reklama
AgaS-78
Fanka BB :)
Witam , ja juz po wizycie-:-) nie mam zadnych nowych wiadomosc, ale to chyba dobrze- bo oznacza ze nie mam nawet tych zlych. Teraz ma wizyte za 4 tyg, (po zatym ze od przyszlego poniedzialku bede jezdzic na zastrzyki z progesteronem) wiec poraz pierwszy bede sie czuc jak normalna kobieta w ciazy - normalna wizyta co 4 tyg. dziewczyny ja w poprzedniej ciazy mialam tych wizyt full i troche tzn. zawsze co 2 tyg. pozniej juz co tydz. do teg co 2 tyg. usg dopochwowe, szpital, lozko, a po 30tyg na dodatek 2 razy w tyg. ktg itd itp- oooo moze teraz bedzie troche normalniej, chcialabym))
Nie czytalam Was i pewnie nadrobie to wieczorkiem z dokladnoscia ,ale teraz musze ruszyc w allegro iu powystawiac aukcje, bo mnie klijeci scigaja))
Nie czytalam Was i pewnie nadrobie to wieczorkiem z dokladnoscia ,ale teraz musze ruszyc w allegro iu powystawiac aukcje, bo mnie klijeci scigaja))
Ostatnia edycja:
Puchatka
Majowe mamy'08
super kobietki że dobre wieści po wizytach i USG :-):-)
fiufiu żaden wstyd ja tak poznałam mojego meża i w tym roku będziemy obchodzić 5 rocznicę ślubu
fiufiu żaden wstyd ja tak poznałam mojego meża i w tym roku będziemy obchodzić 5 rocznicę ślubu
Ostatnia edycja:
AgaS-78
Fanka BB :)
cisza tutaj a wiec zycze spokojnej nocki))
Witm wieczorkiem,
cieszę się, że wizyty udane, szkoda że maluszki nie pokazały co mają między nóżkami :-) ja już coraz bardziej przyzywczajam się do mysli że to bedzie synek, chociaż jak byłam dzisiaj na dziale dziecięcym i zobaczyłam te różowe słodkoci dla dziewczynek to łezka mi się zakreciła, że znowu koszule zamiast sukieneczek będę kupowała
My też poznaliśmy się w necie i tez obchodzimy 5 rocznicę ślubu, dokładnie w lipcu, będzie bal
zmykam spać i trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte Pajki!
KOLOROWYCH SNÓW MAMUŚKI !!!!
cieszę się, że wizyty udane, szkoda że maluszki nie pokazały co mają między nóżkami :-) ja już coraz bardziej przyzywczajam się do mysli że to bedzie synek, chociaż jak byłam dzisiaj na dziale dziecięcym i zobaczyłam te różowe słodkoci dla dziewczynek to łezka mi się zakreciła, że znowu koszule zamiast sukieneczek będę kupowała
super kobietki że dobre wieści po wizytach i USG :-):-)
My też poznaliśmy się w necie i tez obchodzimy 5 rocznicę ślubu, dokładnie w lipcu, będzie bal
zmykam spać i trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte Pajki!
KOLOROWYCH SNÓW MAMUŚKI !!!!
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Ja jeszcze jestem Aga :-)
Cieszę się, że u Ciebie bez złych wiadomości-to jest najważniejsze Mam nadzieję, że wizyty częstsze nie będą potrzebne
Ja już leżę w sumie w łóżku, ale jakoś jeszcze wstaję do kompika, bo oczy jeszcze się aż tak nie kleją. ;-)
Tym, które już się pożegnały życzę Słodkich Snów
Dobrej nocy :-)
edit: jednak idę spać Leżę i leżę i coraz bardziej mi się oczy zamykają ;-)
Dobranoc i do jutra :-)
Cieszę się, że u Ciebie bez złych wiadomości-to jest najważniejsze Mam nadzieję, że wizyty częstsze nie będą potrzebne
Ja już leżę w sumie w łóżku, ale jakoś jeszcze wstaję do kompika, bo oczy jeszcze się aż tak nie kleją. ;-)
Tym, które już się pożegnały życzę Słodkich Snów
Dobrej nocy :-)
edit: jednak idę spać Leżę i leżę i coraz bardziej mi się oczy zamykają ;-)
Dobranoc i do jutra :-)
Ostatnia edycja:
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Oj ciężka przeprawa przed Tobą,podziwiam spokoju.Będzie dobrze,a nagroda słodka;-)Witam , ja juz po wizycie-:-) nie mam zadnych nowych wiadomosc, ale to chyba dobrze- bo oznacza ze nie mam nawet tych zlych. Teraz ma wizyte za 4 tyg, (po zatym ze od przyszlego poniedzialku bede jezdzic na zastrzyki z progesteronem) wiec poraz pierwszy bede sie czuc jak normalna kobieta w ciazy - normalna wizyta co 4 tyg. dziewczyny ja w poprzedniej ciazy mialam tych wizyt full i troche tzn. zawsze co 2 tyg. pozniej juz co tydz. do teg co 2 tyg. usg dopochwowe, szpital, lozko, a po 30tyg na dodatek 2 razy w tyg. ktg itd itp- oooo moze teraz bedzie troche normalniej, chcialabym))
już wklejam :-)
w kuchni nie mam za jasno o tej porze ;-)
na żywo i tak lepiej wyglądają
No śliczne,śliczne.:-)