reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Avenitta oj to chyba się spotkamy:-):-):-):-) Pajeczko ja też chciałam wybrać szkołę rodzenia w Tychach, ale dla mnie dojazd jest sporym utrudnieniem, raczej godzinka stracona na sam dojazd:) Wolę wyskoczyć z biura na dwie godzinki do szkoły i spoko:)

reklama
Cześć!
Wczoraj nie miałam siły już nic napisać:no: Katar, który męczy mnie już miesiąc osiągnął swoje apogeum i głowa mnie od niego znowu bolała, do tego gardło i ogólne rozbicie:confused2: Poszłam więc dziś do lekarza po zwolnienie-nie będę w takim stanie latać do pracy-może do końca tygodnia w końcu się wykuruję:tak: Lekarz nie uwierzył mi, że jestem w 16 tygodniu i pyta czy aby na pewno, bo wyglądam na 6;-) Co prawda nie przytyłam jeszcze ani kilograma, a wręcz przeciwnie jestem jeden na minusie, ale w brzuszku trochę się powiększyłam:rofl2:
Jeszcze nie poczytałam co u Was, ale jak tylko położę małą spać to nadrobię;-)

Witam wszystkie mamusie, za duzo piszecie, nie mozna Was nadgonic.
Ciesze sie, ze kolejne wizyty nie przynosza smutnych wiadomosci:-)
Witam serdecznie nowe sierpnioweczki. Co do szkoly rodzenia, Ja juz mam miejsce zarezerwowane ,uwazam, ze to swietna sprawa;-) Wczoraj dostalam wyniki testu potrojnego tzw trisomie 21, wyniki prawidlowe::-):-):-) 1/1187

Milego dnia dziewczyny, uciekam do pracy, nieeeee:no:

Witam wszystkie mamusie, za duzo piszecie, nie mozna Was nadgonic.
Ciesze sie, ze kolejne wizyty nie przynosza smutnych wiadomosci:-)
Witam serdecznie nowe sierpnioweczki. Co do szkoly rodzenia, Ja juz mam miejsce zarezerwowane ,uwazam, ze to swietna sprawa;-) Wczoraj dostalam wyniki testu potrojnego tzw trisomie 21, wyniki prawidlowe::-):-):-) 1/1187

Milego dnia dziewczyny, uciekam do pracy, nieeeee:no:

to bardzo dobrze, ze wyniki OK :tak:

Kobietki część z Was jest na zwolnieniu L4. Jak to powiedziałyście w pracy? Jak zareagowali? Kurcze ja się lekko stresuję bo pasuje mi powiedzieć najlepiej do końca lutego, bo od kwietnia chciałabym właśnie iść na L4. Mam spoko pracę i szefów a mimo to się stresuję :eek: A przecież w ciąży nerwów i stresu trzeba unikać :tak: Głupiutka jestem i tyle.

Martitka gratulacje:)
Kasiu wracaj do zdrówka, co do wagi i brzuszka na pewno wystartujesz w odpowiednim czasie:)

Kobietki część z Was jest na zwolnieniu L4. Jak to powiedziałyście w pracy? Jak zareagowali? Kurcze ja się lekko stresuję bo pasuje mi powiedzieć najlepiej do końca lutego, bo od kwietnia chciałabym właśnie iść na L4. Mam spoko pracę i szefów a mimo to się stresuję :eek: A przecież w ciąży nerwów i stresu trzeba unikać :tak: Głupiutka jestem i tyle.

u mnie los zadecydowal za mnie i musialam isc na l4 wiec u mnie szefowa jak sie dowiedziała, ze jestemw ciązy to od razu szukala kogos na moje zastępstwo. Wiec tylko pocztą dostali l4:sorry:

Ja jestem na zwolnieniu od końca grudnia. Końcem stycznia powiedziałam że będę l4 ciągnęła do porodu. Szlak miałam przetarty bo w zeszłym roku koleżanka z działu też poszła na całe 9 miesięcy na zwolnienie, więc szefowej pewnie to aż tak bardzo nie dziwiło.

u mnie bylo tak. kiedy tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to od razu caly blok o tym wiedzial bo troche sie staralismy o ta dzidzie - no i oczywiscie dowiedziala sie moja kierowniczka. pogratulowala mi i bardzo dobrze to przyjela. i sama kazala mi isc na zwolnienie gdyz pracuje w warunkach szkodliwych- rentgen, gazy, koagulacja. takze dla niej to bylo normalne ze jak aszlam w ciazy to ide na zwolnienie- u mnie nie bylo zadnego problemu

reklama
Pajkaa, Avenittadzięki za szybką odpowiedź. j Pracuję w malutkiej firmie i będę pierwsza w ciąży :-D stąd ciekawa jestem ich reakcji.... Właśnie w marcu chcę Kogoś przeszkolić na swoje miejsce, bo ja już do pracy niestety nie wrócę :-( Jak szczęśliwie urodzę to pójdę na wychowawczy, bo niestety nie miałby mi kto bawić dzidziusia. A później będę chciała coś szukać u siebie na miejscu, bo teraz mam spory kawał drogi do pracy. Gdyby nie to to pewnie kombinowałabym by tu wrócić, bo jest tu ok.

kassia181 w Twojej pracy, to faktycznie, fajnie, że nie miałaś problemów. ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry