reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Rozalko napisz nam coś więcej...ile warzy ile mierzy Twoje maleństwo...:)
Masz zdjęcie??

Nie miałam USG,coś z aparatem im sie popsuło(może nareszcie będzie nowy,bo ten antyczny),ale sie nie martwię bo za niecałe 2 tygodnie mam prywatnie USG 4D i sie dowiem wszystkiego dokładnie.;-)
Najważniejsze,że słyszałam pięknie bijące serduszko.:tak:

reklama
Fifiuu widzę, że karierę robisz;) A tak serio gartulauję umiejętności i odwagi...
A tak w ogóle Milusiu rzeczywiście w powietrzu wisi wiosna..aż chce się żyć...niech tylko ten lód zniknie bo w końcu stracę zęba na tych chodnikach bo ciągle się wywracam...;)
Czekam na Twojego brzuszka...
Ehtele jejku uważaj na siebie...... Ja też już wyczekuję wiosny jak każdej wizyty u lekarza:)

Rozalka gratuluję i cieszę się, że wszystko oki

Fiufiu nie ma się czego wstydzić, że poznaliście się w necie, to nie czasy obiadów i schadzek kilka wieków temu, teraz w internecie mozna łatwo i szybko poznać osoby, z którymi się ma do czynienia. U mnie pół rodziny poznało się przez internet:)

Niestety bez zmian ale to chyba wina netu tak mi sie zdaje no cóżnie nie jest mi dane posiedzieć z wami na tamtym wątku :-(może za 2 tygodnie jak bede miała swój modem spowrotem to dam rade.

Mama Aneta, jeszcze pogadam z Adminem, no bo porzecież jakby był problem z netem to chyba z całością a nie tylko grupą (tak mi się wydaje). Coś musimy poradzić :tak:

Mama Aneta, jeszcze pogadam z Adminem, no bo porzecież jakby był problem z netem to chyba z całością a nie tylko grupą (tak mi się wydaje). Coś musimy poradzić :tak:
Na forum nie mam problemu tylko na zamkniętym ale ok czekam na wieści ja bede próbowała w takim razie co jakiś czas tam wchodzić zobaczymy może wkąńcu odpuści

Pajkaa teraz to sie zdenerwowałam:wściekła/y:co za baba masz prawo pytać a ona musi na wszystkie pytania odpowiadać:szok:
Kiniusia zaraz przyjme dzięki:tak:
Fiuufiuu gratulacje dla ciebie:tak:i najlepsze życzenia dla twojego męża:tak:

niestty jedyne co moge poradzic to zmiana lekarza chyba mnie czeka, ale poczekam do jutra wiec na pewno zdam Wam relacje

Kiniusia ja jak wysyłalam zaproszenia do tej grupy społecznej gdzie jestem tez do nieltórych dziewczyn musiałam wysylac po 4-5 razy, ale w koncu sie udało

niestty jedyne co moge poradzic to zmiana lekarza chyba mnie czeka, ale poczekam do jutra wiec na pewno zdam Wam relacje

Kiniusia ja jak wysyłalam zaproszenia do tej grupy społecznej gdzie jestem tez do nieltórych dziewczyn musiałam wysylac po 4-5 razy, ale w koncu sie udało
bede trzymała kciuki :tak:i czekała na relacje;-)
ja te zaproszenia odbieram tylko dalej nie moge wejść bariera a co do tej grupy społecznej co wysyłałaś to wogule nie moge znależć :confused2:

zrobiłam tą kaczke i stwierdziłam NIGDY WIECEJ KACZKI!!! godzine ściągałam z niej skóre :wściekła/y::wściekła/y: z kurczaczka 10 minut masakra jakas:no: i jestem do tyłu z obiadkiem zaraz maz przybedzie. Zaraz mykam kluski lepić :-)

zaraz luknę jak cos wyśle zaproszenie - a dajesz przyłącz do grupy? moze tego nie dajeszx?

Kiniusia piszę do Ciebie tutaj bo nie wiem czy doszła prywatna wiadomość. Dostałam jednak zaproszenie, przyjęłam. Dzięki :)
Jednak tez mam problem z pisaniem na wątku zamkniętym.
I tak a propo jak tam można najszybciej wejść? Bo szczerze przyznam nie znam się za bardzo na forum. Ja wchodze przez swój avatar.

reklama
Kiniusia piszę do Ciebie tutaj bo nie wiem czy doszła prywatna wiadomość. Dostałam jednak zaproszenie, przyjęłam. Dzięki :)
Jednak tez mam problem z pisaniem na wątku zamkniętym.
I tak a propo jak tam można najszybciej wejść? Bo szczerze przyznam nie znam się za bardzo na forum. Ja wchodze przez swój avatar.

mozesz przez awatar a mozesz u góry masz spolecznosc i potem grupy społeczne i tam jest grupa:)

Do góry