polianna
Fanka BB :)
Dziewczęta chyba musimy się bardziej przylozyć...;-);-)
polianna kochana zazdroszczę tak cennej informacji Gratuluję tym bardziej mocno, że sama marzę o córeczce.... Cudownie, że i córeczka...(Jak mamy o niej mówić? Jakie imię wybrałaś?) i mamusia maja się dobrze...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedzcie mi w ogóle jesli chcę żeby siostra była na porodzie to czy ona powinna byc na szkole rodzenia? Bo mój Szymon jeszcze się zastanawia...;-) Szkoła rodzenia jest niezbędna do porodu rodzinnego? Czy jak to dokładnie jest?
A ja dziś na obiadek orientalnie ryż, fasola, schabik pokrojony w paseczki podsmażony z curry i imbirem...:-):-)Po tych 9 mieś niezła będzie ze mnie kuchareczka hehe. Cały czas się uczę i coraz mi lepiej wychodzi...Ojj dumna zsibie jestem....
Gratuluje!!;-D Ze mnie marna kuchareczka. Mam problem z obiadowymi daniami, takimi prostymi tradycyjnymi.
Co do porodu rodzinnego- nie ma żadnych "nakazów". Nie trzeba w ogóle chodzić do szkoły rodzenia, to jest tylko wybór mamy czy chce czy nie
Imienia nie wybralam Narazie lawirujemy gdzieś między Liwią a Lilianną ale pewnie wlecą jeszcze inne propozycje. Także dajcie nam kilka dni ))) coś napewno wymyślimy.