reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

:-DHelo!!!
Wróciliśmy niedawno od teściów, było b. fajnie i nawet teściowa stanęła na wysokości zadania, jak dowiedziała się o moim "kamieniu" to zrobiła dla mnie dietetyczny obiad, normalnie mnie zaskoczyła. Aaaa i dowiedzieliśmy się, że wózkiem mamy się nie martwić dziadki kupią jaki będziemy chcieli (oczywiście w rozsądnej cenie) więc się ucieszyłam, bo to w sumie najdroższe wyposażenie ten "wóz" dla dzidziusia!
JEJKU jutro na godz. 10.00 USG genetyczne !!!!!:-):tak:Nie mogę się doczekać widoku baby no i ogólnie, aby dobrze i sprawnie poszły badania. Ciekawa jestem również ile będzie jutro tygodni ciązy i czy zmieni mi się data porodu, no ale do jutra muszę czekać!!!!!

reklama
Witam się nie było mnie cały weekend bo padł mi modem i nie miałam netu mam nadzieje że go naprawią teraz mamy zastepczy .Piękną mieliśmy dziś pogode aż wołała na spacer:tak:szkoda że mój mały nie może wychodzić :-(ale nadrobimy sobie wszystko jak już nie bedzie sniegu :tak:pewnie do przyszlego tygodnia sie roztopi:tak:od trzech dni boli mnie bardzo brzuszek chyba musze powiedzieć lekarzowi jak bede na wizycie a to już 2.03
Bombusia nie martw sie na pewno bedzie ok trzymam kciuki:tak:
Zanetka905 koniecznie powiadom lekarza o tych wymiotach lekarz zleci ci wszystkie badania, wymiotować możesz ale nie az tyle bedzie dobrze:tak:
Polianna gratuluje byle tak dalej:tak:
Niuunia współczuje z powodu dziadka trzymaj sie musisz być dzielna:tak:
Życze miłego wieczorku do juterka ;-)

Ostatnia edycja:
Ja wróciłam ze spacerku , objadłam się frytkami i teraz lezę do góry brzuchem:-D
Odliczam już godzinki do mojej jutrzejszej wizyty i tak myślę sobie ze chyba dziś w nocy nie zasnę:rofl2:

nareszcie sie zrobiło troche tłoku na forum:):):)
o frytki też bym zjadła ale bardziej to chyba hamburgera

Ostatnia edycja:
Ja wróciłam ze spacerku , objadłam się frytkami i teraz lezę do góry brzuchem:-D
Odliczam już godzinki do mojej jutrzejszej wizyty i tak myślę sobie ze chyba dziś w nocy nie zasnę:rofl2:
SHYLA no to pamiętaj w nocy o mnie, bo ja też już czuję tą nockę hihi:))))
nareszcie sie zrobiło troche tłoku na forum:-D:-D:-D:-D:-D

INA współczuję Ci bidulko, że siedzisz w pracy, a do której godz.????
Aaaa wstawiłam fotkę z brzuszkiem do zamkniętego forum!!!!

ja dopero koleją wizyte mam na 29 marca :-:)-( bo w naszej przechodni są takie kolejki że trudno o wcześniejszy termin a powiedzcie jak u was z badaiami prenatalnymi czy lekarz wasz na nie kieruje

SHYLA no to pamiętaj w nocy o mnie, bo ja też już czuję tą nockę hihi:))))

INA współczuję Ci bidulko, że siedzisz w pracy, a do której godz.????
Aaaa wstawiłam fotkę z brzuszkiem do zamkniętego forum!!!!
niestety znów do 21,00 ale jutro idę do lekarza chyba bo coś się żle czuję tak jakby przeziębienie:-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja dopero koleją wizyte mam na 29 marca :-:)-( bo w naszej przechodni są takie kolejki że trudno o wcześniejszy termin a powiedzcie jak u was z badaiami prenatalnymi czy lekarz wasz na nie kieruje
No ja mam własnie jutro i trochę trzęsę portkami! U mnie obowiązkowe!
Koniecznie do lekarza teraz takie pogody, że trzeba uważać!!!

reklama
nareszcie sie zrobiło troche tłoku na forum:):):)
o frytki też bym zjadła ale bardziej to chyba hamburgera
Witaj ja w sumie tylko na chwile musze oddelegować moje maleństwo do spania a wcześniej go posmarować (zrobić z niego muchomorka:-))
Rozalko trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte:tak:
Nie dotyczałam kto jeszcze jutro ma wizyte ale za wszystkie trzymam
KCIUKI:-D

Do góry