reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

WITAM!!!!!
Życzę wszystkim milo spędzonego dnia z ukochnym i z najbliższymi, bo dziś nikt nie powinien być sam,zapomniany:):tak::tak:

@ANGEL, brak słów,przykro mi:wściekła/y:!

reklama
Ja niestety mam smutną wiadomośc w tym tygodniu pożegnaliśmy się z naszym maleństwem, po cięzkich bojach i walce niestety nie udalo się, narazie nie pytajcie o nic jak sie troche otrząsnę to postaram się coś wiecej napisac, wylądowałam pewnej nocy ze strasznymi bólami brzucha w szpitalu potem krwawienie .....

Mam nadzieje że już żadnej z Was to nie spotka
@Angel, bardzo mi przykro :-(

Dziewczyny, i ja życzę miłych Walentynek :tak::tak::tak::-)

Heheh.. wiecie, ja jak siedzę przy kompie to słyszę takie pochlupiwania malutkie i myślę, że to dzidzia :laugh2: Nigdy nie słyszałam takich rzeczy ze swojego brzucholka. Wzdęcia raczej mnie nie męczą, więc wariacji w brzuszku jelitowych za specjalnie nie ma :tak:

ja tez nigdy nie miałam problemow z wzdęciami i teraz w ciązy tez nie mam wzdęc a potrawie rozpoznac jak cos jest prosto z jelita a co nie;-)

Ja niestety mam smutną wiadomośc w tym tygodniu pożegnaliśmy się z naszym maleństwem, po cięzkich bojach i walce niestety nie udalo się, narazie nie pytajcie o nic jak sie troche otrząsnę to postaram się coś wiecej napisac, wylądowałam pewnej nocy ze strasznymi bólami brzucha w szpitalu potem krwawienie .....

Mam nadzieje że już żadnej z Was to nie spotka

Przykro mi

a ja sie witam i życzę wszystkim
891651poy99f1x2d.gif

@Angel przykro mi.

Dzisiejszy dzień zaczął się wyjątkowo łagodnie więc mam od razu więcej energii do życia! Ja nie świętuje dzisiaj, ot zwykła niedziela i mam tylko nadzieję, że koło 14:00 nie dopadnie mnie ochota na drzemkę, bo potem to się snuję zmęczona po domu d wieczora. Miłego dnia.

Miłego Walentynkowego dnia :-) Czyli dzień jak co dzień z ukochanym patrząc mu w oczy wyznając miłość. A w Naszym błogosławionym stanie mając w sobie dwa serduszka jesteśmy Najszczęśliwsze i najbardziej zadowolone :-D
Miłego Dnia :***

I ja sie witam!!!

@Angel bardzo mi przykro, mocno cie tule:*

a ja dzis walentynki spedzam bardzo milo. moj mąż rano przyniosl mi kwiaty, a po poludniu idziemy pograc w bilarda- superrrrrrrrr. a wieczorkiem maraton filmowy przed tv z truskawkami- mniam mniam.
szczesliwych walentynek dziewczynki!!!

Ja właśnie jadę do Holandii , połazić po sklepach :tak:Tam jest Outlet Center i po otwierane są sklepy :tak: może kupie coś takiego malutkiego,słodkiego dla dziedziaczka :-p za pewne na forum zawitam pod wieczór wiec życzę spokojnej,pełnej miłości niedzieli :-):-);-)

reklama
Dziekuje za miłe słowa, biore jaką pigułęm na uspokojenie i na spanie i ide spac dalej przespac ten horror, zawsze to pomaga takie przesypanie najgorszych dni

Do góry