reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Na stronke weszłam, napisalam prośbę, zle cały czas "woła" mi o jakies hasło, ze nieprawidłowe, a przeciez chyba nie trzeba loginu i hasła, zeby zadac pytanie?? :-(

Zalogowałam się i juz jest OK :-) Dziękuję za info, Bombusiu :-)
Bardzo proszę jak Ci odpisze to daj znać jakiej płci się masz spodziewać hi hi hi ![/QUOTE]

Według kalendarza chuńskiego wychodzi mi chłopczyk, może Gosia wyliczy inaczej ;) Marzę o dziewczynce, ale z chłopczyka też się bardzo będę cieszyła :) Zobaczymy, a w najgorszym razie dowiem się na USG :-D

reklama
Bardzo proszę jak Ci odpisze to daj znać jakiej płci się masz spodziewać hi hi hi !

Według kalendarza chuńskiego wychodzi mi chłopczyk, może Gosia wyliczy inaczej ;) Marzę o dziewczynce, ale z chłopczyka też się bardzo będę cieszyła :) Zobaczymy, a w najgorszym razie dowiem się na USG :-D[/QUOTE]

No właśnie ja w domu też już mam syna więc przydałaby się córka, ale podobno chłopczyk drugi się szykuje, zobaczymy:-):-D, aby było zdrowe, a to tak trzeba traktować naprawdę jak zabawę, siedzę w domu to sobie czytam te wyliczanki tej Gosi:happy2:

Milusiu, trzeba będzie jakiś zlocik kiedyś zrobić, każda z garnkiem zupy :-)
Tak jest:-) Ja mogę ugotować taki pyszny żur śląski:)

A co myślicie Mamuśki o kalendarzu chińskim????
Wierzycie w te wyliczanki?????
Podobno w większości się sprawdza, ale podchodzić trzeba z rezerwą do tego:confused:!!!
No ja chciałabym wierzyć, ale moje przekonania skłaniają mnie ku temu, że istnieje 50% na 50% więc prawdopodobieństwo tej czy tamtej płci jest sobie równe:) Nie wierzę, tym bardziej, że wyszła mi dziewczynka z kalendarza, a lekarz widział mini siusiora i dzidziuś się dzyndzlem stale bawił:D:D:D (bezwstydnie przy lekarzu i rodzicach, lekarz stwierdził, że to typowo męskie zachowanie:-))Taki mały samczyk:D:D:D

Co do linków, to wszystkie kalendarze, stronki poświęcone ciąży są napisane w wątku "Przydatne linki"

No dokładnie, Bombusiu, najważniejsze, żeby Dzidzia była zdrowa :)

Oprócz kalendarza hińskiego są jeszcze inne prorokinie i prorocy, np. koleżanki z pracy mówią, że "wyglądam na dziewczynke" - chyba wg nich zbrzydłam w ciązy :-D, mąż z kolei ma "przeczucie", że będzie syn ;-)

Tak jest:-) Ja mogę ugotować taki pyszny żur śląski:)

No ja chciałabym wierzyć, ale moje przekonania skłaniają mnie ku temu, że istnieje 50% na 50% więc prawdopodobieństwo tej czy tamtej płci jest sobie równe:) Nie wierzę, tym bardziej, że wyszła mi dziewczynka z kalendarza, a lekarz widział mini siusiora i dzidziuś się dzyndzlem stale bawił:D:D:D (bezwstydnie przy lekarzu i rodzicach, lekarz stwierdził, że to typowo męskie zachowanie:-))Taki mały samczyk:D:D:D

Co do linków, to wszystkie kalendarze, stronki poświęcone ciąży są napisane w wątku "Przydatne linki"

No jak będzie rzeczywiście chłopczyk, to przynajmniej potwierdzi się teza, że ten kalendarz to tylko zabawa, ale jak będzie jakimś cudem córka to daje do myslenia ha ha:-)!!!!

Witam

Z rana masaże zaliczone pózniej zakupy no i obiadek , szczeliłm sobie dzisiaj mleczko z miodem i kluseczkami kurcze gdzie ja bym cos takiego wczesniej zjadla :-D:-D:-D a teraz smakuja mi bardzo dziwne rzeczy to co kiedys mi smakowało to mi terz niepodchodzi a wszystko inne czego nie jadłam to teraz nadrabiam :tak::tak::tak::tak: Czy wy dziewczyny tez tak macie???????????????????????????

Shyla Pajkaa fajnie ze zdecydowalyscie się ze jednak bedziecie pisać na forum:-):-):-)

Dziewczyni dlaczego mieszkacie tak daaaleko ode mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: hihihiih W przeciwnym razie bym zrobiła objazdówkę:) Do tej na zalewajeczkę, do drugiej na ogórkową:D

Ja mieszkam troche blizej a czesto jezdze na śląsk do rodziców przejezdzam przez katowice:tak::tak::tak:

Dzień dobry Mamuśki!!!
Ja już po godzinnym spacerku, pogoda przepiękna, polecam.
Mnie minęły ranne mdłości, biegunki, jak i na przemian zaparcia. Choć, aby nie mieć zaparć piję sporo soku z kiszonej kapusty, jem dużo owoców itp. także dni zaczynają byc coraz przyjemniejsze.:-)
Jeśli chodzi o mizianie z M to ja mam oczywiście zakaz do odwołania po tym plamieniu, więc na razie u nas "post".:baffled:
Wczoraj do mojego M mówię "wiesz, że mamy zakaz na sex",a on na to " ojej przecież kobieta ma wiele innych możliwości, nie musi to być pełny stosunek"....bardzo śmieszne ha ha ha. Ja akurat nie mam ochoty póki co na takie zabawy.:no:

A ja nie mam problemu bo mój mąż od samego początku jak tylko mnie poznał to wiedział e ja nie gustuje w tych innych sprawach;-);-);-) a teraz to sam nie nalega bo widzi ze zle sie czuje , ale jak tylko bedzie lepiej to nie widze przeciwskazan do bara bara :-D:-D:-D słyszałam ze to pomaga bo rozluźnia mięśnie , zakazane od 8 miesiaca gdzyż moze za szybko zacząć sie poród

ja normalnie mam 22 kolejna wizytę ale muszę iść przedłużyć zwolnienie :tak:i wtedy chce się zapytać , choć ja jestem wstydliwa ,ale idę z mężem i on będzie prowadził ta rozmowę :-D mój mówi ze lepiej się nie przytulać bo nie wiadomo co dzidzia myśli hahaha:-D no ale członkiem po głowie dostać bym nie chciała hahaha:-D:-D:-D

HA HA ale mnie rozbawiłas tym członkiem po głowie :-D:-D:-D

Mi wychodzi dziewczynka. :-)
Zawsze marzyłam o synku, ale jak przed wejściem na USG genetyczne (przed gabinetem) dostałam takiego stresa i myślałam, że mi pikawka wyskoczy, to od tej pory płeć straciła dla mnie większe znaczenie.
Może być chłopczyk,a może być dziewczynka. :-D:tak:
Najważniejsze, żeby zdrowe było :tak:
Iwcik, i ja oczywiście tak mam jeżeli chodzi o jedzonko :tak:
To co nie smakowało, smakuje, a część rzeczy, którymi kiedyś się zajadałam, szybko wyleciała z lodówki, bo patrzeć nie mogłam. ;-)

A ja nie mam zadnych przeczuć. Kalendarz krzyczą,że bedzie panienka :) (choć jeden mówił o chłopcu). Jeszcze tylo 18 dni i się dowiem :) Idę na wizytę "kameralną". Od rana, taką którą zapisuje sam lekarz i nie ma przyjęć telefonicznych. Może więc poświęci mi więcej czasu tak jak obiecał.
Jak będzie chłopak to po szybkim przeglądzie ubranek jakie mam będą szykowały mi si zakupy :) w różowe kwiatuszkowe body go nie ubiorę heh.

reklama
No dokładnie, Bombusiu, najważniejsze, żeby Dzidzia była zdrowa :)

Oprócz kalendarza hińskiego są jeszcze inne prorokinie i prorocy, np. koleżanki z pracy mówią, że "wyglądam na dziewczynke" - chyba wg nich zbrzydłam w ciązy :-D, mąż z kolei ma "przeczucie", że będzie syn ;-)

Ja jadłam słodycze z synem, a niby na córkę się je słodycze, teraz też słodkie góruje, więc nie zawsze też to idzie w parze:-)!!!!!

Do góry