R
RiSiA
Gość
HURA to na pewno ruchy powtórzyły się jeszcze kilka razy
Już mam łzy w oczach tak bardzo na to czekałam,a mój M pojechał do mojej siostry
Gratuluje :-) kurcze a ja tylko jednego kopniaczka zaliczylam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HURA to na pewno ruchy powtórzyły się jeszcze kilka razy
Już mam łzy w oczach tak bardzo na to czekałam,a mój M pojechał do mojej siostry
Bedziesz za niedługo wiedziała a kiedy nastepna wizyta?
Rozalka ale skąd moge wiedziec czy dana połozna jest dobra?? rownie dobrze, ta dobra połozna moze miec dyzur w czasie kiedy bede rodzila
Nie no rozumiem.Bardziej chodziło mi o te położne,co prowadzą szkoły rodzenia,jeżeli sie babeczkę dobrze pozna,to fajnie ją mieć przy sobie przy porodzie.
Ale płacenie kosmicznej ceny kobiecie,której sie na oczy nie widziało,to troszke bez sensu.
Bedziesz za niedługo wiedziała a kiedy nastepna wizyta?
Rozalka ale skąd moge wiedziec czy dana połozna jest dobra?? rownie dobrze, ta dobra połozna moze miec dyzur w czasie kiedy bede rodzila
Dziewczyny jak wy czujecie te ruchy dzidzi?
mam straszną traumę po brochowskiej izbie przyjęć
nie wiem jak u Ciebie jest, ale u mnie jest szkoła rodzenia kosztuje 250 zl i to są 4 spotkania po 2 h jedno.I te spotkania są cały czas z jedną i tą samą babeczką wiec nie mam mozliwosci poznac nikogo innego. Wiec płacenie takiej kasy obcej baby to jest dziwne. Ja słysząłam o tym szpitalu bardzo duzo pozytywow poza tym lezałam tam na ginekologii wiec conieco wiem
ojjjj dopiero 22 marca
tak długo trzeba czekać ,niech już przyjdzie ten maj , to będzie już z górki ;-)
ja tez czuje , choć nie są jeszcze aż tak regularne ale sa , raz dostałam takie delikatne 3 kopniaczki ze aż usiadłam i się dalej wsłuchiwałam
i przeważnie mam z lewej strony :-)
w takim wypadku to rzeczywiście bez sensu tyle kasiory bulić.Jak dobry szpital i dobre opinie,to przydzielona położna tez będzie super.
ja jak cos mam 23 marca wiec bedziemy czekaly razem
ja jak cos mam 23 marca wiec bedziemy czekaly razem
tez tak mysle, myslałam jeszcze moze słyszałyscie w Katowicach na łubinowej prywatna klinika , ale tam podobno horror jezeli chodzi o ciaze problemowe. Nie umieją sobie radzic