reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Shyla u mnie niewyraznie było widac w 14 tc ale dzisiaj juz super mały zaslonił sie stópkami,z eby nie pokazac co tam ma smiałysmy sie :)

za to, ze bedziesz miala "swoją' położną przy sobie
aha no i może dlatego tez miałam dopochwowo bo myślał ze nie będzie dobrze widać :)
a jeśli chodzi o położna , to ja nie dałabym tyle kasy ;)
no ale każdy myśli inaczej...

aha no i może dlatego tez miałam dopochwowo bo myślał ze nie będzie dobrze widać :)
a jeśli chodzi o położna , to ja nie dałabym tyle kasy ;)
no ale każdy myśli inaczej...

cos Ty dla mnie szkoda , niestety akurat tyle kosztuje w tym szpitalu gdzie chce rodzic -a przeciez jakas polozna musi byc.
Ja jak byłam usg w 14 tc starała sie zrobic przez powłoki brzuszne, ale wszystkiego nie było widac a dzisiaj juz miodzio;-)

widzę kobietki ze u Was przypływ humoru a u mnie dzisiaj totalny spadek normy brak sił i chęci no ale cóż jest w domku mały żywiołek który nie pozwoli za długo poleżeć:eek::eek: widze że znowu dorwałyście temat porodu ja narazie staram się o tym nie myśleć ale póki co nie będę się rozwodzić dlaczego
Pajkaa przed badaniem glukozy 12 godzin nic nie jeść i nie pić poprzedniego dnia zjeść lekką kolację i to wszystko :tak:super że jesteś zadowolona z dzisiejszej wizyty:tak:
polianna gratuluje drugiej córeczki :tak::tak::-)
kasiu czasem ciężko coś mądrego napisać ja przyznaje że często czuję się jak królik wyskakujący z kapelusza bo wpadam na chwilkę usiłuję nadrobić posty i coś napisać :tak::tak:
no i niestety już nie wiem co miałam napisać a córcia jak na złość za nic nie chce iść spać :confused2:

Dziewczyny jak wy czujecie te ruchy dzidzi??

Bo ja jak wyszłam teraz spod prysznica to poczułam tak jak by kopniaki po lewej stronie dwa palce pod pępkiem, były dwa kopniaki jeden po drugim i po chwili trzeci...:eek:
Zastanawiam się czy to możliwe żeby tak poczuć dzidzie czy coś mi się w jelitach miesza jakieś bąbelki strzelają :-D

P.S. Po lewej stronie leży dzidzia :)

Pajkaa przed badaniem glukozy 12 godzin nic nie jeść i nie pić poprzedniego dnia zjeść lekką kolację i to wszystko :tak:super że jesteś zadowolona z dzisiejszej wizyty:tak:

hmmm i jak ja wytrzymam :sorry:nic nie pic przez 12 h :sorry:
ja mojej lekarki sie dzisiaj spytalam, czy nie moze mi czegos dac, zebym tyle nie jadla :-D
aaa i przytylam :szok::szok: jeeeeeeeeee całe 1,4 kg wow nadal nie doszłam do swojej wagi sprzed ciąży :-D

cos Ty dla mnie szkoda , niestety akurat tyle kosztuje w tym szpitalu gdzie chce rodzic -a przeciez jakas polozna musi byc.
Ja jak byłam usg w 14 tc starała sie zrobic przez powłoki brzuszne, ale wszystkiego nie było widac a dzisiaj juz miodzio;-)

właśnie ,ja myślę za te pieniążki można dla dzidziulka dużo rzeczy na kupować:-)
a przecież położną i tak muszą Ci jakąś dać ;)
zobaczę czy na następnej wizycie, jakie USG mi wykona ;-)
jejku jak ja bym chciała wiedzieć co się kryje w moim brzuszku :zawstydzona/y:

Dziewczyny jak wy czujecie te ruchy dzidzi??

)

Czuję ewiedentne pukanie,jakby pulsowanie parę palców pod pępkiem.:tak:

Jeżli kogoś na to stać,to polecam szkołę rodzenia i prywatną położną;-)
To zależy od kobiety,ale dobra połozna przy porodzie to połowa sukcesu:tak:

właśnie ,ja myślę za te pieniążki można dla dzidziulka dużo rzeczy na kupować:-)
a przecież położną i tak muszą Ci jakąś dać ;)
zobaczę czy na następnej wizycie, jakie USG mi wykona ;-)
jejku jak ja bym chciała wiedzieć co się kryje w moim brzuszku :zawstydzona/y:

Bedziesz za niedługo wiedziała a kiedy nastepna wizyta?
Rozalka ale skąd moge wiedziec czy dana połozna jest dobra?? rownie dobrze, ta dobra połozna moze miec dyzur w czasie kiedy bede rodzila

reklama
HURA to na pewno ruchy powtórzyły się jeszcze kilka razy:laugh2::laugh2::laugh2:
Już mam łzy w oczach tak bardzo na to czekałam,a mój M pojechał do mojej siostry:sorry:

Do góry