reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Kiniusia piszę do Ciebie tutaj bo nie wiem czy doszła prywatna wiadomość. Dostałam jednak zaproszenie, przyjęłam. Dzięki :)
Jednak tez mam problem z pisaniem na wątku zamkniętym.
I tak a propo jak tam można najszybciej wejść? Bo szczerze przyznam nie znam się za bardzo na forum. Ja wchodze przez swój avatar.

A ja wchodzę tak, że na dole na pasku mam między innymi ikonkami "GRUPY" i w to klikam i już są moje grupy pokazane!!!! Dalej bez problemu!:happy:

reklama
Przyjełam zaproszenie ale jes to samo nie moge wejść do grupy na 100 nalerze więc nie wiem to już druga grupa społecznościowa na którą nie moge wejść :-(widać tylko po głównym moge sie poruszać ja też zaraz zmykam

Dzięki dziewczyny za poradę, faktycznie tak jest dużo prościej :)
I jeszcze jedno pytanie: jak juz wchodze w te grupy społecznościowe, klikam na sierpniowe mamy 2010, i na górze mam liste użytkowników a poniżej chyba powinien być tekst? Bo ja poniżej zupełnie nic nie mam.

Dzięki dziewczyny za poradę, faktycznie tak jest dużo prościej :)
I jeszcze jedno pytanie: jak juz wchodze w te grupy społecznościowe, klikam na sierpniowe mamy 2010, i na górze mam liste użytkowników a poniżej chyba powinien być tekst? Bo ja poniżej zupełnie nic nie mam.

Nie no masz najpierw nasze zdjęcia kto jest przyjęty do grupy,a poniżej musi być "DYSKUSJE" i tam są 1. sprawy ogranizacyjne a 2. sierpniowe brzuszki i już wchodzisz w to 2 i są nasze posty , czy widzisz to?????

Nie widze w ogóle dyskusji, tylko profile użytkowników, a poniżej już nic. Internet dobrze mi chodzi, forum ogólnie chodzi błyskawicznie więc nie wiem co jest nie tak.

Nie widze w ogóle dyskusji, tylko profile użytkowników, a poniżej już nic. Internet dobrze mi chodzi, forum ogólnie chodzi błyskawicznie więc nie wiem co jest nie tak.
Trzeba coś poradzić, napiszę do admina, że już 2 dziewczyny mają problem.
Czekajcie cierpliwie :tak:
Admin poinformowany - czekam na odp., coś na pewno poradzimy :)))

Ostatnia edycja:
Zawału dostanę do tej jutrzejszej wizyty! Ciągle myśle i myślę ;-) Aż się zastanawiam czy szybciej nie iśc spać by się wcześniej obudzić haha

reklama
Do góry