Bombusia
Fanka BB :)
Kiniusia zaraz sprawdzi ;-) , ale Mama Aneta nie była wypisywana. Każda z dziewczyn, które są na liście dalej na niej są i na niej już zostaną :-)
Bombusiu, trzymam mocno kciukasy za jutrzejszą wizytę Powiedz mi jeszcze czy chodzisz do przychodni przy madurowiczu? Bo ja tak i właśnie tam zamierzam rodzić :-)
Dziewczyny, nie odniosę się do wszystkich postów (choć wszystkie przeczytałam), bo padam na twarz. Dopiero co wróciliśmy, a ja już głodna jestem ;-)
Moja sisterka już 37 tydzień zaczyna i ma taki fajny brzuch, a mała jak fajnie się w brzuszku wierci :-) Dzionek był super, pogoda była super i odpoczęłam od wrednej teściowej, więc ogólnie jest super :-):-):-)
Buziakuję Was wszystkie :-)
KINIUSIA tak idę do Madurowicza, do przychodni 2 raz, rodziłam tam Adriana, teraz reż tam leżałam jak miałm plamienia, byłam zadowolona z opieki, no i mam ten szpital "pod nosem" , a czy Ty tam miałaś badanie USG??? zwykłe czy genet.? Jakie wrażenia??Bombusia i Shyla trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty,,,dajcie znać jak poszło i zdajcie nam niezwłocznie szczegółowe relacje oczywiście ze zdjęciami...
Powodzenia...
Ale Twoja siostra ma fajnie, że już 37 tydz. super.:-)
No idę spać. Ślę całuski i dwie rybie łuski hihihi!!!