reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Hej kobietki
Nektarynka też myślałam o szkole rodzenie, ale musiałabym dojeżdzam jakieś 15km więc za bardzo mi się nie chce, a z wszystkich dziewczyn, które znam i które rodziły to rzadna nie chodzila do SzR i wszystko bylo ok.
Mam do Was pytanie, czy ćwiczycie??? Jeśli tak, to jakie cwiczenia wykonujecie. Chciałabym cwiczyć, ale boję się moglabym zaszkodzic bejbikowi.

reklama
Witam sie po wizycie ogólnie jestem zadowolona. Dostalam stos badan do zrobienia no i lekarka mi rozpisała kiedy jakie wazniejsze badania bede robila. Co do dzidziołka rośnie jak na drozdzach wychodzi na to, ze zamiast 15 i 1 dzien mam 15 i 4 dni wiec znowu sie termin przesunął:) Co do badań na fotelu to lekarka określila, ze przez usg widzi, ale grzebac nie chce w tak wczesnych ciążach ponieważ szyjka jest bardzo ukrwiona i mozna doprowadzic do niepotrzebnych plamien a nawet krwawień. Pierwsze badanie czeka mnie na nastepnej wizycie razem z pobraniem cytologii.

Witam sie po wizycie ogólnie jestem zadowolona. Dostalam stos badan do zrobienia no i lekarka mi rozpisała kiedy jakie wazniejsze badania bede robila. Co do dzidziołka rośnie jak na drozdzach wychodzi na to, ze zamiast 15 i 1 dzien mam 15 i 4 dni wiec znowu sie termin przesunął:) Co do badań na fotelu to lekarka określila, ze przez usg widzi, ale grzebac nie chce w tak wczesnych ciążach ponieważ szyjka jest bardzo ukrwiona i mozna doprowadzic do niepotrzebnych plamien a nawet krwawień. Pierwsze badanie czeka mnie na nastepnej wizycie razem z pobraniem cytologii.
Pajka, cieszę się ogromnie, że u Ciebie i dzidziusia wszystko dobrze :tak::-) Gratulacje :-)

Dla mnie póki co bieganie za córką, wchodzenie na 5 piętro w domu, czwarte w pracy i inne codzienne zajęcia mi wystarczają, ale myślę o basenie od wiosny, bo i mała chce popływać.

Malagonia ja też myslalam o basenie, ale moj lekarz powiedzial, ze w ciazy to dosc ryzykowane, bo wiekszosc basenow jest bardzo brudna.

Pajkaa dla mnie to tlumaczenie twojej lekarki jest dziwne:/ Nie wiem, moze ma racje. Mnie lekarz bada na kazdej wizycie i wydaje mi sie, ze to dobrze. ALE wiadomo, ze kazdy lekarz ma swoje teorie.

kolejna dobra wiadomość, super :-)

reklama

Gratulacje, Pajkaa :-) A płeć potwierdzona? :-)

Do góry