reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bombusia wszystkiego najlepszego :tak::tak: u mnie za tydzień wskoczy naprzód 3 i aż trudno mi w to uwierzyć
Pajkaa ja na szczęście problemu z wózkiem mieć nie będę bo gorszek pojeździ limuzynką w spadku po starszej siostrze :tak: wyboru nie zazdroszczę no chyba że jakaś wygrana w totka i wtedy tylko podoba mi się kolor albo nie :-D
@Angel ogromnie mi przykro :-:)-(
mam do Was kobietki pytanko bo dostałam wczoraj w nocy jakiegoś napadu duszności było mi bardzo nie fajnie i czy którejś Was się to zdarzyło?? nie wiem czy to jakaś ciążowa niespodzinka czy zbyt duży natłok problemów tak dał znac o sobie

reklama
Bombusia wszystkiego najlepszego :tak::tak: u mnie za tydzień wskoczy naprzód 3 i aż trudno mi w to uwierzyć
Pajkaa ja na szczęście problemu z wózkiem mieć nie będę bo gorszek pojeździ limuzynką w spadku po starszej siostrze :tak: wyboru nie zazdroszczę no chyba że jakaś wygrana w totka i wtedy tylko podoba mi się kolor albo nie :-D
@Angel ogromnie mi przykro :-:)-(
mam do Was kobietki pytanko bo dostałam wczoraj w nocy jakiegoś napadu duszności było mi bardzo nie fajnie i czy którejś Was się to zdarzyło?? nie wiem czy to jakaś ciążowa niespodzinka czy zbyt duży natłok problemów tak dał znac o sobie

Niektóre dziewczyny pisały, ze miały takie cos.

A powiedz mi jaki wózek masz z jakimi kołami pojedyncze czy podwójne?

Bombusia, wszystko najlepszego!!!:-):-):-)
Puchatko, ja nie miałam żadnego ataku duszności, więc nie wiem co Ci poradzić. A kiedy masz teraz wizytę u gina? Może by coś doradził, chyba, że to tak tylko jednorazowo było (oczywiście trzymamy się tej wersji).:tak:
Pajkaa, mnie osobiście płaszczyk się bardzo podoba :tak:

Pajkaa to nasza limuzynka Focus - Wózek dziecięcy 3-funkcyjny, 21 kolorów, Focus Nowalex - Wózek dziecięcy 3-funkcyjny, wózek z gondolą, wózek głęboki, Ubrania dla dzieci: Skl żaden wielki wypas ale Majce było w nim wygodnie i o to mi chodziło jedyna jego wada to zbyt niska budka w spacerówce i dlatego przeszłyśmy na parasolkę
kiniusia no mam nadzieję że to jednorazowa akcja a wizytę mam dopiero 4.03 bo uczucie bardzo niefajne czułam się jakbym cała płonęła a p[powietrza zaczerpnąć nie mogłam :-( w tamtej ciązy miałam szalone bóle głowy to i wtej muszą być jakieś atrakcje:cool:

Ostatnia edycja:
Pajkaa to nasza limuzynka Focus - Wózek dziecięcy 3-funkcyjny, 21 kolorów, Focus Nowalex - Wózek dziecięcy 3-funkcyjny, wózek z gondolą, wózek głęboki, Ubrania dla dzieci: Skl żaden wielki wypas ale Majce było w nim wygodnie i o to mi chodziło jedyna jego wada to zbyt niska budka w spacerówce i dlatego przeszłyśmy na parasolkę

no to mam do Ciebie pytanko bo mnie sie podoba podobny Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas ale niektóre dziewczyny pisaly,z e nie polecają bo nie ma kól obrotowych i jak sie obraca to trzeba całym wózkiem. Czy dla Ciebie był to problem jakis?
Bo mam na oku taki sam wózek Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas ale ten ma znowu podwójne kola i dziewczyny mowią, ze tez zle bo niezbyt wygodnie w zimie w śniegu i juz głupia jestem

Bombusia wszystkiego najlepszego!!!
Ja tez mam bole w okolicy jajnika ale glownie lewego- dzis bol byl prawie nie do zniesienia. ale tak chyba musi byc- niedlugo minie

reklama
kołka obrotowe tak jak najbardziej ale duze!! i bez"błotnikow" ;-)

Puchatko a moze na plecach za dlugo lezalas?

dobranoc

ps, tez mnie kluja jajniki al ejuz zadziej...teraz wyzej ciagnie

Do góry