Witajcie sierpnióweczki,
witam Was
znow mnie nie bylo bo znow szpital odwiedzilam...:-(
Dzięki Bogu z Malutkiem ok ..i nawet czasem mnie puknie lub sie obroci :-) ale maluuusio jeszcze
poczytam co u Was
Starlet ja tez dolargan dostalam ale po 2 razy bo bol byl nie do wytrzymania (po CC) dostalam oxy i takich skurczy jeszcze na brzuch naciskali :-( pomagal na 10 inut ..ale to był obłęd gadlam takie *******y wstyd
To dobrze, że z dzidzią oki
Witajcie Sierpnióweczki.:-)
Rejetrowałam się w styczniu, ale coś mi się porobiło z komputerkiem
, więc zaczynam od nowa.
Bardzo chętnie do Was dołączę.
Jestem kolejną sierpniową mamuśką
. Termin mam na 7.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziusie :-)
Zatem gratulacje
Hej sierpnióweczki!!!
Jestem nowa na tym forum
Jestem w 13 tyg ciąży, termin na 21.08. ale pewnie sie zmieni bo to ciąża bliźniacza
)))
Ojej jak fajnie mieć dwupaczkę
będziesz nam się tu chwalić podwójnymi zdjęciami USG
Gratulacje
u mnie wszystko dobrze dzidziolek rośnie termin sie przesunąl na 16.08.10. Maluszek zdrowy. Jedyne co mnie teraz martwi to to, ze sie poślizgnęłam i upadłam. Staralam sie zamortyzowac upadek i upadłam na biodro-torebke i bark
NT 1,71, wszystko w porządku serduszko bije 140 uderzen/min długiść prawie 7 cm.
kość nosowa jest no i to chyba wszystko aha lekarka nie umiała sprawdzic jednej zasstawki w sercu i mam przyjechac za tydzien bo maluszek był zbyt ruchliwy
Bidulko, uważaj na siebie, chociaż teraz w taką pogodę to na prostej drodze można skręcić nogę.,... Dobrze, że z dzidziolkiem dobrze
I jaki duży słodziak
Co do NT nie ma się co martwić do 2, a nawet 3, z resztą mojemu skarbowi 6,89 cm wyszła przezierność 0,89, a ja do lekarza "uff jak dobrze", a on powiedział, że ta przezierność to nic w porównaniu z tym co się bada podczas całego USG, czyli czy jest przegroda pomiędzy komorami serca, czy jest kość nosowa itp.
no to super
)
ja tez dzis upadłam na schodach na egzaminie. normalnie ciemno przed oczami mi sie zrobilo. na szczescie na nogi tylko, ale teraz boli mnie prawa kostka i lewy piszczel jak cholera :/
mam nadzieje, ze nic powazniejszego sie nie stalo, tylko stłuczenia (a schody maja ostre metalowe kanty
). eh..juz ktorys raz w tej sali, po ktorej zawsze musze latac za optymalnym miejscem (bo każdy mi zajmuje i nie moge sie zdecydować
)
Dziewczynki uważajcie na siebie....
Cześć Sierpniowiczki ;-)
Jestem nowa na forum :-) W pierwszej ciąży, to dopiero 16 tydzień już się nie mogę doczekać 9mc :-)
Pozdrawiam wszystkie Panie :-)
Gratuluję kochana...
Tak poza tym śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę, ale uszy miała na oczach (co za głupota)
i nie miałam mleka, ale się cżłowiekowi głupoty śnią....
Poza tym zauważyłam, że gdy mam mnóstwo stresu to brzuch zaczyna mnie boleć jak na @, ale stresu nie da się ograniczyć niestety.....
Od kilku dni zauważyłam, że wystartował mi brzuszek, tak szybko z dnia na dzień, jak się uda zrobię zdjęcie i wrzucę w odpowiedni wąteczek.
Miłego dnia kochane