reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

aaa, no faktycznie, przepraszam najmocniej w takim razie :-) nie doczytałam :-D

W obu przypadkach wychodzi mi DZIEWCZYNKA :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja nie będę kręciła, bo nie mam obrączki. ;-)
No dziewczynki, właśnie wsuwam zalewajeczkę. Coś mi dzisiaj późno obiadek wyszedł, ale za to jaki :-p
Która chętna? Zapraszam :-)

kiniusia ja też bez obrączki, więc nic sobie nie wykręce :-D a na zalewajke się pisze :tak:

Bombusia smacznego :-)

a co do płci to także dziewczynka ale weryfikacja nastąpi dopiero w sierpniu :p

Ostatnia edycja:
Ależ mnie dzisiaj męczą nudności... Na dworze to myślałam, że zwymiotuję:no: Nie wiem czy to nie przed odstawienie Femiferalu (2 tabletek), bo tam byłą witamina B6, która podobno działa na mdłości:sorry2: A muszę dla Basi obiad ugotować... Barszcz czerwony, a ja w ciąży nie mogę znieść buraków:baffled:
Widzę dyskusję o płci-mi wszędzie wychodzi druga dziewczynka-zobaczymy czy się sprawdzi:tak:

Witam,

Cześć dziewczyny ja o pomoc małą w czasie ciązy byłam na l4 pamietacie i teraz dostalam pasek poczta i wogole 100%mi nie policzyli;/zamiast 1400zł policzyli mi cos 900zł;/nie wiem co mam robić

Marc, ale to jest 100 % średniej z 12 miesięcy, także jeżeli w ostatnim czasie miałaś podwyżkę to do wyliczenia wejdzie Ci parę miesięcy z niższą kasą...

"Gdy obrączka się waha...

A my nie chcemy znać płci dziecka!

Masz dosyć tej loteryjki wyssanej z palca? Spróbuj czegoś jeszcze bardziej bezpodstawnego: tym razem w kategorii czary - mary. Pamiętasz wczesnoszkolne wróżenie, ile lat będziesz miała wychodząc za mąż? Żeby orzec płeć twojego płodu, też potrzebujesz obrączki (tym razem własnej, a nie mamy, czy starszej siostry - chyba że tylko takie masz do dyspozycji) i nitki. Jeśli obrączka zawieszona na nitce przed twoim brzuchem zacznie kręcić się w kółko, urodzisz chłopca. Natomiast jeśli zacznie wykonywać ruch wahadłowy - dziewczynkę. Prawda, że logiczne?"

Cytat ze strony Chłopiec czy dziewczynka? Odgadnij płeć dziecka

No poczytałam sobie ciekawostki i oczywiście część wychodzi mi na chłopca a część na dziewczynkę hahaha

reklama
Do góry