reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Również mam takie bóle czasem po prawej czasem po lewej stronie. A szczególnie wtedy gdy np. wstaje albo kicham. Dzidziuś robi sobie miejsce :)
Pajkaa też patrzyłam ciuszki na allegro i wiele jest w takich neutralnych kolorach: biały, bezowy, zielony. Mam zamiar zamówić tylko nie teraz bo ostatnio na zakupy na allegro wydałam fortune :/ ni emogę się powstrzymać przed zakupami tam.

Heh, allegro wciąga ;-)
Mi się także podobają neutralne kolorki ciuszków, typu beż, zieleń, itd. :tak:
Pajkaa, to fakt, bo kolory mogą być neutralne, ale rysuneczki już wcale nie ;-):-D
Ja też chciałam pokupować w neutralnych kolorach, ale rysunki stanęły na przeszkodzie, więc i ja czekam do stwierdzenia płci, chyba, że znajdę body z neutralnymi rysunkami ;-):rofl2:

to sie ciesze, ze nie jestem sama;-) u mnie sie te bole ukaząły czesciej od tego tygodnia w sumie a tak miałam bardzo sporadycznie dlatego pytam :)

ja stwierdzilam, ze mojemu maluszkowi kupie ciuszki w kolorze zielonym, pomarańczowym i zołtym dziewczyny wklejam linka na stronce z zakupami z odpowienimi rzeczami.

ja wlasnie wrociłam z zakupów oczywiscie nic dla dzidziusia nie kupiłam jestem twarda :-)
dziewczyny czy Wy tez macie czeste bóle tak jakby jajników?? wiem,z e to moze byc rozciągająca sie macica, ale az tak bardzo??

ja właśnie tak miałam i przez to mam większą dawkę magnezu która mi pomogła :tak:
a ja dziewczynki dziś raz zwymiotowałam :confused2:brrrr
byłam w Holandii na zakupach ale nic nie kopiłam hmmm :zawstydzona/y:
jak zwykle mój Pan wyciągał mnie silą ze sklepu :laugh2:
powiedzial do póki nic nie wiemy( co się ukrywa w brzuszku) nic nie będę kupować:-p

Ja tez mam takie bole ;/ wiec to chyba tak ma byc skoro jest nas wiecej ;-)

PAJKAA Ja też miewam takie pobolewania, nieczęsto, ale są i jak np. kichnę to taki skurcz mnie czasem łapie w brzuchu, ale myslę, że to macica jest napięta więc chyba normalka.
Biorę od wczoraj magnez więc zaobserwuję czy jest lepiej.
Ja tez jestem twardzielka i nic jeszcze nie kupiłam dla dzidziusia, choć oglądałam cos nie coś. Płaszczyk fajny jak znasz rozmiar to czemu nie:tak::-)!!!!

Ostatnia edycja:
PAJKAA Ja też miewam takie pobolewania, nieczęsto, ale są i jak np. kichnę to taki skurcz mnie czasem łapie w brzuchu, ale myslę, że to macica jest napięta więc chyba normalka.
Biorę od wczoraj magnez więc zaobserwuję czy jest lepiej.
Ja tez jestem twardzielka i nic jeszcze nie kupiłam dla dzidziusia, choć oglądałam cos nie coś. Płaszczyk fajny jak znasz rozmiar to czemu nie:tak::-)!!!!
ja na razie jestem załamana co do wózka wiec katastrofa jest u mnie:-(

No i tak Sierpnióweczki, Walentynki się kończą ja miałam dzis podwójne swięto, bo powitałam grono 35latek (bleeeee) :wściekła/y:więc nie ma się z czego cieszyc rano była chandra, naprawdę, nawet się w kuchni poryczałam, no chyba mi hormony powariowały, chłopaki nie wiedzieli o co chodzi, no ale dostałam piękne kwiaty i jakoś mi minęło, po 30tce to milej się obchodzi imieniny :tak::tak:!!!
Ale się pocieszam, że od sierpnia się odmłodzimy z M, na szczęście jest tylko rok ode mnie starszy:))):-)

ja na razie jestem załamana co do wózka wiec katastrofa jest u mnie:-(

Ale co to znaczy załamana, czemu??? Ze duży wybór, piękne, drogie itp????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale co to znaczy załamana, czemu??? Ze duży wybór, piękne, drogie itp????

własnie nie bo nie ma takiego wozka jaki chce.Bo nie chce na kołach pompowanych tylko piankowych , ale zeby były obrotowe przednie, ale tez piankowe i najlepiej nie podwójne bo słyszałam opinie, ze są gorsze od pojedynczych w zime, a jak jest to ma podwójne, albo nie a obrotowych a wózka za 5000 nie kupie

Do góry