reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Dziękuję za życzonka dziewczynki.:-):-)
Jejku ja o wózku to w ogóle nie mam pojęcia jaki???? Będę was podpatrywać i czytać,ale PAJKAA dlaczego np. koła mają być piankowe, a nie gumowe, czy jakie tam pompowane???
Pytam,bo wiecie, że ja wózek kupowałam 16 lat temu i weszły wtedy z przekladana rączką,:szok: no to był HIT, więc teraz to jest istne szaleństwo i ja jestem "zielona"!!!!:tak:Wolę wasze rady poczytać ,bo w sklepie sprzedawca powie, że wszystkie są extra, a ceny tez są "EXTRA"!!!!:szok:

reklama
Dziękuję za życzonka dziewczynki.:-):-)
Jejku ja o wózku to w ogóle nie mam pojęcia jaki???? Będę was podpatrywać i czytać,ale PAJKAA dlaczego np. koła mają być piankowe, a nie gumowe, czy jakie tam pompowane???
Pytam,bo wiecie, że ja wózek kupowałam 16 lat temu i weszły wtedy z przekladana rączką,:szok: no to był HIT, więc teraz to jest istne szaleństwo i ja jestem "zielona"!!!!:tak:Wolę wasze rady poczytać ,bo w sklepie sprzedawca powie, że wszystkie są extra, a ceny tez są "EXTRA"!!!!:szok:
ja nie chce pompowanych bo lubi sie w nich zrobic małe co nieco piankowe są trwalsze i lepsze.Ale waga jest zabójcza ten co ja chce wazy 16 kg

Pajko ale pomysl ze i tak do spacerwoki sie przeniesiesz...jak tylko bedzie siedziec samo juz;-) wiec wygodny wozek na zime sadze dobry pomysl i nie przejmowac sie az tak kg chyba ze nie masz windy:-(

https://www.babyboom.pl/forum/members/bombusia-70682.html Bombusia Wszystkiego Najlepszego:-).
Pajeczko
mi tez sie podoba ten plaszczyk:)))
Puchatko-
ja slyszalam o takich dusznosciach, ale nie w tak wczesnej ciazy, moze fakt jak ktoras z dziewczyn napisala za dlugo na plecach lezalas:/:confused2:
Te bole jajnikow to raczej normalny objaw, a i wogole to nie wiem czy to sa jajniki a mysle ze boczne sciegna sie rozciagaja, ale nie wiem w kazdym razie przeszlam to:/
U nas dzisiaj przepiekna pogoda wiec za chwilke lece na spacer z mala i mezusiem, a i pozniej male zakupy dla potrzeb allegro:)
Trzymajcie sie i slodkich snow.

mam do Was kobietki pytanko bo dostałam wczoraj w nocy jakiegoś napadu duszności było mi bardzo nie fajnie i czy którejś Was się to zdarzyło?? nie wiem czy to jakaś ciążowa niespodzinka czy zbyt duży natłok problemów tak dał znac o sobie

Miałam to dziś :eek: ale to chyba przez kawę... Wypiłam pierwszą kawę od początku ciąży i pewnie mi ciśnienie skoczyło.. Sama już nie wiem. Kiedyś mogłam pić kawę litrami, a teraz mała z mleczkiem i proszę.

Pajko ale pomysl ze i tak do spacerwoki sie przeniesiesz...jak tylko bedzie siedziec samo juz;-) wiec wygodny wozek na zime sadze dobry pomysl i nie przejmowac sie az tak kg chyba ze nie masz windy:-(

ale on jest wielofunkcyjny wiec i spacerowy wiec innego kupowac nie bede.
A windy w sumie mam dwie:)

Pajko ;-) ja tez tak sadzilam..ale jak tylko moglam kupilam spacerowke..zwinna raz dwa do zlozenia i rozlozenia..i dziecku wiekszemu lepiej w takiej...szczegolnie latem
nie namawiam z dosw mówie wlasnego...:-) mamV3 wielofunkcyjny i tez korzystalam ze spacerowki czesto..ale jednak ten skladany wygodniejszy...no i w aucie spedza wiekszosc czasu ;-) (wyjazdowy) ten drugi na ewen spacery po wsi;-)

Pajko ;-) ja tez tak sadzilam..ale jak tylko moglam kupilam spacerowke..zwinna raz dwa do zlozenia i rozlozenia..i dziecku wiekszemu lepiej w takiej...szczegolnie latem
nie namawiam z dosw mówie wlasnego...:-) mamV3 wielofunkcyjny i tez korzystalam ze spacerowki czesto..ale jednak ten skladany wygodniejszy...no i w aucie spedza wiekszosc czasu ;-) (wyjazdowy) ten drugi na ewen spacery po wsi;-)
wiesz moze bedzie tak, ze jak maluszek bedzie miał z 2 latka kupie leciutki spacerowy wiem, ze w takim wieku dzieci lubią biegac, ale czasami trzeba je do wózka jeszcze włozyc takie jest moje zdanie

hej dziewczyny, ja też dzisiaj urządziłam sobie z mezem prawie dwugodzinny spacer i zaczelo mnie bolec na boku. Ale moze to dlatego, ze ostatnio prowadzilam dosyc "siedzacy" tryb, mam nadzieje, ze wiosna jednak przyjdzie szybko i bedzie mozna czesciej i przyjemniej chodzic na spacerki:)

reklama
No dobra to teraz pytanie z innej beczki!!!!!!!:-)
Czy kąpiecie się w wannie z wodą, czy bierzecie tylko prysznic????
Pytam, bo uwielbiam wannę, a wiem, że zbyt długo ciepła woda nie bardzo wpływa na macicę, więc biorę tylko prysznic.Może juz czas posiedziec trochę w wannie???:tak:
Może jestem przewrażliwiona, ale tak się boję tych krwawień itp. sensacji, że wolę spytac jak to u was wygląda????

Do góry