reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

musze uciekać Kuba się przbudził a mąż wrócił z pracy żegnam się buziaczki miłego dnia wszystkim jak dam rade wpadne wieczorkiem

reklama
kiniusia mam pytanie :-)
czy zdjęcia z otwartej galerii będzie można przenieść jakoś do tej zamkniętej ?;-)

Ja dzisiaj wieczorem idę do dentysty:-( I trochę się boję, bo dentysta powiedział, że potrzebna jest zgoda lekarza prowadzącego ciążę na znieczulenie (pierwsze słyszę!) i zrobi mi tylko małe ubytki bez znieczulenia(!), a jak będą i większe to dopiero następnym razem, jak przyjdę z pisemną zgodą lekarza na znieczulenie... Też tak miałyście? Bo przyznam, że bardzo mnie to zdziwiło, no ale mimo to idę...

kiniusia mam pytanie :-)
czy zdjęcia z otwartej galerii będzie można przenieść jakoś do tej zamkniętej ?;-)

Shyla, póki co założyłam grupę, gdzie na razie będziemy wklejać zdjęcia. Jestem w kontakcie z adminem, w okolicach połowy marca, cały wątek otwarty brzuszków zostanie przeniesiony i stanie się wątkiem zamkniętym. :tak:
Na razie ten otwarty będzie istniał i będzie otwarty, ale po prostu my nie będziemy tu zdjęć wklejać, tylko na grupie. :tak: Będę chciała, żeby brzuszki były tylko w brzuszkach ;-)

Lionne86, ja miałam znieczulenie u dentysty, ale bez żadnej zgody, bo było czyste bez żadnych dodatków, które mogłyby źle wpłynąć na płód. Moja sis też miała zęby leczone ze znieczuleniem i nie potrzebowała żadnej zgody.:sorry:

Shyla, póki co założyłam grupę, gdzie na razie będziemy wklejać zdjęcia. Jestem w kontakcie z adminem, w okolicach połowy marca, cały wątek otwarty brzuszków zostanie przeniesiony i stanie się wątkiem zamkniętym. :tak:
Na razie ten otwarty będzie istniał i będzie otwarty, ale po prostu my nie będziemy tu zdjęć wklejać, tylko na grupie. :tak: Będę chciała, żeby brzuszki były tylko w brzuszkach ;-)
dziękujeza odpowiedz :-);-):tak:

Ja dzisiaj wieczorem idę do dentysty:-( I trochę się boję, bo dentysta powiedział, że potrzebna jest zgoda lekarza prowadzącego ciążę na znieczulenie (pierwsze słyszę!) i zrobi mi tylko małe ubytki bez znieczulenia(!), a jak będą i większe to dopiero następnym razem, jak przyjdę z pisemną zgodą lekarza na znieczulenie... Też tak miałyście? Bo przyznam, że bardzo mnie to zdziwiło, no ale mimo to idę...

Ja myslę, że Twój lekarz chce sie poprostu zabezpieczyć na wypadek "gdyby cos", bo ja tez pierwsze słyszę o tym co piszesz!! Przecież do gabin. stomatolog. często przychodzą kobiety w ciązy, to chyba dentysta winien wiedzieć czy podać znieczulenie???:rofl2:!!!!

Lionne86, ja miałam znieczulenie u dentysty, ale bez żadnej zgody, bo było czyste bez żadnych dodatków, które mogłyby źle wpłynąć na płód. Moja sis też miała zęby leczone ze znieczuleniem i nie potrzebowała żadnej zgody.:sorry:

Aha... Dzięki za info. Może poprostu trafił mi się taki nadgorliwy dentysta;-) A i jeszcze podejrzewam, że to dlatego iż mąż zapomniał wspomnieć, jak nas umawiał, że jestem już w II trymestrze (z tego co wiem w I trym nie można mieć znieczuelnia). No, ale trudno muszę wkońcu wyleczyć wszystkie zęby, bo z badań krwi wychodzi mi cały czas jakaś infekcja i już sam lekarz zgłupiał dlaczego, bo zdrowa jestem, noi mam nadzieję, że problem tkwi w zębach a nie w czymś poważniejszym...

i zadzwonilam dogina bo meczamnie skurczyki ala @ alenie mocno bolesne

uspokoił mnie kazał wziac nospe 2 x1 i mowi ze u mnieto mozliwe bedzie cuś takiego bo po cc jestem

ale w jelitach nadal buszuje..cholerna pomidorowa:-(

oja tesciowa jest spoko babeczka...mam szczęście wiadomo dzialaja mi jej pewne zachowania na nerwy ale nikt idealny nie jest :-D

co do przeczuć o płeć...nie wiem jakos dziwnie
czuje sie inaczej niz z corka inne rzeczy mi smakuja..teraz wychodza mi krostki na twarzy wtedy nie (dopiero na koniec) mam słabsze mdłości choc meczyly tez ostro(dzis tez)...jedyne co łączy to masakra noce z trudnością spania :-(
a o i koszmarow nie mam..z corka mialam najgorsze horrory

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry kochane, ale się rozpisałyście dzisiaj trochę stron miałam do przewertowania ;-)

Przez Wasze gadanie o jedzonku dzisiaj kupiłam sobie twarożek, szczypiorek i kiełki i zrobiłam sobie pyszną bułeczke :-) Ale brakuje rzodkiewki :zawstydzona/y:

Ja pierwsze słysze żeby dentysta chciał zgody ginka?! Ja byłam u dentysty ale bez znieczulenia bo miałam bardzo małe ubytki, ale pierwsze o co spytała się dentystka było to w którym tygodniu ciąży jestem.

reklama
Do góry