reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
To mnie dziewczyny przestraszyłyście. Bo o tej porze roku przeważnie biorę kąpiel... W prawdzie nie tak gorącą...

No dobra to teraz pytanie z innej beczki!!!!!!!:-)
Czy kąpiecie się w wannie z wodą, czy bierzecie tylko prysznic????
Pytam, bo uwielbiam wannę, a wiem, że zbyt długo ciepła woda nie bardzo wpływa na macicę, więc biorę tylko prysznic.Może juz czas posiedziec trochę w wannie???:tak:
Może jestem przewrażliwiona, ale tak się boję tych krwawień itp. sensacji, że wolę spytac jak to u was wygląda????

tylko prysznic bo gorąca woda moze spowodowac odklejenie sie kosmówki i doprowadzic do poronienia takze lekarze ostrzegają, zeby unikac wylegiwania sie w wannie w cieplej wodzie.

w mojej ksiazce o ciazy jest wlasnie napisane, aby w ogole nie kapac sie w goracej, a jesli w cieplej to nie za dlugo, ale i tak najbardziej polecaja prysznic

Hejka:)
Ja się uwielbiam kąpać wiec nie moge odmówić sobie tej przyjemności tyle że teraz nie siedzę zbyt długo w wannie i leje chłodniejszą wode:tak:
O wózeczku jeszcze nie myślałam, chyba za wczesnie na to...

Też wydaje mi się, że na wózek jeszcze trochę za wcześnie. Mamy jeszcze calusieńkie 6 miesięcy:)

Hej,
Ja biorę i prysznic i czasem sobie pozwolę na wanienkę:)
Ale wanienka to tylko raz na jakiś czas i staram się nie przegrzewać choć kocham gorące kąpiele...
Jutro pojawię się późnym popołudniem bo jadę do mamy, a potem jak już pisałam (czego żadna z Was nie zauważyła;-)) mam wizytę u lekarza juupii:-D:-D:-D

dobrej nocki

reklama
Ehtele ehh zazdroszcze tej jutrzejszej wizyty:) ja dopiero w piatek. A swoja droga chyba nikt nie cieszy sie tak na wizyte u lekarza jak kobietka w ciazy:))

Do góry