reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja niestety mam smutną wiadomośc w tym tygodniu pożegnaliśmy się z naszym maleństwem, po cięzkich bojach i walce niestety nie udalo się, narazie nie pytajcie o nic jak sie troche otrząsnę to postaram się coś wiecej napisac, wylądowałam pewnej nocy ze strasznymi bólami brzucha w szpitalu potem krwawienie .....

Mam nadzieje że już żadnej z Was to nie spotka
Bardzo mi przykro trzymaj się kochana

reklama
Ja niestety mam smutną wiadomośc w tym tygodniu pożegnaliśmy się z naszym maleństwem, po cięzkich bojach i walce niestety nie udalo się, narazie nie pytajcie o nic jak sie troche otrząsnę to postaram się coś wiecej napisac, wylądowałam pewnej nocy ze strasznymi bólami brzucha w szpitalu potem krwawienie .....

@Angel- jest mi niezmiernie przykro, nie bede pisac nic wiecej , bo sama o to prosisz, ale wiem co przezywasz;/ Musisz sie wyplakac, to daje ulge- trzymaj sie:-(.
Witam i ja niedzielnie, u mnie ranek- co dopiero z lozka wstalam, ale poszlam spac o drugie i najlepiej bym do lozka wrocila jeszcze. Imprezka mi sie udala:tak: wiec fajnie. Zycze i Wam milej Walentynkowej niedzieli.;-)

Kochana pewnie żadne słowa nie ukoją bólu, ani nie będą odpowiednie w takim momencie...po prostu bardzo mi przykro...jak przeczytałam serce zamarło...myslalam, że ten trudn czas mamy za sobą...trzymaj się ciepło...wiem, że teraz przeżywasz ciężkie chwile, ale mam nadzieję, że podniesiesz się i będziesz jeszcze silniejsza...:-(

Dziewczęta co do ruchów, to myślę, że część to dzieciątko, a druga część może być spowodowana tym, że po prostu uważniej niż kiedyś słuchamy swego ciała...:-D:-D
Więc mogą to być jelitka...nie mniej jednka myslę, że czuję co jest czym i tę pekające bąble to moje maleństwo:-):-)
Pewnie nie pam ietacie, ale jutro mam wizytę...jestem podekscytowana..jutro zaczynm 17 tydzień i lekarz ma potwierdzić pleć maleństwa...mam nadzieję, że wszystko będzie cacy i popoludniem będę się chwalić pięknym zdjęciami..:tak::tak:
Trzymajcie kciuki

Dziewczyny,
mały urwis właśnie sobie pojechał do domu z rodzicami, więc mam spokój :tak::tak::tak:
Teraz idę się położyć i odpoczywać :tak::-D
Buziaki :-)

ja wlasnie wrociłam z zakupów oczywiscie nic dla dzidziusia nie kupiłam jestem twarda :-)
dziewczyny czy Wy tez macie czeste bóle tak jakby jajników?? wiem,z e to moze byc rozciągająca sie macica, ale az tak bardzo??

ja wlasnie wrociłam z zakupów oczywiscie nic dla dzidziusia nie kupiłam jestem twarda :-)
dziewczyny czy Wy tez macie czeste bóle tak jakby jajników?? wiem,z e to moze byc rozciągająca się macica, ale aż tak bardzo??
Pajkaa, no ja właśnie też mam takie a'la bóle :confused2: Myślę, że to rozciągająca sie macica, bo wcześniej tez takie miałam (przed wizytą) i wszystko jest ok. :tak:
Co do zakupów, to twarda sztuka jesteś, hihihi;-):-D

reklama
Pajkaa, no ja właśnie też mam takie a'la bóle :confused2: Myślę, że to rozciągająca sie macica, bo wcześniej tez takie miałam (przed wizytą) i wszystko jest ok. :tak:
Co do zakupów, to twarda sztuka jesteś, hihihi;-):-D

ja mam "upatrzone" na allegro ale dopoki nie bede wiedziala czy chłopczyk czy dziewczynka to nie kupuje nie ze względu na kolor alsolutkie tylko na rysujeczki na body :-D

Do góry