reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

A mi się nie chce iść jutro do pracy, ale to na szczęście mój ostatni tydzień pracy :-) już od środy będę przeszkalać osobą na moje miejsce i od 01 marca ma już jeździć sam więc Ja będę mogła sobie odpocząć :-)

A teraz idę się kąpać i za chwilkę spać bo troszkę się dzisiaj zmęczyłam.
Miłego wieczorku dziewczyny :-)

reklama
Terz mi sie wydawało że nie ma znaczenia wiek a to że sie rodzi pierwszy raz to jeszcze ponoć lepiej i lepiej sie jest traktowanym tak słyszałam .
Nie moge wejść w zdięcia brzuszków na zamkniętym może mnie już wypisałyście ale w sumie tylko weekend mnie nie było :-:)-D
Dobra ja uciekam jeszcze raz miłego wieczorku życze:-D

Ale jesteś na liście tego forum, więc czemu miałabyś nie móc oglądać??? No nie wiem!!! KINIUSIA musi sprawdzić!!!!
Kiniusia zaraz sprawdzi ;-) , ale Mama Aneta nie była wypisywana. Każda z dziewczyn, które są na liście dalej na niej są i na niej już zostaną :tak::-)
Bombusiu, trzymam mocno kciukasy za jutrzejszą wizytę :tak: Powiedz mi jeszcze czy chodzisz do przychodni przy madurowiczu? Bo ja tak i właśnie tam zamierzam rodzić :tak::-)

Dziewczyny, nie odniosę się do wszystkich postów (choć wszystkie przeczytałam), bo padam na twarz. Dopiero co wróciliśmy, a ja już głodna jestem ;-):laugh2:
Moja sisterka już 37 tydzień zaczyna i ma taki fajny brzuch, a mała jak fajnie się w brzuszku wierci :tak::-D:-) Dzionek był super, pogoda była super i odpoczęłam od wrednej teściowej, więc ogólnie jest super :-):-):-)
Buziakuję Was wszystkie :-)

ja na szczęście jestem na zwolnieniu od 3 miesięcy;-)
nic ja tez uciekam idę się położyć i zrelaksować przed jutrzejsza wizyta ;)
słodkich snów :*

Mama Aneta, już sprawdziłam :-) Jesteś cały czas w grupie, więc nie wiem co się stało, że nie mogłaś wejść do działu zamkniętego. Mam nadzieję, że problemu już nie ma i swobodnie możesz wejść do grupy :tak: Daj znać:tak:
Shyla, wyśpij się i zrelaksuj, a ja trzymam mocno kciuki także za Twoją wizytę :tak::-)

Bombusia i Shyla trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty,,,dajcie znać jak poszło i zdajcie nam niezwłocznie szczegółowe relacje oczywiście ze zdjęciami...:-D:-D
Powodzenia...

reklama
hej dziewczyny!!!
poczytalam co u was i juz nie mam sily- mialam naprawde intensywny weekend.
ide sie polozyc.
do jutra- spokojnej nocki

Do góry