dzieki dziewczyny. teraz mysle tylko pozytywnie- bedzie ok.
trzeba myśleć pozytywnie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
nie zamartwiaj się :-) będzie dobrze zobaczysz ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki dziewczyny. teraz mysle tylko pozytywnie- bedzie ok.
Witam po długiej przerwie,
Mialam trochę problemów, mój tato wylądował w szpitalu z zawałem dlatego nie mialam nawet głowy żeby tu do Was zaglądać. Już jest wszystko ok, to pozwoliłam sobie na poszperanie w waszych wątkachnie dam rady wszystkiego nadrobić, ale coś doczytałam.
Witam nowe sierpniówki i gratuluję Bliźniaków
Pajka ja miałam nadżerkę w poprzedniej ciąży, donosiłam synusia bez problemu do końca, co jakiś czas ginka dawała mi tylko natamycynę na upławy. A z nadżerką uporałam się po porodzie.
Mam jeszcze pytanie czy miałyście robione takie badania jak cytomegalia, odczyn combosa, hiv, różyczkę, hbs? Ten mój nowy lekarz zleciła mi tyle badań że wczoraj zapłaciłam 230 zł a jeszcze nie wszystko zrobiłam
co to w ogóle jest ten odczyn combosa i po co to sie robi?
Ja poza badaniami ogólnymi miałam TSH, Wassermana, WZW ...to chyba tyle. W pierwszej ciąży zrobilam sobie toxoplazmoze,bo pomagałam kiedyś w schronisku dla zwierząt,poza tym sama sprowadziłam bezdomngo kota do domu,który nie raz drapał i gryzł...
Poza tym lekarz nie kazał robić ani cytomegalii ani hiv ani odczynu coombsa,choć taka rubryka jest w karcie ciąży.
Mam grupe 0+ a mąż A+ tak więc moze dlatgo nie zlecał.
Pajko - ja pomimo nadżerki mam dobre wyniki posiewu i cytologii