reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Dziewczyny ja też poszalałam przed owu ale o płuci dowiem się prawdopodobnie dzisiaj to dam wam znać.
Rozsądek podpowiada mi że bedzie chłopak( u M sami chłopcy się rodzą), a objawy(jadłabym tylko słodkie, mam kiepską cerę i włosy, całkiem inaczej niż w pierwszej ciązy gdzie zajadałam się cytrusami a włosy były o wiele gęściejsze i mocniejsze zaś cera nieskazitelna):sorry:.
W tej ciąży poprostu zbrzydłam.:ninja2:
No ale zobaczymy co pokarze usg.

Jeśli chodzi o pokoik to dzidzia będzie go dzielić ze starszym braciszkiem narazie jest tam pełno dinozaurów, ulicy sezamkowej i kubusiów puchatków a przy suficie lata samolot.
Jak będzie chłopak to pokoik już ma urządzony;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a racji takiej iz nasz domek jest dopiero w planach i nie wiem kiedy ruszymy z budową, wiec dzidzia bedzie mieszkała w naszym pokoju.. jakos sie pomiescimy:) takze łózeczko i te sprawy dopiero na sam koniec bedzie rozkładane..

Dziewczyny ja też poszalałam przed owu ale o płuci dowiem się prawdopodobnie dzisiaj to dam wam znać.
Rozsądek podpowiada mi że bedzie chłopak( u M sami chłopcy się rodzą), a objawy(jadłabym tylko słodkie, mam kiepską cerę i włosy, całkiem inaczej niż w pierwszej ciązy gdzie zajadałam się cytrusami a włosy były o wiele gęściejsze i mocniejsze zaś cera nieskazitelna):sorry:.
W tej ciąży poprostu zbrzydłam.:ninja2:
No ale zobaczymy co pokarze usg.

U mnie podobnie. Partner ma samych braci, w kalendarzu chińskim wychodzi chłopak, moje przeczucie też mówi, że chłopak, a objawy jak na dziewczynkę, tzn cera taka ziemista się zrobiła i parę syfów wyskoczyło, włosy wypadają, tylko paznokcie ok. Ale z tymi objawami to różnie bywa :sorry:
Daj znać po wizycie czy jest ptaszek ;-)

dziewczyny a mam do Was pytanie kiedy zaczynacie robic pokoik dziecięcy??

Ja mam remont w czerwcu tak uzgodniliśmy z M, ale on robi sam ze swoim tatą wszystko , ja mam sie wynieść na ten czas do moich rodziców, co mi bardzo pasuje, bo poleżę sobie w ogrodzie no i nie oszukujmy się u mamci będę mała jak"u Pana Boga za piecem":-):tak:!!!

Oczywiście że dam:-)
No muszę zmykać mój mały mężczyzna wstał i domaga się jedzonka:-)
Do wieczorka:-)

Witajcie dziewczyny!!:-)
Dawno się nie udzialałam, miałam ostatnio masę spraw na głowie: sesja, problemy zdrowotne itp, no ale na szczęście już jest ok, wszystkie egzaminy zdane, pozostało napisać pracę mgr...:-D

Niestety nie jest możliwe nadrobienie wszystkiego co pisałyście przez ten czas, ale co i rusz czytywałam co piszecie i zdążyłam się zorientować, że póki co przewaga chłopaków:-) Ja płeć poznam zapewne dopiero w marcu, bo wtedy wybieramy się na USG 3D w 21tc a póki co żyję nadzieją, że będzie dziewczynka;-)

Widziałam też, że tworzycie wątek zamknięty, mnie na liście osób z dostępem do niego nie ma, ale rozumiem to. Mimo, że jestem z Wami na tym forum od samego początku ciąży to rzadko się udzielam, zdjęć nie zamieszczam i w zasadzie tylko czytam co u Was, ale przeżywam Wasze sprawy i jestem ciekawa jak się mają Wasze dzidziusie, dlatego cieszę się, że to forum nadal będzie ogólnodostępne:-)

Miłego dnia życzę wszystkim!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale Ci kochana zazdroszczę:)

Miluisu no mam to szczęscie, że moja Mamcia jest już na emeryturze(przy 1 dziecku pracowała) i mówi, że mi pomoże, żebym się nie martwiła, to mnie podtrzymuje na duchu, zresztą jakz zaszłam teraz w ciążę (nie planowaną) to ona mnie najbardziej podtrzymywała na duchu, bo M to się cieszył i luz,a mnie to denerwowało wtedy!!!!:tak:

Do góry