reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ja już uciekam słodkich snów ;)
M5pU-2bM-1.jpg

Witam , ja juz po wizycie-:-) nie mam zadnych nowych wiadomosc, ale to chyba dobrze- bo oznacza ze nie mam nawet tych zlych. Teraz ma wizyte za 4 tyg, (po zatym ze od przyszlego poniedzialku bede jezdzic na zastrzyki z progesteronem) wiec poraz pierwszy bede sie czuc jak normalna kobieta w ciazy - normalna wizyta co 4 tyg. dziewczyny ja w poprzedniej ciazy mialam tych wizyt full i troche tzn. zawsze co 2 tyg. pozniej juz co tydz. do teg co 2 tyg. usg dopochwowe, szpital, lozko, a po 30tyg na dodatek 2 razy w tyg. ktg itd itp- oooo moze teraz bedzie troche normalniej:tak:, chcialabym:)))
Nie czytalam Was i pewnie nadrobie to wieczorkiem z dokladnoscia ,ale teraz musze ruszyc w allegro iu powystawiac aukcje, bo mnie klijeci scigaja:)))

Ostatnia edycja:
Shylaale śliczne te śliniaczki, są superowe :-):-):-):-)

AgaS-78 będzie dobrze, zobaczysz, już same rzadsze wizyty na to wskazują. :-)

Mamusie ja już zmykam do łóżka, bo się zaziewam :-D

ghost writer okazał się dobrym filmem więc polecam- trochę w stylu frantica.
Wieczorem chciałam się poprzytulać a le mam taaaaaaakiego muła, że idziemy grzecznie spać. Miłego wieczoru

Witm wieczorkiem,

cieszę się, że wizyty udane, szkoda że maluszki nie pokazały co mają między nóżkami :-) ja już coraz bardziej przyzywczajam się do mysli że to bedzie synek, chociaż jak byłam dzisiaj na dziale dziecięcym i zobaczyłam te różowe słodkoci dla dziewczynek to łezka mi się zakreciła, że znowu koszule zamiast sukieneczek będę kupowała :laugh2:

super kobietki że dobre wieści po wizytach i USG :-):-)
fiufiu żaden wstyd ja tak poznałam mojego meża i w tym roku będziemy obchodzić 5 rocznicę ślubu:tak::tak:

My też poznaliśmy się w necie i tez obchodzimy 5 rocznicę ślubu, dokładnie w lipcu, będzie bal:tak: :rofl2:

zmykam spać i trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte Pajki!

KOLOROWYCH SNÓW MAMUŚKI !!!!

Ja jeszcze jestem Aga :tak::-)
Cieszę się, że u Ciebie bez złych wiadomości-to jest najważniejsze :tak: Mam nadzieję, że wizyty częstsze nie będą potrzebne :tak:
Ja już leżę w sumie w łóżku, ale jakoś jeszcze wstaję do kompika, bo oczy jeszcze się aż tak nie kleją. ;-)
Tym, które już się pożegnały życzę Słodkich Snów :tak:
Dobrej nocy :-)

edit: jednak idę spać :sorry:Leżę i leżę i coraz bardziej mi się oczy zamykają ;-)
Dobranoc i do jutra :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam , ja juz po wizycie-:-) nie mam zadnych nowych wiadomosc, ale to chyba dobrze- bo oznacza ze nie mam nawet tych zlych. Teraz ma wizyte za 4 tyg, (po zatym ze od przyszlego poniedzialku bede jezdzic na zastrzyki z progesteronem) wiec poraz pierwszy bede sie czuc jak normalna kobieta w ciazy - normalna wizyta co 4 tyg. dziewczyny ja w poprzedniej ciazy mialam tych wizyt full i troche tzn. zawsze co 2 tyg. pozniej juz co tydz. do teg co 2 tyg. usg dopochwowe, szpital, lozko, a po 30tyg na dodatek 2 razy w tyg. ktg itd itp- oooo moze teraz bedzie troche normalniej:tak:, chcialabym:)))
Nie czytalam Was i pewnie nadrobie to wieczorkiem z dokladnoscia ,ale teraz musze ruszyc w allegro iu powystawiac aukcje, bo mnie klijeci scigaja:)))
Oj ciężka przeprawa przed Tobą,podziwiam spokoju.Będzie dobrze,a nagroda słodka;-)
już wklejam :-)
w kuchni nie mam za jasno o tej porze ;-)
na żywo i tak lepiej wyglądają:tak:
98CIMG6346.jpg

No śliczne,śliczne.:-)

Do góry