reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

a widziałam sie dzisiaj z moja tesciową :eek: oczywiscie ona nadal nie wierzy, ze to moze byc chłopak a raczej nie dopuszcza mysli, ze yto chłopak. I mowi mi a wiesz,z e lekarze sie mylą, ze to dziewczynka moze byc wyczytałam na internecie, ze takie sytuacje sie zdarzają :rofl2: załamka normalnie:confused2:

nie załamuj się , nie ma sensu się w ogóle denerwować przez teściową , choć wiem sama ze to może być upierdliwe ;-)
zwłaszcza ze chce postawić na swoim i nie dać sobie powiedzieć ze jednak to a nie tamto...

reklama
ja również uciekam:tak:
2exot4z.jpg

Witam dziewczyny (no tak, a wy już zmykacie do spania!). Przeczytałam kilka ostatnich stron i aż mi ślinka pociekła na myśl jakie pyszności dziś jadłyście. Owocki, warzywa, samo zdrowie! Ja mam wyrzuty sumienia. Zrobiłam kopytka z gulaszem i surówką z kapusty dla rodzinki, a sama zjadłam najjjjjwięcej :zawstydzona/y:choć wcale nie lubię kopytek! Ehh.
Jutro rano mam wizytę u gina. Zobaczymy co powie na temat stanu mojej szyjki...

ja również ciśnienie mam raczej niskie tzn 100/110 na 60'70, ale jak byłam na wizycie to mi od razu skoczylo na 130 prawie, to się smiałam z męzem ze nigdy tak wysokiego nie mialam - stresik robi swoje

No to niezły skok :-D ja mam normalnie 120/70, a na pierwszej wizycie było 130/80. Położna się śmiała, że to pewnie stres związany z ową wizytą :-)

a widziałam sie dzisiaj z moja tesciową :eek: oczywiscie ona nadal nie wierzy, ze to moze byc chłopak a raczej nie dopuszcza mysli, ze yto chłopak. I mowi mi a wiesz,z e lekarze sie mylą, ze to dziewczynka moze byc wyczytałam na internecie, ze takie sytuacje sie zdarzają :rofl2: załamka normalnie:confused2:
Pajka, proponuję przeczytać teściowej ten krótki artykuł:
Syn czy córka? To zależy od ojca - Nauka - Dziennik.pl

Cayra, oczywiście chciałam dopisywać płeć do Naszej listy, ale myślałam o późniejszych tygodniach (ok. 18 tyg. ciąży), ale oczywiście mogę się dostosować.:tak: Co do bólu pleców, to i ja czasem miewam podobne, ale od dłuższego czasu, a z dzidzią jest wszystko dobrze.:tak:
Shyla, to ze mną też pewnie jest coś nie tak, bo potrafię podobne zestawy jedzenia łączyć HiHiHi ;-)Słodkich snów.:-)
Ehtele, i Tobie gratuluję wspaniałej teściowej :tak:

Puchatko, cieszę się, ze uwolniłaś się od teściowej. :tak: My mieszkamy razem od ponad 3 lat i mam nadzieję, że przed upływem 4 roku już będziemy na swoim :tak: Oby :tak:

Pajkaa, drogo, drogo. Na allegro jest znacznie taniej i z domku nie trzeba wychodzić. :tak: Co do teściowej, to brak słów.:eek: Nie przejmuj się, bo nie warto.
Bogusiu, te body z Tesco nie są drogie, a są bardzo dobrej jakości. :tak: Kawały super. :-D Dobranoc:-)
Kassia181, dobrej nocy :-)

Saudades, kopytka… mmmm…:-) ja na obiad jadłam kaszę z gulaszem i marzyłam o kopytkach :laugh2:

A ja zrobiłam sobie drzemkę i jakieś pół godzinki temu dopiero wstałam :-p Mam nadzieję, ze zasnę w nocy. Teraz jestem strrrasznie głodna i idę coś wszamać :tak:;-):-D

Cześć kochaniutkie,
dziękuję wam za trzymanie kciuków:)
Dzisiaj się denerwowałam u lekarza po raz kolejny (lekarz stwierdził, że bardzo się spinam przy badaniu i zaciskam wszystkie mięśnie, a on się do mnie dobrać nie może....
Czy wy też tak macie czy tylko ja jestem jakaś psychiczna?
Co do dzidziulka to rośnie nasze słonko, dzisiaj miało całe 10 cm iiiiiiii drugi lekarz potwierdził, że na 90%
CHŁOPAK:-) będzie synuś mamusi :)
reszta w porządku oczywiście mocz mam biedny bo aż 8 pH czyli super warunki do rozwoju bakterii.

Trzymajcie się cieplutko Wy i Wasze skarbeńki (z resztą one na pewno mają cieplutko)

Witam z samego rana :-):-):-)
Milusia gratuluje synka super wiadomość :-)

A Ja weszłam tak z rana żeby się pochwalić, że pojawiła mi się kreseczka na brzuchu. Wczoraj wieczorem jej jeszcze nie było, a dzisiaj z rana już jest taka delikatna ale jest :-):-):-) Wreszcie jakieś postępy, teraz tylko muszę poczekać równy tydzień na badanie USG :rofl2::rofl2::rofl2:

Miłego dnia dziewczyny uciekam do pracy:zawstydzona/y:

reklama
Milusia super:-)

jak ja mam wytrzymac do 2marca??

noc mam za soba fatalna bolał mnie brzuch nie wiem po czym b omalo co zjadłam..nie wiem moze po pomidorowej..ale noc do bani..i schiz wielki

ja tez polecam cheeroke i tesco..bo jak dla mnie są rewelacyjne...mieciutkie nie niszczą się w praniu polecam...

Do góry