reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Dzień doberek :)
poczytałam Was trochę do śniadania i bardzo współczuję bólów głowy. mnie to na szczęście nie dopadło. nie sądzicie, że to ma związek z przesileniem wiosennym i ogólnym ociepleniem? mnie nie boli, ale chodzę tak "przymulona", jakby mi 1/4 mózgu działała, a reszta kontemplowała topniejący śnieg. gdyby mnie bolało to bałabym się brać jakichkolwiek tabletek, ale ja w ogóle nienawidzę tabletek. jedyne "lekarstwo" jakie znam na ból głowy, to położyć się, zasnąć. a nie zawsze można :(
co do żylaków, to mam tzw skłonności, czyli pekające naczynka i obciążenie genetyczne. moja Mama, jak się dowiedziała o ciąży od razu mnie poinformowała, że "nogi to mi teraz polecą". będąc ze mną w ciąży właśnie zaczęła mieć żylaki. ja póki co notuję więcej pękniętych naczynek, jakieś miejscowe opuchlizny, uczucie ciężkości. i już zaczynam kombinować, co tu robić, żeby się nie dać. gimnastyka jakaś? kremy na żylaki? znacie jakieś sposoby?
no nic, ubieram się, życzę wszystkim dnia bez żadnych bóli :)

reklama
córcia zrobiła mi pobudkę o 7 potem pies zaczął coś marudzić a teraz śpią oboje a ja już oczywiście nie :eek:
miłego dnia sierpnióweczki co do bólów głowy to mi neurolog u którego wylądowałam w poprzedniej ciąży zalecał drzemkę, spacer, masaż, okłady na czoło w ostateczności coś z paracetamolem :tak: a co aspiryny u mnie totalnie odpada mam maskaryczne uczulenie puchną mi nawet białka w oczach i nie moge oddychać :cool:

Witam!!!!
U mnie dziś znów ponury dzień i nadal trwa remont piwnic w bloku więc panowie z administr. od 8.00 juz szaleją z wiertarkami -koniec spania.:szok:
Dziś przyjeżdza do mnie moja Mamusia, taaak się cieszę baaardzo!!!:-):happy:

NEKTARYNKA przepiękne te ciuszki, dodałam sobie te strony do ulubionych (tak zbieram na razie), cuuudeńka:)):tak:

a u nas każdy ma swój komp:-D
bo wcześniej były bijatyki :-Dhaha
idę robić kolacyjkę ;-)
Shyla u mnie syn też ma swój komp w swoim pokoju, bo inaczej to pewnie rzadko byśmy się w ogóle mogli dopchać do neta, przecież ona ma swój świat i swoje klocki jak ja to mówię, nie było wyjścia trzeba było kupić drugi, bo mu ciągle w pokoju przeszkadzaliśmy i się denerwował, a teraz jest święty spokój:)

Idę teraz zrobić sobie śniadanko, nic mnie nie boli, czuję się dobrze tylko..... ten śnieg ja już go nie chcę!!!!:tak::-)

reklama
to trzymamy wielkie kciuki...
ja jutro mam wizyte i dostane skierowanie do szpitala... moze dowiem sie juz czegos wiecej...:zawstydzona/y:

Nie martw się w szpitalu nie jest tak źle, :happy:zawsze udzielą pomocy i coś zaradzą, abyś z dzidzią dotrwała do sierpnia, a szewek tez idzie przeżyć, tak jak Ci pisałam nic nie wiesz i nic nie czujesz, bądź spokojna, aby nie odbijało się na maluszku:tak:!

Do góry