reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

mi lekarz powiedział że się nie kwalifikuje do narodowego funduszu zdrowia bo jestem za młoda i jak chcę to prywatnie:-:)-( i musze zapłacić

reklama
Mama Aneta; Witaj ja w sumie tylko na chwile musze oddelegować moje maleństwo do spania a wcześniej go posmarować (zrobić z niego muchomorka:-))
witaj witaj nawet na chwilę
przynajmniej mi tak powiedziała , że jak chce to muszę zapłacić 100zł , bo jestem za młoda na refundację , jeszcze nie rodziłam i że nasz fundusz zdrowia ma ograniczonhy limit . To właśnie usłyszałam

Ostatnia edycja:
może ja pójdę do innego lekarza i sprawdzę co on mi powie , a wogóle na czym polegają te badania bo słyszałam że są naprawdę ważne :tak::tak:

U ale mi smaka na frytki narobiłaś :tak:

to czas żeby je zjeść :-p

SHYLA no to pamiętaj w nocy o mnie, bo ja też już czuję tą nockę hihi:))))
kochana pamiętam,pamiętam razem przezywamy jutrzejszy dzień , ja coś czuje ze spać nie będę;-)

ja dopero koleją wizyte mam na 29 marca :-:)-( bo w naszej przechodni są takie kolejki że trudno o wcześniejszy termin a powiedzcie jak u was z badaiami prenatalnymi czy lekarz wasz na nie kieruje

Mi mój lekarz sam robił bo jest specjalista od tego ale ja płaciłam za to 110€

mi lekarz powiedział że się nie kwalifikuje do narodowego funduszu zdrowia bo jestem za młoda i jak chcę to prywatnie:-:)-( i musze zapłacić

pierwsze słyszę w moim mieście w Polsce tez robią nawet 20 latki...

Bombusia trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę. Musi być dobrze.

Ja mam wizytę dopiero 11.03, a usg dopiero na początku kwietnia :/ Kawał czasu, ale na szczęście dobrze się czuję więc może dam radę. Kurcze jakoś nie mam dziś weny do pisania :/
A w ogóle to wrócilismy z teatru niedawno, lipa była totalna., dobrze, że nie musieliśmy za bilety płacić.

Terz mi sie wydawało że nie ma znaczenia wiek a to że sie rodzi pierwszy raz to jeszcze ponoć lepiej i lepiej sie jest traktowanym tak słyszałam .
Nie moge wejść w zdięcia brzuszków na zamkniętym może mnie już wypisałyście ale w sumie tylko weekend mnie nie było :-:)-D
Dobra ja uciekam jeszcze raz miłego wieczorku życze:-D

reklama
może ja pójdę do innego lekarza i sprawdzę co on mi powie , a wogóle na czym polegają te badania bo słyszałam że są naprawdę ważne :tak::tak:

No nie jestem specjalistką co do wypowiadania się dokładnie, bo książkowo
tutaj niektóre Mamuśki wiedzą, ale po krótce to sprawdzają dokładnie różne wymiary dziecka, aby wykluczyć np. zespół Downa i szereg innych chorób, ale tak jak mówię jestem laikiem w tym temacie, jak czytam tutaj na forum wypowiedzi innych dziewczyn to mam wrażenie, że noralnie opanowały jakąś książkę, ale fajnie, bo ja się tu dużo dowiedziałam rzeczy od młodszych haha!!!
Wejdź na zakładkę "przydatne linki" tam są ciekawe wiadomości!:happy:

Do góry