reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Ale się rozpisałyście i już o porodzie myślicie ja waw ja wole nie myśleć ja miałam 1 cesarke i bede miała 2 ale wolałabym siłami natury no cóż jak mus to mus niestety :-(
Chorobzdzielką ZDRÓWKA ŻYCZE !:-)
NOWE SIERPNIÓWECZKI WITAM I GRATULUJE SZCZEGÓLNIE BLIZNIAKÓW !:-)
a kochane mam do was pytanie odczukacie już bóle nóg u mnie zaczeły się wczoraj masakra .:-(

reklama
Witam Mamuśki w ten pochmurny dzionek!!!
Tak czytam sobie wasze "liściki" i też bym bardzo chciała wiedzieć już płeć, ale moje USG 3D mam po skończonym 13 tygodniu ciąży (wg USG) więc czy jest w ogóle szansa, aby mi coś powiedzała doktor jeśli nie będzie odwrócone pupą????
Czytam, że u niektóych z was na jakiś tam % podawali płeć.:-D
Tak bardzo bym chciała mówić do brzuszka po imieniu, a nie bezosobowwo.
Ja mam stomatologa we wtorek, raczej taka kosmetyka, bo chodzimy do dent. dość często.
KINIUSIA współczuję Ci wiem co to ból zęba, bo raz w życiu doprowadziłam do takiej sytuacji, że głową w ścianę waliłam tak skubany bolał, ale nie wiedziałam, że na naszym pogotowiu tak sie Tobą zajęli????, to dobrze:-):tak:!!!

Ale się rozpisałyście i już o porodzie myślicie ja waw ja wole nie myśleć ja miałam 1 cesarke i bede miała 2 ale wolałabym siłami natury no cóż jak mus to mus niestety :-(
Chorobzdzielką ZDRÓWKA ŻYCZE !:-)
NOWE SIERPNIÓWECZKI WITAM I GRATULUJE SZCZEGÓLNIE BLIZNIAKÓW !:-)
a kochane mam do was pytanie odczukacie już bóle nóg u mnie zaczeły się wczoraj masakra .:-(

Ojejku jakie bóle nóg??? Nie miałam tego nigdy wcześniej, czym się objawia dokładniej??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
terz ich nie miałam przy Kubie trudne do opisania troche tak jak taki przenikający ból żył :-(moczenie nogi w górze i smarowania nic nie dawału w końcu samo przeszło

Ale to nie skurcze? Bo tylko z tym miałam do czynienia w pierwszej ciąży - skurcze łydek, stóp, takie totalne odrętwienie i ból, że ruszyć nie można.

nie to nie skórcze bo te miałam w pierwszej ciąży a to jest takie dziwne ale to może przez te naczyniaki tylko z tąd to dziadostwo sie pojawiło

Witajcie kochaniutkie!!! Dziękuję wszystkim za gratulację i cieplutkie przyjęcie do grona sierpniowych mamusi!!!
Tyle mnie tu ominęło od wczoraj że już nie nadążam
ehtele czuje się w miarę dobrze najgorsze były całodniowe mdłości ale one już prawie minęły Wreszcie zaczęłam normalnie jeść Czasem jeszcze dokuczają zawroty głowy a jestem z wielkopolski okolice pleszewa
duralex na zwolnieniu jestem juz od 6 tygodnia ciąży napewno do końca Biorę leki na podtrzymanie duphaston bo w sierpniu straciłam jedną dzidziulkę w 7 tyg ciąży Ciąża obumarła Przyczyn nie znam Ale teraz wszystko ok tylko muszę bardziej na siebie uważać
shyla tez często czepiam się męża i sama nie wiem o co ale dobrze że jest taki wyrozumiały
Ale się rozpisałam pewnie dlatego że siedzę sama w domu i nie mam do kogo gęby otworzyc Mąż wraca z pracy dopiero po 15
Odezwie się jeszcze póżniej

Rozalka-biedaku też chorowałam na początku ciąży:no:.Pomogło mleko z masłem i czosnkiem i soczek z malin (zagotowanych z cukrem i odrobinką wody).Wracaj szybko do zdrowia!!!! ;-)
Malagonia-szkoda Twojej córci, dorosły by się męczył, a co dopiero dziecko.:wściekła/y:Dobrze, że jest już lepiej :-).

Jeżeli chodzi o płeć dziecka to ja ok. 20 tyg. się dowiedziałam. Teraz też bym chciała dziewczynkę, ale oczywiście z chłopczyka też się będziemy bardzooooo cieszyć:-D. Oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe.Wkurza mnie tylko,że wszyscy mówią skoro masz pannę, to teraz do pary chłopak by się przydał :wściekła/y:. Skąd mogą wiedzieć co ja chcę!!! Aż czasami mnie nosi:angry:

Witam sie i ja
po tym wczorajszym upadku jakos szybko zasnęłam i dopiero 10 minut temu wstałam:sorry:Na szczescie plamien nie mam tylko ten bok mnie boli,
Jezeli o mnie chodzi lekarka powiedziała, ze ona zawsze kusi sie mowic wczesniej plec, ale na 100% pewniosci jest juz od 20 tc pod warunkiem, ze dzidzia sie ujawni, a znając moje dziecie pewnie bedzie z tym problem :-D

ja nie wiem jak wytrzymam ponad 5 tygodni do usg..
no ale jakos bede musiala :-p
a dzis mam dzionek w łóżku, bo chce dać moim potłuczonym girom troche odpoczynku ;)

reklama
Jak mi się nie chce pracować...
m-f22 - dziękujemy:) - no mąż też właśnie się zaczyna rozkładać, to będą razem się leczyć, on chyba gorzej znosi od niej;)

Do góry