reklama
Bombusia
Fanka BB :)
A ja mam pytanie do sierpniówek, które są na zwolnieniu. Planujecie jeszcze wrócić do pracy, czy będziecie na zwolnieniu do rozwiązania?
Ja zostaję na zwolnieniu, w wypisie ze szpitala mam wpisane "Poronienie zagrażające", gin. powiedziała zwolnienie do końca!!!!!
starlet
Starlets' Mum
Gratuluje blizniakow :-)
Pajkoo ja nie mialam testu pappa robionego. NT mialam 0,1 cm.
Bylam dzisiaj u gina. Dzidzia ma ok. 9,4cm, glowka 3,2 cm co odpowiada wiekowi ciazy wg OM :-) Zajrzelismy miedzy nogi i poki co wyglada na dziewczynke ;-)
Dzidzia tez co jakis czas delikatnie daje mi o sobie znac, ale lekarz uspokaja, ze w drugiej ciazy na ruchy jest czas od ok. 18 tygodnia i pewnie wtedy bedzie juz w miare czesto i mocniej czuc :-)
Bylam dzisiaj u gina. Dzidzia ma ok. 9,4cm, glowka 3,2 cm co odpowiada wiekowi ciazy wg OM :-) Zajrzelismy miedzy nogi i poki co wyglada na dziewczynke ;-)
Dzidzia tez co jakis czas delikatnie daje mi o sobie znac, ale lekarz uspokaja, ze w drugiej ciazy na ruchy jest czas od ok. 18 tygodnia i pewnie wtedy bedzie juz w miare czesto i mocniej czuc :-)
Ostatnia edycja:
martitka-26
Fanka BB :)
Lola2108 gratuluje blizniakow, to chyba pierwsze u sierpniowek:-)
Starlet-9, 4 cm, to juz calkiem spora dzidzia;-)
Zycze wszytskim mamusia kolorowych snow
Starlet-9, 4 cm, to juz calkiem spora dzidzia;-)
Zycze wszytskim mamusia kolorowych snow
tez tak mam- napewno wszytsko sobie wyjasnicie i bedzie dobrze.a ja pożarłam się z małżonkiem
wrrr.....
normalnie naszło mnie coś i o byle co się przyczepiłam
ja tak wczoraj mialam- krzyczalam na niego a on sie ze mnie smial ze niby tak smiesznie wygladam- myslalm ze wyjde z siebie i stane obok- masakra
Ja tez sie zegnam na dzis!!! spokojnych snow sierpnioweczki!!!!
Ostatnia edycja:
Ehtel cudnie :-) prosze jaka dobra energia jeszcze cos dla siebie zrobilas..no zazdroszcze bo ja mam takiegolenia w dupce ze wstyd...
i niech laskocze Cie MalutekTwoj :-) ciesz sie ze takwczesnie..ja tez czuje ale maluuutko i tak delikatnie pewnie gdybym byla 1 raz w ciazy zastanawialabym sie czy to to ;-)
alemi dzis slabo okropnie a serce napiernicza jak glupie
a zdjecia nie mam nie dali i w szpitalu a i nerwow kupe zjadlam.nawet nie prosilam..
Marulka super wiadomosci :-)
teraz juz same takie maja byc :-)
ps. czy nie jest za duzo watkow porobionych?
Lenia to ja też mam, ale dzis aktywnie i od razu mi lepiej
A co do ruchów, to pewnie za nie długo się przekonam czy to na pewno to, bo jeszcze wątpliwości są
Marulka no to cudownie,
Ehtele, ale Ci zazdroszczę takiego dnia, ja jak na razie mnóstwo stresików, ale mam nadzieję, że to minie, może chociaż zrobię sobie dzisiaj relaksującą kąpiel ze świeczuszkami....
Kochana coś w pracy nie tak?:-( Mam nadzieję, że tylko w pracy...bo jak wszytsko poza tym jest dobrze to najważniejsze;-) No i mam nadzieję, że kąpiel sie udała i że mąż Darek zaopiekował się Toba jak trzeba
A ja mam pytanie do sierpniówek, które są na zwolnieniu. Planujecie jeszcze wrócić do pracy, czy będziecie na zwolnieniu do rozwiązania?
Do końca rozwiązania na L4, trzeba wykorzystać ZUS póki można;-), bo nie liczę, że ZUS będzie jeszcze istaniał jak będę przechodzic na emeryturę
Gratuluje blizniakow :-)
No to cudownie, że takie dobre wieści masz
a ja pożarłam się z małżonkiem
wrrr.....
normalnie naszło mnie coś i o byle co się przyczepiłam
Na pewno to tylko chwilowe nieporozumienie i że zakończyło się slowami przepraszam i że już usmiechacie się do siebie...faceci to trudne dzieciaki...musimy je solidnie wychowywać
Idę spać dziewczynki...słodkich snów, bez obracania się z boku na bok;-)
tez tak mam- napewno wszytsko sobie wyjasnicie i bedzie dobrze.
ja tak wczoraj mialam- krzyczalam na niego a on sie ze mnie smial ze niby tak smiesznie wygladam- myslalm ze wyjde z siebie i stane obok- masakra
Ja tez sie zegnam na dzis!!! spokojnych snow sierpnioweczki!!!!
u mnie tak było dziś tyle ze ja krzyczałam a ten mnie całował i się śmiał a ja wtedy jeszcze gorzej jakaś agresywna się stałam no ale jest już dobrze
Na pewno to tylko chwilowe nieporozumienie i że zakończyło się slowami przepraszam i że już usmiechacie się do siebie...faceci to trudne dzieciaki...musimy je solidnie wychowywać
Idę spać dziewczynki...słodkich snów, bez obracania się z boku na bok;-)
u nas zawsze są tylko chwilowe ja nie umiem mieszkać pod jednym dachem i ani słowem się później nie odezwać ale już jest dobrze tyle ze ja coś w sobie mam małego agresora
reklama
R
RiSiA
Gość
Dziewczyny u mnie lekarka powiedziala, ale tez i wyczytalam, ze test Paapa (ogólnie to sie nazywa test podwójny) nie jest zależny od NT . To jest po prostu dodatkowe badanie, które lekarze mogą, ale nie muszą zlecic.Wiec ja jestem zadowolona, ze moja lekarka mimo, ze NT mam w normie zlecila jeszcze to badanie dla świętego spokoju
a u mnie własnie pojawiły sie dwa mega duze siniaki po upadku nie mwoiac, ze mam problem z chodzeniem
a u mnie własnie pojawiły sie dwa mega duze siniaki po upadku nie mwoiac, ze mam problem z chodzeniem