reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

to czas żeby je zjeść :-p

kochana pamiętam,pamiętam razem przezywamy jutrzejszy dzień , ja coś czuje ze spać nie będę;-)

Mi mój lekarz sam robił bo jest specjalista od tego ale ja płaciłam za to 110€

pierwsze słyszę w moim mieście w Polsce tez robią nawet 20 latki...
Ale wyjątkowo nie chce mi sie ich zrobić:-p

reklama
Terz mi sie wydawało że nie ma znaczenia wiek a to że sie rodzi pierwszy raz to jeszcze ponoć lepiej i lepiej sie jest traktowanym tak słyszałam .
Nie moge wejść w zdięcia brzuszków na zamkniętym może mnie już wypisałyście ale w sumie tylko weekend mnie nie było :-:)-D
Dobra ja uciekam jeszcze raz miłego wieczorku życze:-D
Ale jesteś na liście tego forum, więc czemu miałabyś nie móc oglądać??? No nie wiem!!! KINIUSIA musi sprawdzić!!!!

A ja mówię DOBRANOC idę wziąść prysznic i może obejrzę jakiś film, a potem pewnie następny, bo nie będzie mi się chciało spać!!!:tak::-)
Do juterka pa pa:)))) Miłych snów!!!

znam to mi tez się dzisiaj nic nie chciało a najchętniej bym poszłam spać :-:)-:)-(
no dobranoc Bombusia miłego wieczorku

reklama
dzięki Wam poczytałam o badaniach prenatalnych, podczas ostatniej wizyty (12 tydzień) miałam to:
badanie przesiewowe oparte o wykonanie pomiaru przezierności karkowej – NT ma czułość 80% w wykrywaniu zespołu Downa
.
przezierność, czyli średnica szpary była odpowiednia i zadowolony ginek stwierdził, że "póki co innych badań nam nie trzeba". pojutrze kolejna wizyta, jeszcze z nim o tym pogadam.
dziś miałam nieprzyjemne zdarzenie, czułam, jakbym traciła przytomność. otworzyłam okno i położyłam się, przeszło. to był drugi raz w ciągu ostatnich 2ch tygodni i o tym też chcę pogadać z panem dr.
a póki co zmykam do książki, życzę dobrej nocki :)

Do góry