R
RiSiA
Gość
a miałyscie któras ten test paapa robiony? bo mi własnie go zrobili dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy:-)Witajcie Sierpnióweczki.:-)
Rejetrowałam się w styczniu, ale coś mi się porobiło z komputerkiem , więc zaczynam od nowa.
Bardzo chętnie do Was dołączę.
Jestem kolejną sierpniową mamuśką. Termin mam na 7.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziusie :-)
Podobno u kobiet w ciąży to normalne-jeżeli nie masz nic prócz bakterii to jest ok-ja też tak miałamHaribo to nie chemia właśnie! Same naturalne składniki
Odebrałam wyniki z moczu i tsh...
tsh dobrze, ale w moczu mam bardzo liczne bakterie na szczęście białka nie ma, ale te bakterie też mnie martwią :-( dobrze, że dziś wizyta...
Witam i gratuluję podwójnie:-)
Pajkaa-to widzę, że jednak prawie zrównałyśmy się w terminach-super, że wszystko dobrze z dzidzią A upadek... Obserwuj czy nic się nie dzieje Co do testu podwójnego to jest to dodatkowe badanie prenatalne, dodatkowo płatne i zazwyczaj wysyłane są na nie kobiety, które są po 35 roku życia lub mają jakieś obciążenia genetyczne, albo same się decydują Ja się nie zdecydowałamja mam nadzieje,z e udąło mi sie to tak zamortyzowac, ze nic sie nie stało.
Stało sie to jakies pol godzinki temu wiec bede siebie teraz obserwowac, ale zamierzam dzisiaj polezec. Niestety stłukłam sobie niezle bark Ale najwazniejsze, zeby maluszkowi nic nie było, ale z drugiej strony przeciez dziecko jest chronione. Aha lekarka kazała zrobić test podwójny miałyscie robiony?pobierali mi krew na niego.
To super, że wszystko dobrze z Dzidzią.u mnie wszystko dobrze dzidziolek rośnie termin sie przesunąl na 16.08.10. Maluszek zdrowy. Jedyne co mnie teraz martwi to to, ze sie poślizgnęłam i upadłam. Staralam sie zamortyzowac upadek i upadłam na biodro-torebke i bark
NT 1,71, wszystko w porządku serduszko bije 140 uderzen/min długiść prawie 7 cm.
kość nosowa jest no i to chyba wszystko aha lekarka nie umiała sprawdzic jednej zasstawki w sercu i mam przyjechac za tydzien bo maluszek był zbyt ruchliwy
Witajcie Sierpnióweczki.:-)
Rejetrowałam się w styczniu, ale coś mi się porobiło z komputerkiem , więc zaczynam od nowa.
Bardzo chętnie do Was dołączę.
Jestem kolejną sierpniową mamuśką. Termin mam na 7.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziusie :-)
Hej sierpnióweczki!!!
Jestem nowa na tym forum
Jestem w 13 tyg ciąży, termin na 21.08. ale pewnie sie zmieni bo to ciąża bliźniacza)))
lekarka kazała zrobić test podwójny miałyscie robiony?pobierali mi krew na niego.
No własnie lekarka zadecydowała mimo, ze wszystkie badania są w porządku wiec nie wiem dlaczego.Pajkaa-to widzę, że jednak prawie zrównałyśmy się w terminach-super, że wszystko dobrze z dzidzią A upadek... Obserwuj czy nic się nie dzieje Co do testu podwójnego to jest to dodatkowe badanie prenatalne, dodatkowo płatne i zazwyczaj wysyłane są na nie kobiety, które są po 35 roku życia lub mają jakieś obciążenia genetyczne, albo same się decydują Ja się nie zdecydowałam
gratuluje bliźniakow i spokoju życzę
witamnowe sierpniowki równiez
Pajkoo a jakiś powód podali ?? chodzi mio ten test ...?? Kasia2506 opisala w jakich sytuacjach sie go robi...
słabo mi strasznie dzis :-(