reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Wróciłam z miasta , no i przytargałam do domu śliniaczki dla dzidziulka:-)
na 7 dni w tygodniu , są cudne w żywych farbach ;-)
widzę ze nie które się denerwują przed jutrzejsza wizyta :tak:
będzie dobrze ;-):tak:

A ja ugotowałam kisiel, tak mi się dziś chciało (zresztą dietetyczny dla mnie) wrzuciłam do tego drobiutko pokrojoną gruszkę było mniam mniam.
Życzę Wam miłego wieczoru, bo M trochę próbuje się dopchać do laptopa, więc ja będę patrzyła na moje seriale-tasiemce.:tak::happy:
Do juterka!!!Pa pa!!!:-)

Shyla, no to pokaz te śliniaczkowe cudeńka :tak: Chwal się:-D;-)
Bombusiu, i my życzymy miłego wieczorku :tak: Do juterka:-) Wysłałam Ci pw :tak:

Ostatnia edycja:
Ale dzisiaj się rozpisałyście:eek: Próbowałam Was nadgonić, ale muszę poprasować :-)

Gratuluje udanych wizyt u lekarza Shyli :-) Piękna i duża dzidzia rośnie :-)
Bombusia super, że dzidzia zdrowa :-) Nie potrzebnie się tak martwiłaś :-)

Miłego wieczoru dziewczyny :tak:

już wklejam :-)
w kuchni nie mam za jasno o tej porze ;-)
na żywo i tak lepiej wyglądają:tak:
98CIMG6346.jpg

Ostatnia edycja:
Bogusiu, hej hej :-)
Shyla, te śliniaczki są piękne :tak::-) Jak na żywo są jeszcze ładniejsze, to już nie wiem jak je określić :-p;-) Same śliczności :tak::-D

Ja już nie umiem powstrzymywać się od zakupów , jak nie na allegro to codziennie muszę coś przytargać :-p

Shyla mi też ciężko opanowac się przed zakupami, ale jednak wolę poczekać do samego końca. Nie powiem bo kupiliśmy z moim mężem parę rzeczy dla malucha, ale narazie basta.

reklama
Shyla mi też ciężko opanowac się przed zakupami, ale jednak wolę poczekać do samego końca. Nie powiem bo kupiliśmy z moim mężem parę rzeczy dla malucha, ale narazie basta.

ja do samego końca na pewno czekać nie będę ;)
lato będzie i co za tym idzie...gorączka co niestety źle wpływa bynajmniej na mnie w czasie ciąży...
dlatego ja w lato będę tylko odpoczywać i czekać na rozwiązanie...

Do góry