reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

No rozumiem.Tyle,że jak coś ma tyle opini i zdania są aż tak podzielone,to ja bym nie ryzykowałą.Istnieje zamiennik bezpieczny,co do którego nikt nie ma wątpliwości.

ja nie będę nawet brała żadnego zamiennika ;-)

ja aspiryne zarzywał tylko musującą tzn przed ciążą własnie na migreny bo to byl jedyny lek, który mi pomagał :tak: a teraz powidzialam sobie są rzeczy wazniejsze i mi na bol głowy pomaga masaz szyi :tak:
ja wcześniej brałam tylko ibuprom on mi pomagał najbardziej ,a co do masażu szyi to najpierw trzeba kogoś mieć :-D
ja siedzę cale dnie sama wiec nie mam nikogo;-)

reklama
ja nie będę nawet brała żadnego zamiennika ;-)

ja wcześniej brałam tylko ibuprom on mi pomagał najbardziej ,a co do masażu szyi to najpierw trzeba kogoś mieć :-D
ja siedzę cale dnie sama wiec nie mam nikogo;-)

ja meza zaciągam na drugi etat :-D mowie, teraz idziemy pobaraszkowac do sypialni on sie cieszy a ja mu wymasuj szyjke :-D a on kurde zawsze daje sie nabrac :-D

ja meza zaciągam na drugi etat :-D mowie, teraz idziemy pobaraszkowac do sypialni on sie cieszy a ja mu wymasuj szyjke :-D a on kurde zawsze daje sie nabrac :-D

haha dobre :-D
mój jak przychodzi wieczorem to nie ma siły masować a o baraszkowaniu już nic nie mowie :-D
a w weekendy chodzi na nocki , i tyle go mam w domu ;-)

Dziewczyny troche odbiegne od tematu ;-)
Mam do Was pytanie, czy moze Któras z Was miała taki sam problem jak ja? Chodzimi o to ze, Witaminy które przepisała mi Doktór ( Falvit Mama ) wywoływały u mnie reakcje obronną organizmu, i za kazdym razem jak je brałam niestety zwaracałam. Doktor kazała mi je odstawic. W sumie pierwsze wynki badan mialam dobre, ale boje sie o nastepne.:-(

Dziewczyny troche odbiegne od tematu ;-)
Mam do Was pytanie, czy moze Któras z Was miała taki sam problem jak ja? Chodzimi o to ze, Witaminy które przepisała mi Doktór ( Falvit Mama ) wywoływały u mnie reakcje obronną organizmu, i za kazdym razem jak je brałam niestety zwaracałam. Doktor kazała mi je odstawic. W sumie pierwsze wynki badan mialam dobre, ale boje sie o nastepne.:-(

ja bralam wlasnie te witaminy i strasznie mnie po nich mdliło teraz nie biore w ogóle zobaczymy jakie beda wyniki:tak:

Cześć kobitki,

Ale dałyście mi lekturę :zawstydzona/y: Nie jestem w stanie odpisać na wszystkie posty, ale wszystkie przeczytałam :-)

Może już zrobimy listę dzieciaczków wtedy wszystkie będziemy widziały ile jest chłopców, a ile dziewczynek :-)

Ja po pracy padam, chociaż opierniczam się strasznie ;-) Mam ostatnie dwa dni w pracy i czas na urlop :-)
A dzisiaj pyszne jedzonko jadłam zrobiła sobie twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, a na deser pomarańcze :-) Dobrze, że mam takie smaki w ciąży bo dzięki im nie mam wyrzutów sumienia po jedzonku;-)

Cześć kobitki,

Ale dałyście mi lekturę :zawstydzona/y: Nie jestem w stanie odpisać na wszystkie posty, ale wszystkie przeczytałam :-)

Może już zrobimy listę dzieciaczków wtedy wszystkie będziemy widziały ile jest chłopców, a ile dziewczynek :-)

Ja po pracy padam, chociaż opierniczam się strasznie ;-) Mam ostatnie dwa dni w pracy i czas na urlop :-)
A dzisiaj pyszne jedzonko jadłam zrobiła sobie twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, a na deser pomarańcze :-) Dobrze, że mam takie smaki w ciąży bo dzięki im nie mam wyrzutów sumienia po jedzonku;-)
Hej Bogusiu, płeć już jest dopisywana przeze mnie, ale nie na osobnej liście tylko w naszej, sierpniowej :tak:
Super, że niedługo urlop, odpoczniesz:tak::tak::-)
Pajeczko, smacznego :-)

reklama
Do góry