reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dziewczyny pojawily sie juz :szok: listopadowe mamy

Shyla jestem przekonana, ze slicznie wygladasz.
Ja rowniez zamowilam sobie i czekam na dostawe:-)
Salopette de grossesse Femme-Collection future maman : vetements de grossesse collection Automne Hiver 2009

sliczne sa te ogrodniczki ,pieknie bedziesz wygladac :tak::-):tak:
jak zrobie zdjecie to wkleje jak wygladam haha masakra :-D

ja po prostu cąły dzien chodze i jem chodze i jem i wymywlam co by tutaj zjesc a nic nie tyje masakra jakas:sorry: a maz mowi poczekaj jak potem z 15 kg na raz przytyjesz to juz nie bedziesz tak jadła tylko ja np jak jestem wieczorem głodna to zamiast jesc cos ciezkiego to zjem sobie jabłko duzo takich podjadanych mam własnie owoce :tak: dlatego jak wczoraj byłam w auchanie to jak wparowałam w owoce to maz sie smiał :-D
ja tak nie mam zeby chodzic i jesc i jesc :-Dja bym od razu przytyla :-D

ja mam takie ;-)

51Josephine_218.jpg

reklama
Zaraz nadrobie swoje zaległości mam nadzieje że za durzo nie naskrobałyście :-)my z Kubą w domku mamy ospe :-(byłam z nim u lekarza na szczęscie ja już przechodziłam tak przynajmniej twierdzi moja mama .A z dobrych wieści we wtorek byłam na usg dzidzia ma 8,6cm Sławkowi nawet ponoć pomachała i wsadziła kciuka do buzi niestety nic nie chciała ujawnic kim jest musze czekać jeszcze miesiąc

Super te ogrodniczki dziewczyny.
Mi sie takie podobają bardzo.
mega ciążowe ogrodniczki blue jeans - Moda.pl

A u nas dzis leniwie,rano pobiegłam na badanie krwi i oddać mocz,wsio w porządku.Teraz bym sie zdrzemnęła,ale niestety mały krasnal rozrabia i domaga uwagi,więc papa ,ide po raz setny ułożyć puzzle z Myszką Miki:-D

bardzo fajne ,wpadły mi w oko :-)
i chyba sobie je sprawie :-)
będę musiała do kuzyna zadzwonić by mi kupił parę rzeczy z allegro:tak: bo ja nie mogę ;-)

a mnie sie własnie nie podobają te rysunki na tym brzuchu to takie dla mnie obciachowe mysle, ze maz nie chcialby ze mna chodzic :-p znając jego

Ja napwno nie kupię spodni ciążowych przez internet. Zdecydowanie wolę przymierzyć i sprawdzić jak się czuję. Pierwsze zakupy zrobię pewnie pod koniec tego miesiąca - mam w planach spodnie i spódniczkę jeansową (tą ewentualnie mogę kupić przez Allegro) bo obecnie chodzę na zmianę w czarnych dresowych spodniach albo czarnej spódniczce,którą już ledwo dopinam i siedząc muszę odpiąć.

Znalazłam fajny artykuł na gazecie...zaraz wkleje na zakupowy wątek.

reklama
Ja napwno nie kupię spodni ciążowych przez internet. Zdecydowanie wolę przymierzyć i sprawdzić jak się czuję. Pierwsze zakupy zrobię pewnie pod koniec tego miesiąca - mam w planach spodnie i spódniczkę jeansową (tą ewentualnie mogę kupić przez Allegro) bo obecnie chodzę na zmianę w czarnych dresowych spodniach albo czarnej spódniczce,którą już ledwo dopinam i siedząc muszę odpiąć.

Znalazłam fajny artykuł na gazecie...zaraz wkleje na zakupowy wątek.

Ja w pierwszej ciąży też nie kupowałam przez internet, ale u nas są tylko 2 sklepy z ciążowymi ubraniami(jednego właściciela zresztą):zawstydzona/y:. Byle co a jak za złoto liczą.:wściekła/y:
Spodnie jak worki wyglądają i dlatego tym razem zaryzykowałam i zamówiłam przez allegro:tak:

Do góry