reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bombusia to cudnie, że z Twoją szyjką wszytko w porządkuu:-D
I Tobie nektarynko gratuluję wizyty i oczywiście wszytskie cieszymy się, że wszytsko u dzidzi dobrze...

Tak czytałam o lodach i zachcialo mi się taki z MacDonalda w waflu z polewą czekoladową...a byłam przed chwilą na basenie i mąż nie chce się zgodzić...
a propo z okazji walentynek wysłałam mężowi kartkę walentynkową do pracy:-D:-D I dziś dopiero doszła...;-)Szymon mówi, że na prawde się wzruszył...cieszę się bo to taki drobiazg a udał się...
A teściową mam boską, z mamą jest różnie, ale teściowa to kobieta, z którą można konie kraść...dzwonię do niej i jedziemy czasem sobie gdzieś na pogaduchy na kawkę:-D

Czekam z niecierpliwością na wieści od Milusi... mam nadzieję, że przybędzie do nas z jakimiś nowymi fotkami;-)

reklama
wżyciu nie ogarnę tych zaległości, więc napiszę tylko, że pozdrawiam Was serdecznie i głaszczę po brzusiach :-)

w temacie zachcianek :rofl2:
ostatnio hitem były:
- placki ziemniaczane
- makrela z puszki w pomidorach
- placki ziemniaczane
- winogrona i twarde gruszki :-D

U mnie brak zachcianek no może raz miałam wielką ochotę na gołąbki i mamuśka zrobiła, a mąż przywiózł:)

No a właśnie, milusia teraz akurat na wizycie:-) ja sie kładę i ogarnąć musze kontakty w telefonie, bo wprowadziłam na razie 20 sztuk., a pisza do mnie ludzie a nie wiem kto i dopiero odpisuje jak sprawdzę w zeszycie numer:rofl2:

rozmawiałam właśnie z rodzicami na skype... ale oni są zachwyceni tą ciążą, oszaleli na tym punkcie... ale tata nadal przebija się ze mną na wielkość brzucha, zobaczymy w 9 miesiącu:-p:-D

Ale się dzisiaj rozpisujecie ;-)
Ja bym zjadła twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, a na deser arbuza albo truskaweczki :-)

Dziewczyny, mam coś takiego, że jak leze dłuższą chwilę na plecach (np. w czasie czytania gazetki) i po jakims czasei chce sie przewrócic na bok, to boli mnie dolna czesc pleców. Czuję wręcz takie "rwanie". Nie wiecie, czy to normalne?

reklama
cayra ja też ostatnio mam bóle w dolnym odcinku kręgosłupa, ale tak naprawdę dopiero się zaczęły i mam nadzieję że przejdą:/

Do góry