R
RiSiA
Gość
Pajkaa, ale superowe
Kiniusia i dobrej jakości są polecam w ciągu 1 dnia dostalam przesyłke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajkaa, ale superowe
No ja tak jak pisalam ma w Polsce wybudowany domek, na ktorego zmezem pracowalismy, wiec napewno tam wroce , ale nigdy zlego slowa o Stanach nie powiem, bo i tak nie ma na swiecie tak dobrego kraju ktoremu czegos bys nie zarzucil, w Polsce tez miala byc irlandia i co i gdzie? Spedzilam w Polsce cale swoje 25 lat, Pracowalam tam i zylam leczylam sie i stracilam dziecko, wiec cos wiem. Mialam ciezko chora siostre i tate, teraz szwagra :/ Nawet wole nie pisac, w kazdym razie wiem ze tutaj tez nie jest dobrze- ale napewno jak jestes juz chory to zrobia dla Ciebie wszystko co do niech nalezy.Tu widac drugą stronę medalu:/ Niestety:/ Ale wierz mi, że u nas tez nie jest dobrze. A jesli marzy Ci sie Polska to zapraszam w wakacje do mnie:-)
Faktem tez jest to ze jak się jedzie gdzie na krótki czas (a ja byłam u was tylko ponad miesiąc) to wszystko inaczej wygląda, niż jak sie jest tam na codzien.
tylko lek homeopatyczny do ssania zapytaj w aptece.
Ja jak bylam w polsce to jeszcze Tantum Verde mi kazano bracmiód, płukanie gardła z wodą i solą, niby tymianek i podbiał jest bezpieczny - ALE! na ultoce pisze, że nie moga brać kobiety w ciąży
najlepiej zapytaj w aptece o jakiś ziołowy lek dla ciężarnych
Kuszące... ;-)Kiniusia i dobrej jakości są polecam w ciągu 1 dnia dostalam przesyłke
A mnie znów pomogło.Czesc dziewczyny sama mam ten problem z gardlem niby sok z cebuli pomaga badz z cytryny tylko wmoim przypadku cytryna zbyt podraznia gardło ale moze komuś pomoże . Nie ma to jak chorować będąc w ciąży
mam takie pytanko czy na usg połówkowym można wykluczyć już ewentualne wady i choroby dziecka czy to niewiadoma do samego porodu ??
moja lekarka mi powiedziala, ze nigdy nie ma pewności w 100% zawsze pozostaje ten 1 czy 2 %, takze ja sie ciesze, ze po pierwszym usg jest dobrze, ale wiem, ze to II jedt tez istoste i nie nastawiam sie, ze jak powie,z e jest dobrze to na 100% bedzie dobrze. Z tego co sie orientuje ona jest specjalistą od badan prenatalnych
Ja połówkowe usg mam w poniedziałek i strasznie sie boje . Miałam robione z krwi na zespół downa i niby nie ma ryzyka ale jak to mowia niby
Pajeczko, dobrze wiedzieć. Niech tylko ten zwrot ze skarbówki przyjdzie ;-) Jak kaska przyjdzie, to uśmiechnę się ładnie do Ciebie na pw ;-)moja lekarka mi powiedziala, ze nigdy nie ma pewności w 100% zawsze pozostaje ten 1 czy 2 %, takze ja sie ciesze, ze po pierwszym usg jest dobrze, ale wiem, ze to II jedt tez istoste i nie nastawiam sie, ze jak powie,z e jest dobrze to na 100% bedzie dobrze. Z tego co sie orientuje ona jest specjalistą od badan prenatalnych
Kiniusia ja juz mam 2 sprzedawców wypróbowanych jak cos dam namiary
Zgadzam się :-)nie ma to jak domowe sprawdzone sposoby bułka tarta na zgage suszone jagody na biegunke kminek na bóle brzucha maliny w syropie na gorączke aa czosnek na infekcje