polsce różna jest...myslałam o wakacjach nad morzem bałtyckim...
Za granicę trochę się boję...coś się stanie a opieka medyczna, czy może stanadardy medyczne, są jednak w Polsce lepsze niż na przyklad w Chorwacji...sama nie wiem doradźcie kobitki:)

Do góry