reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam babeczki:-)
Ciamajdka gratuluję pierwszych ruchów.Ja rodziłam SN i powiem szczerze nie obraziłabym się gdyby mi teraz wypadła cesarka:sorry:;
milusia83 gratuluję synka:-), więc jak dobrze pamiętam
4:1 dla chłopczyków:sorry:
Alaa no to się strachu najadłaś:szok:

Jeśli chodzi o dzisiejsze obiadki u mnie krupnik i pizza
z PizzyHut mniam:laugh2:
Miłego dnia

reklama
Ja napwno nie kupię spodni ciążowych przez internet. Zdecydowanie wolę przymierzyć i sprawdzić jak się czuję. Pierwsze zakupy zrobię pewnie pod koniec tego miesiąca - mam w planach spodnie i spódniczkę jeansową (tą ewentualnie mogę kupić przez Allegro) bo obecnie chodzę na zmianę w czarnych dresowych spodniach albo czarnej spódniczce,którą już ledwo dopinam i siedząc muszę odpiąć.

Znalazłam fajny artykuł na gazecie...zaraz wkleje na zakupowy wątek.

a ja wlasnie kupilam bez problemu :) a na pewno jest taniej niz w sklepie siedzialam z metrem i sie wymierzyłam i są dobre.

Ale wiecie co zauwazylam, z enie moge nosic spodni ciążowych tych z gumą:szok: normalnie przez nie mnie mdli bo uciskają mi na brzuch mimo, ze mam poluzowaną gumkę:szok: i mnie duszą i musze kupic jakies ogrodniczki bo w tych to długo nie pochodze:no:

Witam was. Za każdym razem jak zaglądam na ten wątek i czytam jakie smakołyki jecie robię się głodna :-D. Zaraz sobie zrobię mizerię z czymś. I ogórkową tradycyjnie.
Jeśli chodzi o ogrodniczki. Kiedyś należałam do zespołu tańca, gdzie tańczyłyśmy w ogrodniczkach na każdej próbie i występie, od tego czasu mam uraz do tego typu spodni :-D spódnic też nie lubię, więc będe miała problem w późniejszej ciąży!
Właśnie wróciłam od lekarza i z moją szyjkę macicy jest ok jeśli chodzi o konsystencję. Mam brać mniej luteiny, bo 2x1, a nie 2x2 jak dotychczas. To chyba ok? Mam nadzieję, że ta zmiana nie wpłynie negatywnie na szyjkę. Mam przyjść za 3 tyg, a nie za 2 jak do tej pory chodziłam.

W Krakowie super pogoda, aż tryskam energią i dobrym humorem :-) byłam na małych zakupach i zachciało mi się kupić coś konkretnego przeciw rozstępom. I kupiłam Pharmaceris M Foliacti. Znacie ten krem? Zobaczymy jak będzie działał.

milusia83 gratulacje. zdaje się, że chłopacy będą rządzić w sierpniu 2010 :-)

Sierpień 8 i Saudades dziękuję:)
Oj będzie chłopaków, będzie:D Może dlatego, że większość z nas w owulkę celowała i żołnierzyki męskie silniejsze są:)
Pajeczko ja na razie o tym nie myślę bo nie mam do tego głowy, jeszcze nie wiem czy się zamieniać na mieszkanko czy zostać przy moim nowym, jak zostanę to muszę całe mieszkanie umeblowac - koszt jakieś 20 tys:D:D:D

Ja szalałam 6 dni przed owu, potem 4, no i poszalałam jeszcze w owu:D:D:D Myślałam, że tamte dziady (żeńskie) już sobie czekają na jajusio, a tu dzielne żołnierze chyba w ekspresowym tempie dotarły do jajeczka:D

Milusia a Ty kiedy zamierzasz robic pokoik dziecięcy?
ja sie tak zastanawiam w którym tc bedzie najlepszy moment...

Najpóźniej w pod koniec czerwca, z resztą mój mąż powiedział, że gdybym poszła do szpitala wcześniej (on się wszystkim zajmie i mam się niczym nie przejmować). Mniej więcej wiemy co kupimy, z resztą on jest lepszy w zakupach ode mnie. Podejrzewam, że to będzie wyglądało tak: usiądzie na allegro wieczorem i po kolei będzie kupował:) łóżeczko, wózki, ubranka i gadżety:)

reklama
Do góry