reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
ethele to trzymamy kciuki i wieczorkiem czekamy na wiesci!!!
shyla bardzo ciekawy artykul
ja tez sie juz zegnam- spokojnej nocki dziewczyny

Ostatnia edycja:
Co do kąpieli, to ja też biorę tylko prysznic :tak: Nawet jakby kąpiele były całkowicie bezpieczne, to bym nie skorzystała, bo nie mam wanny ;-):-p

Ja także mówię dobranoc dziewczyny :tak::-)

Witam z rana :happy:
Jakoś ostatnio nie mpgę spać , budzę się wcześnie rano i nie mam co ze sobą zrobić. :no: Dzisiaj o 17 mam wizytę i znowu pooglądam moją kruszynkę i już nie mogę się doczekać.:-):-) Myślę że dzisiejsza wizyta też miała wpływ na mój przerywany sen.

Ehtele przyjemnej wizyty U rodzinki i gienka:-D

co do kąpieli-ja się kąpie 3 razy w tygodniu z namaczaniem w średnio gorącej wodzie... zwykle lałam prawie wrzątek więc teraz marznę w w odzie ciepłej ale nie odmawiam sobie i zwykle do tego czytam gazetkę popijacąc soczkiem:rofl2: a reszta no to prysznic jednak, ale tylko z tego względu, żeby za duzo wody nie zużywać, w innym wypadku miałabym pranie ciała z namaczaniem codziennie:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Bombusia ja w pierwszej ciazy bralam kapiel w wannie, normalnie goraca, wylegiwalam sie....i urodzilam zdrowa corcie ;-) ale niby moze to byc niebezpieczne, ja jednak uwielbialam to wylegiwanie sie i nie zrezygnowalam z niego. Na szczescie nie zaszkodzilo ;-) Teraz biore tylko prysznic, bo wanny nie mam ;-)

Do góry