Ja też plamiłam i byłam na duphastonie... dopiero odstawiła tydzień temu.. dlatego też jestem na zwolnieniu...Ale czy naprawdę Ci się opłaca wracać do tej pracy (jeśli masz umowę na czas nieokreślony?), wynagr. wyliczane jest z ostatnich 12 m-cy, a stres???na pewno wiesz jak działa w okresie ciązy na dzidziusia. Ja też chciałam pracować jeszcze sporo, dopiero jak zaczęłam plamić, to przemyslałam sprawę, że firma i tak się beze mnie nie zawali (taka prawda), a dziecka nie będę narażać niepotrzebnie,bo w każdej pracy jest jakiś rodzaj stresu.
Zresztą jak mam okazję to to wykorzystam i już!!!!
reklama
milusia83
Podwójna mamuśka:)
To uciekaj z pracy na L4, nie ma się co zastanawiać. Pracy jest naprawdę dużo, różnej co prawda, ale zawsze się gdzieś można zaczepić, a w trakcie macierzyńskiego będziesz miała okazję poszukać czegoś, co Cię interesuję.
Gdzie jest Darek umieram z głodu!!???
Gdzie jest Darek umieram z głodu!!???
Black_Opal
Fanka BB :)
Witam się Kochane :-)
Wczorajsza wizyta przebiegła bardzo miło Dzidziuś rośnie jak na drożdżach i nawet wczoraj USG pokazało, że jest spłodzony dwa dni wcześniej a to niemożliwe hihihi No i przede wszystkim kruszynka jest zdrowiutka i te wszystkie parametry NT itd. są ok. Zdjęć nie będę wstawiać, bo są mało wyraźne, dzidziuś nie bardzo chciał pozować chociaż ;-) cały czas na nas patrzył i nie chciał karku pokazać, ale po namowach się udało uchwycić tą przezierność
Wczorajsza wizyta przebiegła bardzo miło Dzidziuś rośnie jak na drożdżach i nawet wczoraj USG pokazało, że jest spłodzony dwa dni wcześniej a to niemożliwe hihihi No i przede wszystkim kruszynka jest zdrowiutka i te wszystkie parametry NT itd. są ok. Zdjęć nie będę wstawiać, bo są mało wyraźne, dzidziuś nie bardzo chciał pozować chociaż ;-) cały czas na nas patrzył i nie chciał karku pokazać, ale po namowach się udało uchwycić tą przezierność
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Ja już po dentyście ale mnie buzia boli dobrze że dentystka to moja kolerzanka tio lepiej sie szło na wizyte:-)teraz smaże placki ziemniaczane z sosem bo mi chłopcy wrócili :-)więc zaraz obiad podaje.
Pajka mam nadzieje że wszystko dobrze trzymam kciuki daj znać jak wrócisz
Pajka mam nadzieje że wszystko dobrze trzymam kciuki daj znać jak wrócisz
Bombusia
Ja też plamiłam i byłam na duphastonie... dopiero odstawiła tydzień temu.. dlatego też jestem na zwolnieniu...
No moja ginek.powiedziała, że mam siedzieć w domu, a w pracy zawsze są stresy, obowiązkowość, terminowość, interesanci, telef. statystyka itp (wiem co to biuro) także kochana czemu masz, aż taki dylemat????
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
gratulacje:-):-):-)witam się kochane :-)
wczorajsza wizyta przebiegła bardzo miło Dzidziuś rośnie jak na drożdżach i nawet wczoraj usg pokazało, że jest spłodzony dwa dni wcześniej a to niemożliwe hihihi :-d no i przede wszystkim kruszynka jest zdrowiutka i te wszystkie parametry nt itd. Są ok. Zdjęć nie będę wstawiać, bo są mało wyraźne, dzidziuś nie bardzo chciał pozować chociaż ;-) cały czas na nas patrzył i nie chciał karku pokazać, ale po namowach się udało uchwycić tą przezierność
Bombusia
Witam się Kochane :-)
No to suuuuper wiadomości, fajnie:-)!!!!!
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
ja lece obiad podawać zajże pużniej:-)
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
wow.. widac, ze nie w wawie mieszkacie. tak Wam wczesnie faceci wracaja i tak wczesnie obiady..Moj bedzie dopiero za godzine :|
reklama
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
My z wawy jesteśmy z targówka a mój mąż to tylko dziś tak wcześnie bo tylko do 15 był jutro do 22 więc samotny wieczór mam:-( bo Kuba o 19 30 to spać idziewow.. widac, ze nie w wawie mieszkacie. tak Wam wczesnie faceci wracaja i tak wczesnie obiady..Moj bedzie dopiero za godzine :|