reklama
sierpien8
Fanka BB :)
Dziewczyny ja też poszalałam przed owu ale o płuci dowiem się prawdopodobnie dzisiaj to dam wam znać.
Rozsądek podpowiada mi że bedzie chłopak( u M sami chłopcy się rodzą), a objawy(jadłabym tylko słodkie, mam kiepską cerę i włosy, całkiem inaczej niż w pierwszej ciązy gdzie zajadałam się cytrusami a włosy były o wiele gęściejsze i mocniejsze zaś cera nieskazitelna).
W tej ciąży poprostu zbrzydłam.
No ale zobaczymy co pokarze usg.
Jeśli chodzi o pokoik to dzidzia będzie go dzielić ze starszym braciszkiem narazie jest tam pełno dinozaurów, ulicy sezamkowej i kubusiów puchatków a przy suficie lata samolot.
Jak będzie chłopak to pokoik już ma urządzony;-)
Rozsądek podpowiada mi że bedzie chłopak( u M sami chłopcy się rodzą), a objawy(jadłabym tylko słodkie, mam kiepską cerę i włosy, całkiem inaczej niż w pierwszej ciązy gdzie zajadałam się cytrusami a włosy były o wiele gęściejsze i mocniejsze zaś cera nieskazitelna).
Jeśli chodzi o pokoik to dzidzia będzie go dzielić ze starszym braciszkiem narazie jest tam pełno dinozaurów, ulicy sezamkowej i kubusiów puchatków a przy suficie lata samolot.
Jak będzie chłopak to pokoik już ma urządzony;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nektarynka
a racji takiej iz nasz domek jest dopiero w planach i nie wiem kiedy ruszymy z budową, wiec dzidzia bedzie mieszkała w naszym pokoju.. jakos sie pomiescimy takze łózeczko i te sprawy dopiero na sam koniec bedzie rozkładane..
saudades
Dziewczyny ja też poszalałam przed owu ale o płuci dowiem się prawdopodobnie dzisiaj to dam wam znać.
U mnie podobnie. Partner ma samych braci, w kalendarzu chińskim wychodzi chłopak, moje przeczucie też mówi, że chłopak, a objawy jak na dziewczynkę, tzn cera taka ziemista się zrobiła i parę syfów wyskoczyło, włosy wypadają, tylko paznokcie ok. Ale z tymi objawami to różnie bywa
Daj znać po wizycie czy jest ptaszek ;-)
Bombusia
dziewczyny a mam do Was pytanie kiedy zaczynacie robic pokoik dziecięcy??
Ja mam remont w czerwcu tak uzgodniliśmy z M, ale on robi sam ze swoim tatą wszystko , ja mam sie wynieść na ten czas do moich rodziców, co mi bardzo pasuje, bo poleżę sobie w ogrodzie no i nie oszukujmy się u mamci będę mała jak"u Pana Boga za piecem":-)!!!
dziewczyny a mam do Was pytanie kiedy zaczynacie robic pokoik dziecięcy??
ja jeszcze nie myślałam nad tym ;-)
bo prawdopodobnie będziemy zmieniać mieszkanie na większe;-)
jak w tym roku wypali to będzie dobrze ;-)
Witajcie dziewczyny!!:-)
Dawno się nie udzialałam, miałam ostatnio masę spraw na głowie: sesja, problemy zdrowotne itp, no ale na szczęście już jest ok, wszystkie egzaminy zdane, pozostało napisać pracę mgr...
Niestety nie jest możliwe nadrobienie wszystkiego co pisałyście przez ten czas, ale co i rusz czytywałam co piszecie i zdążyłam się zorientować, że póki co przewaga chłopaków:-) Ja płeć poznam zapewne dopiero w marcu, bo wtedy wybieramy się na USG 3D w 21tc a póki co żyję nadzieją, że będzie dziewczynka;-)
Widziałam też, że tworzycie wątek zamknięty, mnie na liście osób z dostępem do niego nie ma, ale rozumiem to. Mimo, że jestem z Wami na tym forum od samego początku ciąży to rzadko się udzielam, zdjęć nie zamieszczam i w zasadzie tylko czytam co u Was, ale przeżywam Wasze sprawy i jestem ciekawa jak się mają Wasze dzidziusie, dlatego cieszę się, że to forum nadal będzie ogólnodostępne:-)
Miłego dnia życzę wszystkim!!:-)
Dawno się nie udzialałam, miałam ostatnio masę spraw na głowie: sesja, problemy zdrowotne itp, no ale na szczęście już jest ok, wszystkie egzaminy zdane, pozostało napisać pracę mgr...
Niestety nie jest możliwe nadrobienie wszystkiego co pisałyście przez ten czas, ale co i rusz czytywałam co piszecie i zdążyłam się zorientować, że póki co przewaga chłopaków:-) Ja płeć poznam zapewne dopiero w marcu, bo wtedy wybieramy się na USG 3D w 21tc a póki co żyję nadzieją, że będzie dziewczynka;-)
Widziałam też, że tworzycie wątek zamknięty, mnie na liście osób z dostępem do niego nie ma, ale rozumiem to. Mimo, że jestem z Wami na tym forum od samego początku ciąży to rzadko się udzielam, zdjęć nie zamieszczam i w zasadzie tylko czytam co u Was, ale przeżywam Wasze sprawy i jestem ciekawa jak się mają Wasze dzidziusie, dlatego cieszę się, że to forum nadal będzie ogólnodostępne:-)
Miłego dnia życzę wszystkim!!:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Bombusia
Ale Ci kochana zazdroszczę
Miluisu no mam to szczęscie, że moja Mamcia jest już na emeryturze(przy 1 dziecku pracowała) i mówi, że mi pomoże, żebym się nie martwiła, to mnie podtrzymuje na duchu, zresztą jakz zaszłam teraz w ciążę (nie planowaną) to ona mnie najbardziej podtrzymywała na duchu, bo M to się cieszył i luz,a mnie to denerwowało wtedy!!!!