reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Hej dziewczyny, zjadłam 2 czekolady wedla :zawstydzona/y: Nie mogłam się oprzeć, musiałam je zjeść :zawstydzona/y: No aż tak to pierwszy raz miałam :-D
Dobrze, że często się tak nie zdarza :-);-)
A tak w ogóle planujecie już wakacje?
Będziecie gdzies wyjeżdżać i kiedy??
Zastanawaim sie nad majem...z jednej strony nie będę jeszcze tak ociężała...brzuszek nie będzie jeszcze taki największy...a zdrugiej strony pogoda w maju w Polsce różna jest...myslałam o wakacjach nad morzem bałtyckim...
Za granicę trochę się boję...coś się stanie a opieka medyczna, czy może stanadardy medyczne, są jednak w Polsce lepsze niż na przyklad w Chorwacji...sama nie wiem doradźcie kobitki:)
Ja planuję wakacje, ale raczej nici z tego wyjdą. Przez te 2 m-ce co M. nie miał żadnych zleceń, wpadliśmy w mały dołek finansowy i musimy wyjść na prostą.
Ja póki co marzę ;-)
Chyba za granicę to bym się trochę bała, ale może dlatego, że jeszcze ogólnie nie wyjeżdżałam, a tu jeszcze ciąża.
Nad morze bałtyckie pojechałabym z miłą chęcią :tak::-)

Was nadrobić-to niezłe zadanie;-) Może ktoś będzie pisał streszczenia:-D
Kasia a może jakieś choróbsko Cię łapie?
Już niestety złapało-jestem na zwolnieniu:sorry:

u mnie tez chodzi o IgG. zobaczymy w piatek, co ten specjalista powie i zaleci. boje sie troche, bo moja ciotka 2 razy poroniła przez toxo:-(
A robiłaś Igm? Bo jeżeli jest ujemne, to nie masz się czym martwić... Wynik 6 to dobry wynik:tak: Ja miałam Igg na jednym sprzęcie 650, a na drugim 120 (rózne normy)i jest ok:tak:

Dziewczyny co polecacie bezpiecznego na ból gardła? Najlepiej do ssania. kurcze dziś się obudziłam z katarem i łaskotaniem w gardle :eek:
Do ssania-NIC-byłam wczoraj u lekarza i pytałam:no:

tak aspiryna i z tego co wiem nie bierze się całej tabletki tylko pól ;)
jest aspiryna w normalnych tabletkach i aspiryna w tabletkach musujących...
zresztą trzeba uważać tak samo jak i z innymi lekami na ból głowy w ciąży...
Mi lekarka pozwoliła tylko apap, a aspiryna niedozwolona;-)

Zastanawaim sie nad majem...z jednej strony nie będę jeszcze tak ociężała...brzuszek nie będzie jeszcze taki największy...a zdrugiej strony pogoda w maju w Polsce różna jest...myslałam o wakacjach nad morzem bałtyckim...
Za granicę trochę się boję...coś się stanie a opieka medyczna, czy może stanadardy medyczne, są jednak w Polsce lepsze niż na przyklad w Chorwacji...sama nie wiem doradźcie kobitki:)
Za granicę raczej się nie wybierzemy z obawy przed przygodami z brzuszkiem:sorry: No i będzie to raczej czerwiec, bo do końca maja planuję pracować:tak:

kasia2506 dzięki za odpowiedź :-)

Jeśli chodzi o wakacje to raczej nigdzie nie pojedziemy, niestety finansowo u nas nie najlepiej. Wykańczamy dom w którym mieszkamy a dodatkowo dojdą zakupy dla maleństwa. Może uda się na jakiś weekend, gdzieś pojechać, jeszcze się okaże jak będzie.
Nektarynkaciuszki super! :-) A libido u mnie nie najlepiej, mam nadzieję, że teraz będzie lepiej?!:-)

Zmykam spać, mam nadzieję, że mi choć trochę ten katar przejdzie...

DOBRANOC Kochane :-):-):-)

ja ogólnie pochodzę z rodzinnego miasta nad prawie samym morzem:-)
do morza miałam jakieś 50km
ale w strony rodzinne w wakacje się nie wybieram niestety, wiadomo długa podroż ,a samolotem z tego co się dziś orientowałam zabierają tylko do 6 miesiąca, i dużo zależy od Lini lotniczych;-)

ja mam również bóle głowy ,ale nie mam zamiaru faszerować się dodatkowymi lekami:sorry:
wytrzymam to !
ja w ogóle mam centymetr więcej w pasie,a waga mi spada dziwne :sorry:
idę spać słodkich snów ;-)

Wyszłam na kilka godzin, a Wy tyle stron dorobiłyście, że szok :tak:

My na wakacje pojedziemy gdzieś blisko nad jakieś jeziorko i będzie dobrze, małym kosztem, miły wypoczynek.

Ciuszki śliczne pokazujecie, ale Ja poczekam do jutra z zakupami może się uda zajrzeć między nogi :-D
Co do libido mi znacznie spadło, ale to chyba przez to, że ostatnio cały czas chodzę albo smutna, albo zła jak osa po prostu bez kija nie podchodź :eek:

Ja uciekam teraz się wykąpać i po śnić o jutrzejszej wizycie, mam nadzieję, że wszystko z dzidźkiem jest dobrze...

Słodkich snów:tak::tak::tak:

reklama
Chyba dziś jakiś ogólny dzień bólu głowy:sorry: ja także uciekam spać.
Do jutra dziewczynki, aby nic nas nie bolało a wizyty przebiegły pomyślnie :-)

D O B R A N O C :***

Do góry