Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Ja kochane uciekam obejrzeć filmik na 1 ;-)
KOLOROWYCH SNÓW BOOZIACZKI DO JUTRA!!!!!!!
KOLOROWYCH SNÓW BOOZIACZKI DO JUTRA!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja planuję wakacje, ale raczej nici z tego wyjdą. Przez te 2 m-ce co M. nie miał żadnych zleceń, wpadliśmy w mały dołek finansowy i musimy wyjść na prostą.A tak w ogóle planujecie już wakacje?
Będziecie gdzies wyjeżdżać i kiedy??
Zastanawaim sie nad majem...z jednej strony nie będę jeszcze tak ociężała...brzuszek nie będzie jeszcze taki największy...a zdrugiej strony pogoda w maju w Polsce różna jest...myslałam o wakacjach nad morzem bałtyckim...
Za granicę trochę się boję...coś się stanie a opieka medyczna, czy może stanadardy medyczne, są jednak w Polsce lepsze niż na przyklad w Chorwacji...sama nie wiem doradźcie kobitki
Już niestety złapało-jestem na zwolnieniuKasia a może jakieś choróbsko Cię łapie?
A robiłaś Igm? Bo jeżeli jest ujemne, to nie masz się czym martwić... Wynik 6 to dobry wynik Ja miałam Igg na jednym sprzęcie 650, a na drugim 120 (rózne normy)i jest oku mnie tez chodzi o IgG. zobaczymy w piatek, co ten specjalista powie i zaleci. boje sie troche, bo moja ciotka 2 razy poroniła przez toxo:-(
Do ssania-NIC-byłam wczoraj u lekarza i pytałamDziewczyny co polecacie bezpiecznego na ból gardła? Najlepiej do ssania. kurcze dziś się obudziłam z katarem i łaskotaniem w gardle
Mi lekarka pozwoliła tylko apap, a aspiryna niedozwolona;-)tak aspiryna i z tego co wiem nie bierze się całej tabletki tylko pól
jest aspiryna w normalnych tabletkach i aspiryna w tabletkach musujących...
zresztą trzeba uważać tak samo jak i z innymi lekami na ból głowy w ciąży...
Za granicę raczej się nie wybierzemy z obawy przed przygodami z brzuszkiem No i będzie to raczej czerwiec, bo do końca maja planuję pracowaćA tak w ogóle planujecie już wakacje?
Zastanawaim sie nad majem...z jednej strony nie będę jeszcze tak ociężała...brzuszek nie będzie jeszcze taki największy...a zdrugiej strony pogoda w maju w Polsce różna jest...myslałam o wakacjach nad morzem bałtyckim...
Za granicę trochę się boję...coś się stanie a opieka medyczna, czy może stanadardy medyczne, są jednak w Polsce lepsze niż na przyklad w Chorwacji...sama nie wiem doradźcie kobitki
ja ogólnie pochodzę z rodzinnego miasta nad prawie samym morzem:-)A tak w ogóle planujecie już wakacje?
musze przyznac ze ostatnio mnie takze glowa wieczorami boli.. staram sie jakos wytrzymac.. a jak juz nic nie pomaga ide sie kąpac i spac.. najgorsze jak rano sie budze z tym samym bólem..śliczne :-) bardzo mi sie podobają
mnie dziewczynki troche głowa boli wiec sie poloze