reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Dzień Dobry kochane, ale się rozpisałyście dzisiaj trochę stron miałam do przewertowania ;-)

Przez Wasze gadanie o jedzonku dzisiaj kupiłam sobie twarożek, szczypiorek i kiełki i zrobiłam sobie pyszną bułeczke :-) Ale brakuje rzodkiewki :zawstydzona/y:

Ja pierwsze słysze żeby dentysta chciał zgody ginka?! Ja byłam u dentysty ale bez znieczulenia bo miałam bardzo małe ubytki, ale pierwsze o co spytała się dentystka było to w którym tygodniu ciąży jestem.
Bogusiu, zapraszam do mnie. Mam duuużo rzodkiewek ;-):tak:

zjadłabym coś....:zawstydzona/y: ale sama nie wiem, co :eek::sorry::-D
Ja też łażę po kuchni w poszukiwaniu....no właśnie nie wiem czego :sorry:

reklama
Witam wszystkie Panie,
jesteśmy świeżo po wizycie w górach, więc zaległości mam spore.

co do teściowych - moja może i dobra kobieta, nie chce krzywdy niczyjej, ale dopóki z nią mieszkam i widzę codziennie - nie będę dostrzegać dobrych stron. Jestem nią już zmęczona. Jestem zmęczona tym, że najchętniej by zostawiła mnie samą w pokoju a córkę zabrała, że nie słucha i robi inaczej, niż ja chcę - w przypadku dziecka. Mam dość tego, jak traktuje mojego męża - wierzcie mi, ja myślałam, że mnie nie chwalono w dzieciństwie, ale mój mąż chyba nigdy nie usłyszał dobrego słowa, o kocham nie wspomnę. A krytyka na każdym kroku, gdybym jej słuchała, to by się okazało, że on nic nie umie, kompletnie. Ok, dosyć marudzenia.

Co do dentysty - generalnie nie robią problemu, ale lepiej, żeby ginekolog się zgodził. Różnie ze znieczuleniem bywa, w ciąży organizm może dziwnie zareagować.

czas na obiad, pozdrawiam.

i zadzwonilam dogina bo meczamnie skurczyki ala @ alenie mocno bolesne

uspokoił mnie kazał wziac nospe 2 x1 i mowi ze u mnieto mozliwe bedzie cuś takiego bo po cc jestem

ale w jelitach nadal buszuje..cholerna pomidorowa:-(

ja tez miałam takie skurcze jak na @(wczoraj wieczorem i dzis rano ) i również nie mocno bolesne,ale nie wiedziałam ze to pojawia się kobietom po cc (a sama jestem po cc)

zjadłabym coś....:zawstydzona/y: ale sama nie wiem, co :eek::sorry::-D
ja również bym coś zjadła a najlepsze ze mam ochotę na pizze z pieczarkami :-D
przed południem nie miałam apetytu a teraz to bym normalnie szok :-D

hmm a ja tam zjadłam obiadek po obiadku od razu zrobilam sobie lody z bitą smietaną a potem przegryzłam winogrono i nadal chodze głodna :sorry: to jakas masakra jest:szok:

hmm a ja tam zjadłam obiadek po obiadku od razu zrobilam sobie lody z bitą smietaną a potem przegryzłam winogrono i nadal chodze głodna :sorry: to jakas masakra jest:szok:
No PAJKA nas to teraz lepiej ubierać jak żywić hihi, choć też może być różnie;-):confused2:, ale ja też zjadłam obiad i co???? Poszłam do lodówki, a tam nic ciekawego..:((((
Tez pizze bym zjadła, nigdy tym akurat fast foodem nie gardziłam i teraz też bym zjadła mniam mniam:-)!!

No PAJKA nas to teraz lepiej ubierać jak żywić hihi, choć też może być różnie;-):confused2:, ale ja też zjadłam obiad i co???? Poszłam do lodówki, a tam nic ciekawego..:((((
Tez pizze bym zjadła, nigdy tym akurat fast foodem nie gardziłam i teraz też bym zjadła mniam mniam:-)!!

powiem Ci, ze mnie nawet nie ciągnie do fastów ale za to owoce to bez tego jak bez noża w kuchni. Wlasnie znowu jem winogrono :szok::-D

ale ja też zjadłam obiad i co???? Poszłam do lodówki, a tam nic ciekawego..:((((

właśnie i u mnie to samo jest , jestem po obiedzie, i dalej jestem głodna :)
a w lodowce tez nic ciekawego nie znalazłam ,no ale dzwoniłam do mojego M. i przywiezie mi pizze :-D ale dopiero za godzinę :(
ja tam nie pogardzę żadnym jedzeniem ostatnio :-D

właśnie i u mnie to samo jest , jestem po obiedzie, i dalej jestem głodna :)
a w lodowce tez nic ciekawego nie znalazłam ,no ale dzwoniłam do mojego M. i przywiezie mi pizze :-D ale dopiero za godzinę :(
ja tam nie pogardzę żadnym jedzeniem ostatnio :-D
Shyla no to dobrze, ze to napisałś już sie ubieram i za godzinkę również jestem u Ciebie, pizze zjemy razem niech M zamówi duuużą damy radę hihihi:):-D:rofl2:!

reklama
Do góry