reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Zaproszenie wysłane :tak::-)

a ja dzisiaj latam- tak nie chodzę tylko latam. Dzisiaj mój J. ma urodziny więc piekłam sernik, do tego wkurzało mnie, że nie mam miksera to musiałam do Euro wskoczyć po jakiś sprzęt( kupiłam, bo wczorajszy kiermasz okazał się kopalnią złota!) i dziewczynki jak chcecie mnie zobaczyć, to podaję wam linka:) Iza Tobolska to ja :p
YouTube- Kiermasz Dizajnu Kronika 21.02.2010.mpg

lecę szalec z pieczeniem szynki, a wieczorem wpadamy do kina na gost writer -ciekawe co tam Polański zza krat stworzył :) miłego!
Gratuluję :-) Najlepsze życzenia dla Twojego J. :tak::-)

Tobiego to ma ciamajdka:p ja mam Jasia. Lepszego nie mogłabym sobie wymarzyć! A pozanliśmy się w internecie (aż mi wstyd:p ):-p
Żaden wstyd, ważne, że jesteście szczęśliwi :tak::-)

to co przytyłam to zgubiłam czyli 4 kg ,nie wiem w jaki sposób , odżywiam się normalnie , brzuszek tez jest taki sam jaki był, nie rozumiem trochę no ale myślę ze będzie dobrze ;)

twój synek ma jutro urodziny ,a mój pojutrze:-D

lecę na miasto z przyjaciółka ;-)
miłego popołudnia :-)
Miłego popołudnia Shyla :-)

reklama
Pajkaa, choćbyś miała tysiąc pięćset dwa dziewięćset pytań, to ona powinna Ci na nie cierpliwie odpowiedzieć :tak:
Masz jeszcze te lody? ;-):-p

Pajkaa, choćbyś miała tysiąc pięćset dwa dziewięćset pytań, to ona powinna Ci na nie cierpliwie odpowiedzieć :tak:
Masz jeszcze te lody? ;-):-p

Kiniusia zjadłam całe :sorry: a zaraz zabieram sie za kaczke na obiad :-p

Ja wiem,z e powinna i ja nie zadaje jakis mega pytań tylko np bada płód mowi, ze serduszko boje tyle a tyle wiec sie pytam czy to dobrze? i tonjest pytanie na wizycie:szok: wiec nie wiem o co tej kobiecie chodziło:szok:

dziewczynki ja zmykam tą kaczke robic :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fifiuu widzę, że karierę robisz;) A tak serio gartulauję umiejętności i odwagi...
A tak w ogóle Milusiu rzeczywiście w powietrzu wisi wiosna..aż chce się żyć...niech tylko ten lód zniknie bo w końcu stracę zęba na tych chodnikach bo ciągle się wywracam...;)
Czekam na Twojego brzuszka...

a ja dzisiaj latam- tak nie chodzę tylko latam. Dzisiaj mój J. ma urodziny więc piekłam sernik, do tego wkurzało mnie, że nie mam miksera to musiałam do Euro wskoczyć po jakiś sprzęt( kupiłam, bo wczorajszy kiermasz okazał się kopalnią złota!) i dziewczynki jak chcecie mnie zobaczyć, to podaję wam linka:) Iza Tobolska to ja :p
YouTube- Kiermasz Dizajnu Kronika 21.02.2010.mpg

lecę szalec z pieczeniem szynki, a wieczorem wpadamy do kina na gost writer -ciekawe co tam Polański zza krat stworzył :) miłego!

Gratuluję.:tak:

Ja po wizycie.Wszystko OK,ciśnienie nadal na granicy normy,więc leki dostaję na ustabilizowanie ciśnienia i tak już pewnie do końca ciąży.Badania OK.:tak:

Pajkaa teraz to sie zdenerwowałam:wściekła/y:co za baba masz prawo pytać a ona musi na wszystkie pytania odpowiadać:szok:
Kiniusia zaraz przyjme dzięki:tak:
Fiuufiuu gratulacje dla ciebie:tak:i najlepsze życzenia dla twojego męża:tak:

Hej dziewczyny :-) jak zwykle rozpisalyście się i żeby nadrobić wasze posty to trzeba trochę posiedzieć a i tak człowiek nie zapamięta wszystkiego. Ważne, że rośniecie zdrowe i silne :tak: wiosna chyba wkońcu chce do nas zawitać i mam nadzieję, że już nie wystrasza jej żadne mrozy, bo mam dość tego lodowiska wrrrr:wściekła/y: aaa i dziękuje za słowa otuchy - dziadzia już pilnuje nas z tamtego świata

reklama
Do góry