reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Cześc dziewczyny!!
Ja już po wizycie. Wszystko ok! Dzidzia ma 11cm (ciemieniowo-siedzeniowy pomiar), nie była super ruchliwa i dizęki temu dała sprawdzsić kim jest :-D

A więc...będę miała córeczkę!
Bardzo się cieszę :)) Lekarz dał nam 99,9 procent pewności ;)) mam też zdjęcie dowodowe z tej kwestii. hihi.
Szyjka zamknięta, nic się nie dzieje. W związku z zaawansowanymi żylakami mam odgórnie zarządzoną ochronę krocza,nie wolno mnie naciąć. Dlatego też biorę własną położną.

Zdjęcia oczywiście wstawię :))

no to super! a ruchliwa pewno nie była - bo wiesz jak to dziewczynki są spokojniejsze i co tam jakiemuś obcemu lekarzowi będzie pituche pokazywać :-D

Dzięki Milusiu, że chociaż Ty zauważyłaś mojego posta i coś napisałaś-czasami mam wrażenie,że piszę sama do siebie...

Ja też mam czasem takie wrażenie, ale wiem po sobie, że przy takiej ilości postów cięzko odpowiedzieć na wszystkie

reklama
Czesc, Dziewczyny :-)

Aleście "naprodukowały" stron... :-D Nawet nie próbuję Was nadrobić, zdążyłam tylko wyczytać, że po wizytach u ginów u Was wszystko w porządku :-) To super :-)

Wczoraj bardzo bolała mnie głowa i przespałam pół dnia...:-(

Dzisiaj z moim mężusiem dokonaliśmy pierwszych zakupów dla Naszej Dzidzi: trzy sztuki body :-)

Miłego popołudnia:-D

wklej zdjęcie i pochwal się co kupiłaś :-)

Cześc dziewczyny!!
Ja już po wizycie. Wszystko ok! Dzidzia ma 11cm (ciemieniowo-siedzeniowy pomiar), nie była super ruchliwa i dizęki temu dała sprawdzsić kim jest :-D

A więc...będę miała córeczkę!
Bardzo się cieszę :)) Lekarz dał nam 99,9 procent pewności ;)) mam też zdjęcie dowodowe z tej kwestii. hihi.
Szyjka zamknięta, nic się nie dzieje. W związku z zaawansowanymi żylakami mam odgórnie zarządzoną ochronę krocza,nie wolno mnie naciąć. Dlatego też biorę własną położną.

Zdjęcia oczywiście wstawię :))

super wieści:-)
i gratuluje córeczki ;-)

Polianna gratuluje córeczki i dobrych wieści !! :-D Jak mąż zareagował na wieść, że będzie miał trzecią kobietkę w domu ? :-)

Za chwilę Pajka będzie skakać ze szczęścia :-D I będą kolejne dobre wieści :-p
Jeszcze tylko ja zostałam na dzisiaj. Chyba, że ktoś jeszcze ma dzisiaj wizytę??

Jeju ja nie wiem jak wytrzymam do 19 ... Coraz bardziej zaczynam się stresować :sad::sad::sad: A tak super się trzymałam. Ehh aby do 18 i jakoś zleci ta godzinka ...

Polianna gratuluję córeczki, cieszę się, że po badaniu wszystko w porządku.
Mam nadzieję, że Pajka po wizycie będzie równie szczęśliwa.
A ja mam przeczucie, że będę miała syneczka, ale o tym chce się dowiedzieć w dniu porodu :)

Ojoj gratuluję córuni:) Wklejaj no szybciuchno zdjęcia piczuni:D

Kasiu, Niuunia tak czasami jest, że czytamy wszystkie posty, ale na nie czasem nie odpowiadamy z braku czasu.

Shyla kobietko no to mam nadzieję, że zaczniesz przybierać na wadze i anemia CIę nie dopadnie

Ehtele naprawdę nie wiem co Ci poradzić, myślę, że taka szkoła rodzenia przy szpitalu, w którym będziemy rodzić jednak oswaja nas z miejscem, być może z położnymi. One raczej nie pamiętają swoich podopiecznych, ale z pewnością jest to dla nas jakaś ulga jeżeli na porodówce zobaczymy znajome twarze:) Ja chyba tylko z czystego lenistwa wybieram się do Sosnowca:) Jak chcesz możesz spróbować dwóch szkół :D jednej bezpłatnej w Sosnowcu pamiętaj że na maj są już zapisy:)

Shiraa już niedługo i Ty będziesz podskakiwać nam tu z radości:)

Ostatnia edycja:
Shiraa - :) dobrze będzie!! Ja się stresowałam, czarne scenariusze przewidywałam i co? I wszystko ok!! A nawet lepiej!!
Mąż dowiedzial się przez komorkę i zaczął chisterycznie śmiać :p Potem uznał, że "nie wypłacę się na podpaski" ;) ale jego ostateczne zdanie poznam jak przyjedzie.Napewno się cieszy :)

zielona26 - nie mogłabym nie wiedzieć. Taka już moja niecierpliwa "natura".

Niuunia - pewnie spała albo coś :) Bo zakryła buźkę rączkami. Ale nogi rozkraczyła jak trzeba (bezwstydnica jedna).

reklama
Do góry