Mama Aneta
Bedzie Majeczka
musze uciekać Kuba się przbudził a mąż wrócił z pracy żegnam się buziaczki miłego dnia wszystkim jak dam rade wpadne wieczorkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kiniusia mam pytanie :-)
czy zdjęcia z otwartej galerii będzie można przenieść jakoś do tej zamkniętej ?;-)
dziękujeza odpowiedz :-);-)Shyla, póki co założyłam grupę, gdzie na razie będziemy wklejać zdjęcia. Jestem w kontakcie z adminem, w okolicach połowy marca, cały wątek otwarty brzuszków zostanie przeniesiony i stanie się wątkiem zamkniętym.
Na razie ten otwarty będzie istniał i będzie otwarty, ale po prostu my nie będziemy tu zdjęć wklejać, tylko na grupie. Będę chciała, żeby brzuszki były tylko w brzuszkach ;-)
Ja dzisiaj wieczorem idę do dentysty:-( I trochę się boję, bo dentysta powiedział, że potrzebna jest zgoda lekarza prowadzącego ciążę na znieczulenie (pierwsze słyszę!) i zrobi mi tylko małe ubytki bez znieczulenia(!), a jak będą i większe to dopiero następnym razem, jak przyjdę z pisemną zgodą lekarza na znieczulenie... Też tak miałyście? Bo przyznam, że bardzo mnie to zdziwiło, no ale mimo to idę...
Lionne86, ja miałam znieczulenie u dentysty, ale bez żadnej zgody, bo było czyste bez żadnych dodatków, które mogłyby źle wpłynąć na płód. Moja sis też miała zęby leczone ze znieczuleniem i nie potrzebowała żadnej zgody.