aaaa poczułam, przed chwilą ! i nie były to jelita
super!!!!! gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaa poczułam, przed chwilą ! i nie były to jelita
aha no i może dlatego tez miałam dopochwowo bo myślał ze nie będzie dobrze widaćShyla u mnie niewyraznie było widac w 14 tc ale dzisiaj juz super mały zaslonił sie stópkami,z eby nie pokazac co tam ma smiałysmy sie
za to, ze bedziesz miala "swoją' położną przy sobie
aha no i może dlatego tez miałam dopochwowo bo myślał ze nie będzie dobrze widać
a jeśli chodzi o położna , to ja nie dałabym tyle kasy
no ale każdy myśli inaczej...
Pajkaa przed badaniem glukozy 12 godzin nic nie jeść i nie pić poprzedniego dnia zjeść lekką kolację i to wszystko super że jesteś zadowolona z dzisiejszej wizyty
cos Ty dla mnie szkoda , niestety akurat tyle kosztuje w tym szpitalu gdzie chce rodzic -a przeciez jakas polozna musi byc.
Ja jak byłam usg w 14 tc starała sie zrobic przez powłoki brzuszne, ale wszystkiego nie było widac a dzisiaj juz miodzio;-)
Dziewczyny jak wy czujecie te ruchy dzidzi??
)
właśnie ,ja myślę za te pieniążki można dla dzidziulka dużo rzeczy na kupować:-)
a przecież położną i tak muszą Ci jakąś dać
zobaczę czy na następnej wizycie, jakie USG mi wykona ;-)
jejku jak ja bym chciała wiedzieć co się kryje w moim brzuszku