reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Również mam takie bóle czasem po prawej czasem po lewej stronie. A szczególnie wtedy gdy np. wstaje albo kicham. Dzidziuś robi sobie miejsce :)
Pajkaa też patrzyłam ciuszki na allegro i wiele jest w takich neutralnych kolorach: biały, bezowy, zielony. Mam zamiar zamówić tylko nie teraz bo ostatnio na zakupy na allegro wydałam fortune :/ ni emogę się powstrzymać przed zakupami tam.

Heh, allegro wciąga ;-)
Mi się także podobają neutralne kolorki ciuszków, typu beż, zieleń, itd. :tak:
Pajkaa, to fakt, bo kolory mogą być neutralne, ale rysuneczki już wcale nie ;-):-D
Ja też chciałam pokupować w neutralnych kolorach, ale rysunki stanęły na przeszkodzie, więc i ja czekam do stwierdzenia płci, chyba, że znajdę body z neutralnymi rysunkami ;-):rofl2:

to sie ciesze, ze nie jestem sama;-) u mnie sie te bole ukaząły czesciej od tego tygodnia w sumie a tak miałam bardzo sporadycznie dlatego pytam :)

ja stwierdzilam, ze mojemu maluszkowi kupie ciuszki w kolorze zielonym, pomarańczowym i zołtym dziewczyny wklejam linka na stronce z zakupami z odpowienimi rzeczami.

ja wlasnie wrociłam z zakupów oczywiscie nic dla dzidziusia nie kupiłam jestem twarda :-)
dziewczyny czy Wy tez macie czeste bóle tak jakby jajników?? wiem,z e to moze byc rozciągająca sie macica, ale az tak bardzo??

ja właśnie tak miałam i przez to mam większą dawkę magnezu która mi pomogła :tak:
a ja dziewczynki dziś raz zwymiotowałam :confused2:brrrr
byłam w Holandii na zakupach ale nic nie kopiłam hmmm :zawstydzona/y:
jak zwykle mój Pan wyciągał mnie silą ze sklepu :laugh2:
powiedzial do póki nic nie wiemy( co się ukrywa w brzuszku) nic nie będę kupować:-p

Ja tez mam takie bole ;/ wiec to chyba tak ma byc skoro jest nas wiecej ;-)

PAJKAA Ja też miewam takie pobolewania, nieczęsto, ale są i jak np. kichnę to taki skurcz mnie czasem łapie w brzuchu, ale myslę, że to macica jest napięta więc chyba normalka.
Biorę od wczoraj magnez więc zaobserwuję czy jest lepiej.
Ja tez jestem twardzielka i nic jeszcze nie kupiłam dla dzidziusia, choć oglądałam cos nie coś. Płaszczyk fajny jak znasz rozmiar to czemu nie:tak::-)!!!!

Ostatnia edycja:
PAJKAA Ja też miewam takie pobolewania, nieczęsto, ale są i jak np. kichnę to taki skurcz mnie czasem łapie w brzuchu, ale myslę, że to macica jest napięta więc chyba normalka.
Biorę od wczoraj magnez więc zaobserwuję czy jest lepiej.
Ja tez jestem twardzielka i nic jeszcze nie kupiłam dla dzidziusia, choć oglądałam cos nie coś. Płaszczyk fajny jak znasz rozmiar to czemu nie:tak::-)!!!!
ja na razie jestem załamana co do wózka wiec katastrofa jest u mnie:-(

No i tak Sierpnióweczki, Walentynki się kończą ja miałam dzis podwójne swięto, bo powitałam grono 35latek (bleeeee) :wściekła/y:więc nie ma się z czego cieszyc rano była chandra, naprawdę, nawet się w kuchni poryczałam, no chyba mi hormony powariowały, chłopaki nie wiedzieli o co chodzi, no ale dostałam piękne kwiaty i jakoś mi minęło, po 30tce to milej się obchodzi imieniny :tak::tak:!!!
Ale się pocieszam, że od sierpnia się odmłodzimy z M, na szczęście jest tylko rok ode mnie starszy:))):-)

ja na razie jestem załamana co do wózka wiec katastrofa jest u mnie:-(

Ale co to znaczy załamana, czemu??? Ze duży wybór, piękne, drogie itp????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale co to znaczy załamana, czemu??? Ze duży wybór, piękne, drogie itp????

własnie nie bo nie ma takiego wozka jaki chce.Bo nie chce na kołach pompowanych tylko piankowych , ale zeby były obrotowe przednie, ale tez piankowe i najlepiej nie podwójne bo słyszałam opinie, ze są gorsze od pojedynczych w zime, a jak jest to ma podwójne, albo nie a obrotowych a wózka za 5000 nie kupie

Do góry