reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

tez to czuje , niektóre dziewczyny mowią, ze to jelita dziwne bo przed ciążą nie mialam takich "odgłosów" z brzucha:eek: wiec sądze, ze to wybryki dzidzi to takie efekty specjalne.

No właśnie nie sądzę, aby to były jelita ponieważ nigdy wcześniej tak nie miałam, to jest inne uczucie, takie przyjemne:)))
Nie pamiętam niestety jak to było w 1 ciązy ponieważ było to b. dawno temu, ale pierwsze motyle poczułam w 4 miesiącu w tramwaju, to zapamiętałam na zawsze:):tak::-)!!!
Przy 2 ciązy to może byc wcześniej choć na razie tak jak piszę sa to takie smyrania!

reklama
Heheh.. wiecie, ja jak siedzę przy kompie to słyszę takie pochlupiwania malutkie i myślę, że to dzidzia :laugh2: Nigdy nie słyszałam takich rzeczy ze swojego brzucholka. Wzdęcia raczej mnie nie męczą, więc wariacji w brzuszku jelitowych za specjalnie nie ma :tak:

Heheh.. wiecie, ja jak siedzę przy kompie to słyszę takie pochlupiwania malutkie i myślę, że to dzidzia :laugh2: Nigdy nie słyszałam takich rzeczy ze swojego brzucholka. Wzdęcia raczej mnie nie męczą, więc wariacji w brzuszku jelitowych za specjalnie nie ma :tak:

właśnie i ja mam to samo:-D wcześniej również nie miałam żadnych rewolucji jelitowych w brzuszku ;-)

Puchatka oj to rozpychanie sie dzidziola w brzuchu,też tak miałam z synkiem.I znowu to przed nami:-D

Pajkaa ja też mam różne smaki,jak na bliżniaki ,he,he:-)

naprawde mozna pomyslic ruchy dziecka z jelitami..serio :-)
jak mi idzie "bulk" to tez przyjemne ;-)
w 1 ciazy czulamw14 tyg potem przestalam..panika strach..dzwonie do gina ten mowi ze napewno mi sie zdaje ze to jelita ;-)
kazal przyjecha by sprawdzic czy wsio dobrze i dobrze bylo...
wiem ze kazda z nas czeka naslu****e...
ale napewno nie slychac ruchow..moze i je czuja niektroe z Was ale slychac?

aha i ruchy te 1 to w jednym miejsu ("nie chodzace") i ponizej pepka raczej ;-)

zobaczycie jak dzieci kopia i sie wierca pozniej...jak wystawiaja glowki nozki lokcie..to jest widowisko;-) albo jak tyleczkiem wierca;-)

dobranoc

Teraz nasłu****emy i się niecierpliwimy, a jeszcze trochę, a będziemy prosiły o chwilę spokoju hihihi ;-):-D Czas szybko leci :tak:
Ja już mówię dobranoc dziewczyny :tak:
Do juterka :tak:
Słodkich snów :-)

A wiec i ja sie zegnam dziewczyny- mam dzisiaj gosci wiec wlaczam zaraz pikarnik, przygotowalam troche miska, i inne smakolyki:))) musze szykowac stol.
Maz wybyl z mala na ostatnie zakupki wiec spokoj- ale musze sie pospieszyc zanim oni wroca.
Wiec zycze spokojnej nocki, i milego przedpoludnia jutro.

Ja niestety mam smutną wiadomośc w tym tygodniu pożegnaliśmy się z naszym maleństwem, po cięzkich bojach i walce niestety nie udalo się, narazie nie pytajcie o nic jak sie troche otrząsnę to postaram się coś wiecej napisac, wylądowałam pewnej nocy ze strasznymi bólami brzucha w szpitalu potem krwawienie .....

Mam nadzieje że już żadnej z Was to nie spotka

reklama
Do góry