reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bu a ja nie moge wychodzic :-(przez to L4:-(jeszcze tylko do 24 wytrzymac masakra nie wiem jak ja to zrobie. Mam nadzieje, ze przynajmniej w weekendy zus nie chodzi z kontrolami:szok:

Nie w weekendy ZUS ma wolne i nie chodzi na kontrole, ponadto po 15tej w tygodniu też nie chodzi, bo tylko w godzinach pracy urzędu:):-)

Tak czytam Mamuśki, że wy już sporo tych ubrań ciążowych pokupowałyście, :-)a ja nic, no zero, nosze swoje ciuchy, chyba rosną ze mną, bo wiem że na bank przytyłam. Ale ta pogoda mnie dołuje na zakupy i cały czas mówię, ooo jak się ociepli to kupię, a na Allegro nie umię, bo nie potrafię bez przymiarki czegoś kupić choćby to był na bank mój rozmiar:no:!!!! No nie kupię i już:baffled:!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie w weekendy ZUS ma wolne i nie chodzi na kontrole, ponadto po 15tej w tygodniu też nie chodzi, bo tylko w godzinach pracy urzędu:):-)

no tom ładnie :-p bo sie boje troche wychodzic z domu bo jakby wpadki na kontrole to każą zwracac kase:baffled: a mi od tego siedzenia w domu to jopla dostaje

Tak czytam Mamuśki, że wy już sporo tych ubrań ciążowych pokupowałyście, :-)a ja nic, no zero, nosze swoje ciuchy, chyba rosną ze mną, bo wiem że na bank przytyłam. Ale ta pogoda mnie dołuje na zakupy i cały czas mówię, ooo jak się ociepli to kupię, a na Allegro nie umię, bo nie potrafię bez przymiarki czegoś kupić choćby to był na bank mój rozmiar:no:!!!! No nie kupię i już:baffled:!

ja nie chodze na zakupy kupuje na allegro i do mnie przynoszą :-pwiesz to jak ja to mowie obcja dla leniwca:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bombusia, wracając do płci Dzieciątka, to w dziale o kalendarzu chińskim zamieściłam linka do strony z fajnym teścikiem :) Miłego wypełniania :-)

DZIEWCZYNKI A TUTAJ COS DLA NAS CIEKAWSKICH ;-)
Chłopiec czy dziewczynka - Ciąża - arykuł

ja juz jestem taka ciekawa co bedzie :) nie zebym chciala chłopca, albo dziewczynke, ale chciałabym wiedziec, zeby mówic on albo ona a nie ono

No poczytałam ,ale z ta obrączką to jest dziwne. Mój syn mówi mamuń przeciez ta obrączka to się będzie kręcić jak nią poruszasz, jak zakręcisz to wiadomo, że w kółko, a jak momachasz to wiadomo, że jak wachadło.
No i dał mi do myślenia, bo właściwie to jak ruszyć tą obrączką, aby nie mieć na to wpływu????:confused: Dziwne:shocked2:!!!!!

Wróciłam :-)
Jak wyszłam to po 5 minutach zaszło słoneczko :-(
Ale spacerek ponad godzinny był :tak:
Teraz jeszcze spałaszowałam talerzyk zalewajeczki :-p Gar zrobiłam jak na dwa dni, a tu już prawie nie ma, a dzięki komu...:cool2::-p;-)

u mnie identycznie. brzuchol niby juz mam, a spodnie są ok. nie wiem jak to sie dzieje, ale moze wynika z tego, ze kilka miesiecy przed ciążą schudlam ok. 6 kg, a spodni nowych nie kupowałam, bo wiedziałam, co sie bedzie świecić :p
i tez nie cierpie ciuchow kupowac na allegro. a na tradycyjne nie mam ani czasu, ani chęci, ani hajsu za bardzo ;). jak trzeba bedzie, to sie wybiore, bo siła wyższa. a narazie jest ok :)

reklama
hmm a ja od wczoraj sluchacie sznupie po szawkach w poszukiwaniu czegos ciekawego do jedzenia:szok::-D teraz zjadłam 4 kosti czekolady:-p jest mi niedobrze, ale dalej jestem głodna:sorry2: a opiero zjadłam 2 talerze zapiekanki:sorry2:

Do góry