reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Shyla, czy te mdłości Ci odpuszczą…:crazy: A jeżeli chodzi o te bóle, to jeżeli przeszły i nie było plamień to pewnie wszystko jest w porządku,:tak: ale zawsze możesz zadzwonić i się dr spytać :tak:
Wzięłam krople na te mdłości co lekarz mi przepisał i na razie jest oki.:tak:
już mam dość ile mam się z tym męczyć :angry:
w pierwszej ciąży nic mi nie dolegało tylko brzuszek rósł...
Plamień nie było na szczęście,ale wczoraj miałam takie napięcie jak na miesiączkę ze nie wyrabiałam leżałam plackiem :eek:
ale dziś przeszło, ale za to kluje mnie po prawej stronie:confused2:jak nie urok to sra***a ehh
a jeśli chodzi o lekarza to się nie dodzwonię ,bo jest na urlopie i będzie w poniedziałek wtedy jak mam termin ;-)
jak coś się będzie działo jadę do szpitala :tak:

reklama
na weekedn wymywliłam sobie piersi duszone z urczaka, ziemniaczki i mizerie:-p
ide na zakupy a potem mam sterte sprzątania masakra a tak mi sie nie chce, ale za 2 dni powinnam dostac moje ciuszki dla maluszka <jupi>

Wzięłam krople na te mdłości co lekarz mi przepisał i na razie jest oki.:tak:
już mam dość ile mam się z tym męczyć :angry:
w pierwszej ciąży nic mi nie dolegało tylko brzuszek rósł...
Plamień nie było na szczęście,ale wczoraj miałam takie napiecie ze nie wyrabiałam leżałam plackiem :eek:
ale dziś przeszło, ale za to kluje mnie po prawej stronie:confused2:jak nie urok to sra***a ehh
a jeśli chodzi o lekarza to się nie dodzwonię ,bo jest na urlopie i będzie w poniedziałek wtedy jak mam termin ;-)
jak coś się będzie działo jadę do szpitala :tak:
Na pewno wszystko jest w porządku :tak::tak::tak:

No wiesz, a ja tak marzę o mizerii ;-) Ale obiadek robisz delicje :tak:

Ja wczoraj o 2 w nocy smażyłam placki ziemniaczane i się tak nimi najadłam że myślałam, że zwymiotuję, Daruś przygotował, starł ziemniaczki, dodał cebulkę i resztę, a ja smażyłam i nawet nie zdążyłam ich uzbierać bo zjadałam prawie z patelni:)

Ja wczoraj o 2 w nocy smażyłam placki ziemniaczane i się tak nimi najadłam że myślałam, że zwymiotuję, Daruś przygotował, starł ziemniaczki, dodał cebulkę i resztę, a ja smażyłam i nawet nie zdążyłam ich uzbierać bo zjadałam prawie z patelni:)
HiHiHi, ja bardzo często tak robię, że z patelni czy z garnka zjadam, bo nie mogę wytrzymać :-D

o 2 w nocy :szok::szok: ja jeszcze nie podjadam :-)

Kiniusia ja mam czas to wymyslam obiadki bo jak siedze na l4 to mi sie nudzi.

Dziewczyny mam do Was pytanie czy widzialyscie gdzies fajne ogrodniczki ciążowe w jakims sklepie bo niestety na allegro są tylko z jakimis rysunkami a to mi sie niezbyt podoba.

ide na zakupy a potem mam sterte sprzątania masakra a tak mi sie nie chce, ale za 2 dni powinnam dostac moje ciuszki dla maluszka <jupi>
Ja często robię mizerię lub sałatę w smietanie na słodko:-). Ale obiadek mniam mniam!

Ojejku ja teraz jak nie śpię w nocy to też jestem głodna, ale nie jem, poprostu ja nie mogę, bo wiem, że za dużo przytyję!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(!!!

reklama
ja dfzisiaj na obiadek mam zamiar zrobic ziemniaczki z jajeczkiem i fasolką szparagową i do tego kefirek :-p
mmm jakie rarytasy.. dawno juz nie jadlam, a fasolke mam w piwnicy wiec jak cos to sie posilkuje zazwyczaj na sniadanie..
mniam.. ja przepadam za placuszkami.. za mna niestety tez chodza takie smaki.. a to placki a to frytki.. masakra.. a M tyje razem ze mna.. ja mam od poczatku ciazy 0,6kg a on 1,5:) mam nadzieje ze zrzuci to:)

Do góry