A ruchy mojego maleństwa czuję zazwyczaj jak się najem Też tak macie?
Dokladnie...jak sie najem...potem położe to ruchy sa na prawdę silne...
Pajeczko firanka słodka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ruchy mojego maleństwa czuję zazwyczaj jak się najem Też tak macie?
szalejesz kochana szalejesz , w pozytywnym tego słowa znaczeniu:-)bede szukala tapety z kubusiem :-)
ja akurat bede oddzielny robila mały pokoik, ale mnie interesuje jasny kolor bo takie bede miala lózeczko
a wymyslilam sobie taką firanke FIRANKI DZIECIĘCE WYS. 210CM SZYCIE GRATIS !!! (926520172) - Aukcje internetowe Allegro oczywscie tą pierwszą i caly pokoik chce zrobic w kubusiach i kłapouchych
Kasiu dlatego suwaka nawet nie zmieniam
Fajne widziałam w Leroy Merlinbede szukala tapety z kubusiem :-)
Rozalko powiem szczerze, że jest rewelacyjna...wykorzystany róg daje dużo przestrzeni w środku...można do niej spokojnie wejść;-);-)
A my własnie w salonie mamy meble koloru wenge czyli ciemny brąz, sypialnia jest z meblami w kolorze sosny, więc ostatni pokój to taka czekoladka...
szalejesz kochana szalejesz , w pozytywnym tego słowa znaczeniu:-)
no w kwietniu bedziemy robic remont pokoju wiec musimy kupic tapete no a jak kupimy tapete to potem firanki i zasłonki pasujące a potem te wieksze zakupy
ale to będzie oddzielny pokoik, tylko w sypalni moje ciuch się nie zmieściły więc postanowiła, że zakupię szafe i zabiore trochę przestrzeni w pokoju dla dziecka;-)
A ja nie będę ani tapety, ani specjalnych firanke kupować...zabawki zrobią swoje...
a ja wlasnie chce taki typowy dziecięcy pokoik i tak potem bedziemy zmieniali cały wystrój jak maluch podrosnie. To chyba moje marzenie
Kasiu dobranoc
ja tez marze właśnie o takim typowo dziecięcym pokoiku :-)
i z wiekiem zmieniać wystrój