reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

W pierwszej poczulam jakoś w 18 tygodniu...
Z tym śladem białka - lekarz mówił też,że białko może się pojawić gdy go próbki z moczem dostanie się śluz... a że u kobiet w ciąży o to nie trudno... :) Tak więc mam nadzieję,że jutro będzie "negative" :)

reklama
Witam sie z rana budzik w telewizji więc mam chwile aby sie przywitać w warszawie zimno i straszna mgła:-(jak to dobrze ze i tak w domu musze siedzieć chociaz nie jest szkoda słonka ;-)nie wiem czy można obniżać ciśnienie samemu w ciąży najbespieczniej w tej kwestji bedzie skontaktować sie z lekarzem czy wogóle musisz je obnirzać.
WSTAWAĆ SPIOCHY !!!:-D
MIŁEGO DNIA ŻYCZE!!:-D:-D

Czesc Dziewczyny.

Polianna, Ehtele gratuluję ruchów Maleństwa

Niunnia przykro mi z powodu Dziadzia

Bombusia, Shyla powodzenia na wizytach

Widzę, że część z Nas miała wypady do Rodziców, Tesciów. Ja w sobotę też pojechałam do moich Kochanych Rodziców, pogadałam sobie z Mamą o ciązy i o Dzidziusiu. Wczoraj wrócilismy także weekend poza domkiem. Niedziela była słoneczna więc spacerek zaliczony, a po takim spacerku to i spało się jak należy. Tylko dziś o 6 podudka i od nowa do pracy ;/
Dziewczyny czy któraś z Was czuje ból tak jakby w pośladkach biodrach promieniuje jakby. Nie wiem czy to może sie miednica rozszerza czy juz głupoty wymyślam i to powód do niepokoju? 1 marca mam wizytę to zapytam ale może któraś z Was ma takie dolegliwości?
6suts65gffuefmwv.png

No i nic nie moge wejść Kiniusia żartowałam z tym wypisaniem ale fakt jest faktem że moge tylko zobaczyć uczestników i nigdzie nie moge wejść widze że jestem ale tak jakby mnie nie było i dlatego nie moge w nic wejść no nic zobacze puźniej jak położe mojego rozbujnika spać bede miała więcej czsu to coś pokombinuje może sie uda

milego dnia
udanych wizyt!!! Ja jeszcze tydzień muszę czekać :-(

co do wysokiego ciśńeinia..sporo pić dietka bez solna(straszne jak dla mnie)ichyba sok z aroni wysokie ciśnienie to okropieństwo w ciąży..szczegolnie na koniec

Zielona napewno rośniesz :-)

witam sie ja wizyte mam jutro i az mnie trzepie :szok:
Dziewczyny a ja mam pytanie do ciężarówek i mam - bo czasami czuje taki ból jakby mi cos w środku jeździło :szok: i zastanawiam sie, czy to nie maluch gdzieś wklada swoje czesci ciała, ze to tak boli bo na kolke mi to nie wyglądało chyba :sorry:

PAJECZKO nie sądzę by to był Maluszek bojest zamały na takie harce;-) po za tym ma mase płynu owodniowego ..sądzę że coś rośnie przesuwa się a to jednak może boleć kłuć ..też tak mam

PAJECZKO nie sądzę by to był Maluszek bojest zamały na takie harce;-) po za tym ma mase płynu owodniowego ..sądzę że coś rośnie przesuwa się a to jednak może boleć kłuć ..też tak mam

wiesz tylko ja ten ból mialam blizej żeber :eek: wiec nie wiem co tam moze sie dziac a kopniaka juz zaliczylam od mlodego jednego bo jednego a wczorah cos sie tam działo:-D

reklama
Moje normalne ciśnienie, to 90/60 i tak do 110/70 czuję się dobrze. Powyżej i poniżej już gorzej, ale rzadko się zdarza. Nie mam problemów póki co, ale rodzina obciążona przypadkami udaru z niedociśnienia (moja mama). Z drugiej strony mam bardzo mocne serce - lekarze się czasem dziwią, że przy bardzo niskim ciśnieniu, serce mi bije jak szalone.
Jak miałam 13 lat to pielęgniarka uznała, że nie mogę mieć ciśnienia 88/48, bo przecież bym zemdlała:D okazało się, że taka ma natura i niech tak zostanie.
Polianna nadciśnienie nie jest dobre, to fakt, ale można je stwierdzić po dłuższej obserwacji - raz czy dwa, to jeszcze nic takiego. Jeśli masz obawy - porozmawiaj z lekarzem i przez tydzień dwa sprawdzaj ciśnienie rano i wieczorem. A przede wszystkim, to się nie martw:)

Do góry