reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

cayra1984 ja mam często bóle dolnej części pleców :-( wczoraj oglądałam na travel & living program "ciąża z zaskoczenia" (ktoś wcześniej już wspomninał o tym programie) i też kobietka miała bóle pleców i zalicza się to do objawów ciąży. Ale rwane hmm nie wiem może inne dziewczyny coś wiedzą

reklama
cayra1984 ja mam często bóle dolnej części pleców :-( wczoraj oglądałam na travel & living program "ciąża z zaskoczenia" (ktoś wcześniej już wspomninał o tym programie) i też kobietka miała bóle pleców i zalicza się to do objawów ciąży. Ale rwane hmm nie wiem może inne dziewczyny coś wiedzą

Jak chce sie szybko zgiąć, żeby usiąść, to tak aż mnie rwie w tej dolnej czesci kregosłupa)...:-(

Dziewczyny, mam coś takiego, że jak leze dłuższą chwilę na plecach (np. w czasie czytania gazetki) i po jakims czasei chce sie przewrócic na bok, to boli mnie dolna czesc pleców. Czuję wręcz takie "rwanie". Nie wiecie, czy to normalne?

nie wiem czy to normalne, ale tez tak mam niestety :/

cayra1984 Ja mam dokładnie tak jak Ty, nawet w nocy jak się przewracam z jednego na drugi bok to mnie ten ból dopada i mnie budzi:crazy:
Ale Ja kiedyś miałam problemy z kręgosłupem no i boli mnie dodatkowo kość ogonowa. Ja dużo siedzę w ciągu dnia w aucie więc pewnie dlatego boli mnie kręgosłup, dodatkowo przytyłam już 5,5kg więc kręgosłup odczuwa szybki przyrost wagi. Damy radę :-)

jejciu nadrobienie Was to niezłe wyzwanie :szok::szok: niby człowiek już zbliza sie żeby byc na bieżąco a tu doprodukujecie nowe postynie mam szans odpisać wszystkim w temacie teściowych to i ja mogę przyłączyć się do klubu wysłać gady na księżyc :tak::tak::tak: moja miała w mojej pierwszej ciązy cudny tekst ciążą od początku zagrożona a ona ciągle do wszystkich z tekstem ze w maju zostanie babcią jak Bóg pozwoli :cool: a ja mimo strachu i problemów trzymałam się tego ze musi być dobrze :tak: o jedzeniu się nie wypowiem bo dopiero spałaszowałam bułeczkę i koreczki śledziowe :tak:
fiufiu współczuję teściowej i super zrobiliście :tak::tak:
kiniusia współczuję teściowej ehh niestety wiem jak to mieszkać z gadem mieszkałam 4 lata w końcu się wyprowadziliśmy i ja już napewno nie zamieszkam z nią pod jednym dachem :tak::tak:

no i na tyule pisania bo cócia spać nie chce

nic nie kupilam bo po prostu sie nie opłacało body 20 zl ja kupiłam dzisiaj za 9 na allegro, do tego wszystko było w kolorze rózowym i niebieskim masakra jakas znalazłam jeden zielony, ale za 25 zl :szok:

ojej to faktycznie drogo :szok:
no na allegro można nie raz fajne rzeczy wyrwać, i za konkretna cene :tak:

nic nie kupilam bo po prostu sie nie opłacało body 20 zl ja kupiłam dzisiaj za 9 na allegro, do tego wszystko było w kolorze rózowym i niebieskim masakra jakas znalazłam jeden zielony, ale za 25 zl :szok:

Ja ostatnio byłam w tesco i widziałam śliczne białe body w 7 pakach z rysuneczkami zwierzaczków typu słoniku na wysokości piersi nie pamiętam ceny ale były tanie.
A takie pojedyncze które Ja kupiłam w sklepie pod domem były po 7 i 9 zł.

reklama
Ja ostatnio byłam w tesco i widziałam śliczne białe body w 7 pakach z rysuneczkami zwierzaczków typu słoniku na wysokości piersi nie pamiętam ceny ale były tanie.
A takie pojedyncze które Ja kupiłam w sklepie pod domem były po 7 i 9 zł.

ja jak weszłam w ten dział dzieciecy to az mi sie tam wchodzic nie chciało mowie Wam sam róz i niebieski i maz mowi faktycznie paskudne oba kolorki a na allegro zapłaciłam dzisiaj 9,60 i mam rózne kolory

Do góry