reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Milusia staram sie byc dobrej mysli bo sama sobie tłumacze, ze jakby cokolwiek złego sie działo na pewno miałabym plamienia a mam czysto wiec mysle pozytywnie

trzymam za Was kciuki dziewczyny!
oby wszystkie wątpliwości rozwiał specjalista i byście mogły spokojnie cieszyć się ciążą, bez nieprzyjemnych dolegliwości! :tak:

witam też nowe sierpniówki, a szczególnie ciężarówkę podwójną - sama byłam b. obciążona genetycznie dwójkowym szczęściem :happy:

ja od wczoraj jestem w świetnym nastroju - usg poszło świetnie - wszystkie pomiary świetnie, cudak zdrowy jak ryba i ma wszystko na miejscu :-) ładnie pokazał, że ma coś między nóżkami, ale co to było na 100% nie można jeszcze stwierdzić ;-) wyniki mam dobre, więc przed kolejną wizytą (09.03) odpuszczamy laboratorium. termin z USG pokrył się z OM i nadal mamy 22.08 - nasza pierwsza rocznica ślubu :-D

co do L4. jestem na zwolnieniu jestem od 8t i do pracy już nie wracam. mam umowę na czas nieokreślony, ale pracę ciężką (ponad 9 godz. dziennie na stojąco) i stresującą, więc leniu****ę w domu.

miłego dnia :-)

oby wszystkie wątpliwości rozwiał specjalista i byście mogły spokojnie cieszyć się ciążą, bez nieprzyjemnych dolegliwości! :tak:

witam też nowe sierpniówki, a szczególnie ciężarówkę podwójną - sama byłam b. obciążona genetycznie dwójkowym szczęściem :happy:

ja od wczoraj jestem w świetnym nastroju - usg poszło świetnie - wszystkie pomiary świetnie, cudak zdrowy jak ryba i ma wszystko na miejscu :-) ładnie pokazał, że ma coś między nóżkami, ale co to było na 100% nie można jeszcze stwierdzić ;-) wyniki mam dobre, więc przed kolejną wizytą (09.03) odpuszczamy laboratorium. termin z USG pokrył się z OM i nadal mamy 22.08 - nasza pierwsza rocznica ślubu :-D

co do L4. jestem na zwolnieniu jestem od 8t i do pracy już nie wracam. mam umowę na czas nieokreślony, ale pracę ciężką (ponad 9 godz. dziennie na stojąco) i stresującą, więc leniu****ę w domu.

to bardzo dobrzer, ze z maluszkiem wsio dobrze :tak:
ja tez jestem na l4 i tez juz do pracy nie wracam

Carilka no to gratulacje:) fajnie, że z dzidziolkiem wszystko w porządku.
Ja niestety gniję w pracy i tak pewnie do maja....potem mimo iż będę na L4 i tak będę pomagała mężowi tylko już w domku i na pewno krócej. Na razie pracuję ok. 10 godzin przed kompem, między obowiązkami zaglądam na forum..:)

Witaj carilka nie bardzo zrozumiałam czy masz już bliżniaki czy miałaś duże szanse żeby je mieć
My z mężem na początku byliśmy w dużym szoku:szok: ale teraz się bardzo cieszymy:-D
Widze że masz termin zbliżony do mojego:-)
Jak duża jest już twoja dzidziulka? Moje jedna ma 56mm a druga 59mm tzn tak było w zeszłym tygodniu na usg teraz pewnie już są większe:happy:

A czy Wy macie również ciągle takie sny związane z naszym stanem??????
Mnie się ciągle sni poród raz rodzę chłopca to znów dziewczynkę, w ogóle dziwne te sny i takie nierealne niektóre.
Raz mam ceserkę, raz rodzę w taxówce brrrr:eek::szok: wszędzie wielka panika itp.

Bombusia, koszmarków nie mam, ale po wczorajszym USG śniła mi się śliczna dziewczynka :-) marzę by był, to sen proroczy ;-)

lola2108, obciążona byłam, bo w rodzinie babci były 3 parki, ale sama mam jedno szczęście pod sercem.
cudak nasz ma w całości ok. 8cm, a od dupki do czubka głowy 54mm :tak:

pogłaszcz brzusio ode mnie :happy:

A czy Wy macie również ciągle takie sny związane z naszym stanem??????
Mnie się ciągle sni poród raz rodzę chłopca to znów dziewczynkę, w ogóle dziwne te sny i takie nierealne niektóre.
Raz mam ceserkę, raz rodzę w taxówce brrrr:eek::szok: wszędzie wielka panika itp.

mnie sie zawsze śni, ze plamie a potem ze strachem wstaje patrze a tutaj nic. To nasza psychika tak dZiala na sny.

U mnie powróciły mdłości <jupi> tryskam radością po prostu:-(

reklama
Do góry