reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
To mnie dziewczyny przestraszyłyście. Bo o tej porze roku przeważnie biorę kąpiel... W prawdzie nie tak gorącą...

No dobra to teraz pytanie z innej beczki!!!!!!!:-)
Czy kąpiecie się w wannie z wodą, czy bierzecie tylko prysznic????
Pytam, bo uwielbiam wannę, a wiem, że zbyt długo ciepła woda nie bardzo wpływa na macicę, więc biorę tylko prysznic.Może juz czas posiedziec trochę w wannie???:tak:
Może jestem przewrażliwiona, ale tak się boję tych krwawień itp. sensacji, że wolę spytac jak to u was wygląda????

tylko prysznic bo gorąca woda moze spowodowac odklejenie sie kosmówki i doprowadzic do poronienia takze lekarze ostrzegają, zeby unikac wylegiwania sie w wannie w cieplej wodzie.

w mojej ksiazce o ciazy jest wlasnie napisane, aby w ogole nie kapac sie w goracej, a jesli w cieplej to nie za dlugo, ale i tak najbardziej polecaja prysznic

Hejka:)
Ja się uwielbiam kąpać wiec nie moge odmówić sobie tej przyjemności tyle że teraz nie siedzę zbyt długo w wannie i leje chłodniejszą wode:tak:
O wózeczku jeszcze nie myślałam, chyba za wczesnie na to...

Też wydaje mi się, że na wózek jeszcze trochę za wcześnie. Mamy jeszcze calusieńkie 6 miesięcy:)

Hej,
Ja biorę i prysznic i czasem sobie pozwolę na wanienkę:)
Ale wanienka to tylko raz na jakiś czas i staram się nie przegrzewać choć kocham gorące kąpiele...
Jutro pojawię się późnym popołudniem bo jadę do mamy, a potem jak już pisałam (czego żadna z Was nie zauważyła;-)) mam wizytę u lekarza juupii:-D:-D:-D

dobrej nocki

reklama
Ehtele ehh zazdroszcze tej jutrzejszej wizyty:) ja dopiero w piatek. A swoja droga chyba nikt nie cieszy sie tak na wizyte u lekarza jak kobietka w ciazy:))

Do góry