reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

tez to czuje , niektóre dziewczyny mowią, ze to jelita dziwne bo przed ciążą nie mialam takich "odgłosów" z brzucha:eek: wiec sądze, ze to wybryki dzidzi to takie efekty specjalne.

No właśnie nie sądzę, aby to były jelita ponieważ nigdy wcześniej tak nie miałam, to jest inne uczucie, takie przyjemne:)))
Nie pamiętam niestety jak to było w 1 ciązy ponieważ było to b. dawno temu, ale pierwsze motyle poczułam w 4 miesiącu w tramwaju, to zapamiętałam na zawsze:):tak::-)!!!
Przy 2 ciązy to może byc wcześniej choć na razie tak jak piszę sa to takie smyrania!

reklama
Heheh.. wiecie, ja jak siedzę przy kompie to słyszę takie pochlupiwania malutkie i myślę, że to dzidzia :laugh2: Nigdy nie słyszałam takich rzeczy ze swojego brzucholka. Wzdęcia raczej mnie nie męczą, więc wariacji w brzuszku jelitowych za specjalnie nie ma :tak:

Heheh.. wiecie, ja jak siedzę przy kompie to słyszę takie pochlupiwania malutkie i myślę, że to dzidzia :laugh2: Nigdy nie słyszałam takich rzeczy ze swojego brzucholka. Wzdęcia raczej mnie nie męczą, więc wariacji w brzuszku jelitowych za specjalnie nie ma :tak:

właśnie i ja mam to samo:-D wcześniej również nie miałam żadnych rewolucji jelitowych w brzuszku ;-)

Puchatka oj to rozpychanie sie dzidziola w brzuchu,też tak miałam z synkiem.I znowu to przed nami:-D

Pajkaa ja też mam różne smaki,jak na bliżniaki ,he,he:-)

naprawde mozna pomyslic ruchy dziecka z jelitami..serio :-)
jak mi idzie "bulk" to tez przyjemne ;-)
w 1 ciazy czulamw14 tyg potem przestalam..panika strach..dzwonie do gina ten mowi ze napewno mi sie zdaje ze to jelita ;-)
kazal przyjecha by sprawdzic czy wsio dobrze i dobrze bylo...
wiem ze kazda z nas czeka naslu****e...
ale napewno nie slychac ruchow..moze i je czuja niektroe z Was ale slychac?

aha i ruchy te 1 to w jednym miejsu ("nie chodzace") i ponizej pepka raczej ;-)

zobaczycie jak dzieci kopia i sie wierca pozniej...jak wystawiaja glowki nozki lokcie..to jest widowisko;-) albo jak tyleczkiem wierca;-)

dobranoc

Teraz nasłu****emy i się niecierpliwimy, a jeszcze trochę, a będziemy prosiły o chwilę spokoju hihihi ;-):-D Czas szybko leci :tak:
Ja już mówię dobranoc dziewczyny :tak:
Do juterka :tak:
Słodkich snów :-)

A wiec i ja sie zegnam dziewczyny- mam dzisiaj gosci wiec wlaczam zaraz pikarnik, przygotowalam troche miska, i inne smakolyki:))) musze szykowac stol.
Maz wybyl z mala na ostatnie zakupki wiec spokoj- ale musze sie pospieszyc zanim oni wroca.
Wiec zycze spokojnej nocki, i milego przedpoludnia jutro.

Ja niestety mam smutną wiadomośc w tym tygodniu pożegnaliśmy się z naszym maleństwem, po cięzkich bojach i walce niestety nie udalo się, narazie nie pytajcie o nic jak sie troche otrząsnę to postaram się coś wiecej napisac, wylądowałam pewnej nocy ze strasznymi bólami brzucha w szpitalu potem krwawienie .....

Mam nadzieje że już żadnej z Was to nie spotka

reklama
Do góry